torstai 18. elokuuta 2011

Uuu mitä uutuuksia

Eilenhän mä vasta hokasinkin, etten ollut käynyt kirppiksella aikoihin! Onneks oli sovittu Lotan kanssa kanuunakäynti tälle päivälle 8) Sitä ennen päräytettiin postiin, johon Itella (<3) oli toimittanut parit poposet! Tähänki tulis sit sydän.


Kanuunasta löytyi Lindexin käyttämättömät pöksypökäleet (oon hei väsyny) seitsemällä eurolla. Ne oli koko 38 ja oli ihan sopivat, vaikka ennen käytin kokoa 36, etenkin Lindexin koissa (vai kokoissa vai kenties kooissa?:D). Tämä voi tarkoittaa vaan yhtä asiaa.. No mutta, sovitaanko, että housut sattuivat vain olemaan normaalia pienempää kokoa, EIKÖ?!
Eilen ostettiin teemullekin Hennesiltä superhyvin istuvat mustan varkut, joten nyt olemme kuin kaksi marjaa. Tai eläintä. Elikkäs naiset huom. Jos haluatte miehestänne q-man, ostakaa kolmenkympin täydelliset superslimmit pöksyt Hennesiltä. Te ette tule pettymään ja elämä hymyilee.

Muutama kasvonaamio ja rasva:


Ja koska eihän nuo ylläolevat riitä mihinkään, johtivat askeleeni Siwaan ja menin siis sinne s-hoppailemaan. Hain Siwasta tomaatteja. Ostin kalleinta mitä löytyy, mutta rahaa on! Sitten rupesin vieläkin villimäksi ja nappasin Olivia lehtihyllystä ja heitin liukkarille. Se on liukuhihna. Palasin kotiin näyttäen tältä:   =))

Nyt pakkaan kamat huomista Porvoon reissua varten ja teen Ebay-postauksen loppuun. Julkasen sen sitten huomenna. :)

-Ansku

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei niin siis ko sulla oli tässä vähän aikaa sitte tulleessa postauksessa kuva jossa oli De kuyper sour applea, nii miten juot sitä tai siis minkä kanssa? :D itekki tykkään siitä!

Ansku kirjoitti...

Unohinko vastaa? Anteeks! Hups. Muttajuu, se menee spraitin ja toisinaan jaffankin kanssa! :D Mikä vaan käy sen kaveriksi, se on niin namia

Anonyymi kirjoitti...

Haha, pakko oli tulla kommentoimaa. Katoin ton tokan kenkäkuvan nii en vaan voinut olla huomaamatta tuota toista poposta nurin tuol taaempana! :D Se on nii yksinäisen näkönen siellä! voi rassu :( Mut kivannäköset kengät anyway, molemmat ;)

t. se ihanainen anonyymi, kyllähän sä tiijät! :D

liisa kirjoitti...

mistä noi kengät on? ihanat!

http://liisamarian.blogspot.com/

Uino kirjoitti...

noniii :D innostuis sitten ja otin kummankin värisenä kengät, mitä liian pienille tapahtuu?

Ansku kirjoitti...

Muistan :D Joo se putos kenkälaatikon päältä :<

Ansku kirjoitti...

liisa: NELLYSTÄÄÄpä hyvinkin :)

Uino: Kannatan :D En tosiaan tiedä, pitää koittaa kaupitella niitä täällä! Ne aikasemmin tilaamani kolmeseiskat on TOSI pienet. Mulla on noi uudet mustat 38 kokoa ja ruskeet 39 (hui) ! Mutta ei nekään häiritsevän suuret ole, noi kolmeysit siis.

Anonyymi kirjoitti...

OOOT mahtava tyyppi !! <3 löv you

Ansku kirjoitti...

Ethän sä mua tunne, mutta kiitos ny! :D Sääki oot kun sanot noi, haha

alfie kirjoitti...

sul on tosi hauska kirjotustyyli! =) oon lukenu blogiis vasta nyt ehkä viikon, mut ekalla kerralla selasinki aikalailla koko homman läpi, hups.. että keep up the good work ja mitä näitä muita bloggaajankehumiskommentteja (ei VOI olla yks sana, en osaa) on! oliko nyt varmasti tarpeeks sekavaa.. :D

jannika kirjoitti...

ihanat kengät! :) mulla on pakkomielle erilaisiin kasvomömmöihin, niin pakko kysyä, oliko noista H&M-naamioista mihinkään? jos siis oot jo ehtiny kokeilla.