keskiviikko 24. elokuuta 2011

BIKERRR

Uu, aa, pii, paa. Oon niin rakastunu, että mun sydän ei ehkä kestä tätä ja sitten tulee toi pii-paa. Mun nahkatakki saapui tänään Ellokselta ja kävin hakemassa sen äsken! <3 Jouduin koko päivän kuumotella, että koskas sitä takkia pääsisi noutamaan (=halailemaan ja pussailemaan), koska saapumis-ilmoitus oli pakko lähettää heti aamusta, juuri mun ollessa työmatkalla. Olisivat nyt edes lähettäneet sen ennen seitsemää, että olisin päässyn tutustumaan uuteen kavruuni aikaisemmin. Onneksi hyvää kannatti odottaa, lopussa kiitos seisoo ja sellasta. Se on täällä tänään!

Eikö oo mainio?  Näytän mieheltä tuo päällä, mutta ei haittaa.

Mua lievästi sanottuna pelottaa yksi juttu. Muukin, kuin mieheltä näyttäminen. Tarkoitan sitä, että Teemusta on tullu Hemuli. Paitsi pahempi. Se tutkii ötököitä. Meillä on banaanikärpäs-ansa, jonka tilanne täytyy tsekata 3 kertaa tunnissa. "Joo, siellä ne on. Kato! Ansassa"! "Joo, niinpä näkyy".
Tän täytyy olla jokin erityinen vaihe miehen elämässä. Kun elämästä tulee tylsää ja tavallista, täytyy sen tavallisuudesta kehitellä jotain jännittävää. Banskukärpäs-ansa hoitaa sen homman ilmeisen tehokkaasti.

Kärpäsistä puheenollen. Kävin kirpparilla eilen (liittyy kärpäsiin siten, että kirpparillakin voi olla kärpäsiä.. Huomaatteko aasinsillan? En minäkä.) Löysin sieltä muutaman tarpeellisen asian syksyksi. Yksi olennaisimmista lienee SexyMama-saippua:
Kyllä luulis lohkeevan, kun tätä käyttää!
Pari muutakin mömmöä uskaltauduin ostamaan..Muutama syysryysy vielä. Perustelut tulee tässä: Mulla ei ole neuleita ja kukapa ei tarvitsisi punaista takkia. 
Niinpä? Siinä ne nyt olisi. Joku on määrännyt punaisen takin kohtaloksi napittomuuden. Onneksi vaatehuoneessa lojuu käyttämätön jättikokoinen bleiseri, jossa on kultaiset napit. Ne sopii tuohon yhtä hyvin,  kuin yhteenkasvaneet kulmakarvat Kekkoselle. Katsotaan, josko onnistuisin ompelemaan ne tuohon tänään. Voi olla, etten tule tekemään sitä edes tällä viikolla, mutta sen näkee sitten, siis jos näkee.

-Ansku

8 kommenttia:

Irina kirjoitti...

nauratti toi banaanikärpäs juttu:D mun poikaystävä vihaa kärpäsiä enenmmän ku mitään muuta ja kesällä aika moneen otteeseen se veti pultit ja ruiskutti asunnon täyteen Raidia....vaan parin kärpäsen takia...että tällästä täällä päin. Noi ansat kuulostaa kivemmalta vaihtoehdolta:D

Katja kirjoitti...

Meinasin jo kysyy et miten tilasit ellokselta h&m takin mut se oliki toi alla oleva paita ilmeisesti... :D

karoliina kirjoitti...

"Ne sopii tuohon yhtä hyvin, kuin yhteenkasvaneet kulmakarvat Kekkoselle."
En suinkaan repenyt nauraa täällä yksinäni tolle.. :D

Helens kirjoitti...

Tuli vähän mielenkiintosia mielikuvia tosta banaanikärpäsansasta, eikä vähiten siks, että mun töissä on hoidettavana yks Ansa-niminen tyttö :DD

Laura kirjoitti...

great buys! :)

and really nice blog, I just discovered it!! :)

xxx
Laura

Anonyymi kirjoitti...

haha toi hemuli juttu! XD meillekin tuli hirveesti banaanikärpäsiä kuolleen basilikan takia.. millä te niitä oikein karkotatte? haluun ne pois! :D

Anonyymi kirjoitti...

Mulla ois sulle ehdotus ;) Pistä blogikirppis pystyyn! (Tässä ei ole tietenkään oma lehmä ojassa.. :D hehe) Sulla on nii kivoja vaatteita, veikkaan et tulis paljo huutoja :)

AnsQ kirjoitti...

Irina: :--D Joo. Toi ansa on ihan kätevä. Tarvii vaan kipon, houkuttimen (esim nektariinin siemen tms) ja kelmua :D Olikohan vielä jotain..teemu googlas sen ohjeen!

Katja: Joo toi kukkajumpsuit on hennesiltä :)

karoliina: :D

Helens: :--D

Laura: Thank you sweetie :-) ! I'm glad u did it!

Anonyymi: helpoiten ne simahtaa, kun suihkuttaa huoneilmaan ötökkämyrkkyä. Ei se terveellistä ihmisillekään ole..kantsii lukea ohjeet : D

Anonyymi: Itseasiassa mulla on se aikomuksenakin :D Erityisesti kenkiä ajattelin kaupata, se vois olla kannattavampaa. Eikä mulla niin paljon oo myytäviä vaatteita..juu mut katsotaan! :)