maanantai 1. elokuuta 2011

IKEASTA

Meillä olis suunnitelmissa kävästä huomenna Ikeassa ostamassa juttuja mun vaatteiden säilytyksen helpottamiseksi. Hyllykköä ja lipastoa pitäis hankkia. :-) Mä luulen, että oon jo päättänyt mitä lähtee mukaan. Tosi edullisia juttuja, koska budjetti on suht pieni. En oikein tiedä tummasta lipastosta, muttakun tuota mallia ei saa vaaleampana. Voinhan kokeilla maalata sen vaaleammaksi vaikka kynsilakalla. Ehehhe olen hauska, tiedän.

Nopealla kaavalla tehty kollaasipollaasi täsä näi. Tuo hylly on sama, kuin mikä meiltä jo löytyykin..

Ajattelin laittaa kaksi tuollaista vierekkäin ja heittää läppärin, lampun ja muuta romua siihen päälle.
Toimikoon pitkänä ja kapeana työpöytänä sängyn päädyssä sitten. Joku (nojoo aika monikin) pyyteli joskus kämppäpostausta, mutta en mä oikeastaan halua tehdä sitä, vaan näytän ennemminkin pieniä palasia makkarista ja vaatehuoneesta silloin, jos oon hankkinut jotain uutta sinne.
Olkkarissa ei todella ole mitään esiteltävää ja muita huoneita meillä ei olekaan. Paitsi pimeä eteinen ja wc, jota ette todellakaan halua nähdä. Katsotaan sitä sitten putkirempan jälkeen, mikäli se saadaan katseenkestävään kuntoon. Vähän epäilen.
Kaverin ensikäynti meidän wc:ssä meni jotenkin näin: Kaveri huutaa kauhuissaan vessassa "Hei hyii..mitä toi on?!" ja osoittaa ruskeaa kohtaa lattiassa. "Se on hiusväriä, älä pelkää."

-Ansku

6 kommenttia:

Mary:) kirjoitti...

Hahaha :D

www.ijustneedsomebodytoloveee.blogspot.com

ansqu4 kirjoitti...

Hei, onks noi vikan kuvan kaks valkoista laatikkoa Ikasta? Mä oon miettiny hankkivani samanlaiset, mutta täältä meiltä on Ikeaan vähän maksaa ja ei viitti sieltä nettikaupastakaan tilata niiden toimituskulujen hintojen takia. :P

AnsQ kirjoitti...

Joo onhan ne Ikeasta. Kyllä tollasia lähes samanlaisia saa vaikka mistä :)

Anonyymi kirjoitti...

http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/30053921#/40214551/

AnsQ kirjoitti...

Kiitos, mutta toi on MALM eikä edullisempi KULLEN :D

Helens kirjoitti...

Toi hylly on kyllä tyylikäs :)
Viimeks kun kävin Ikeassa, ostin formulan: http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/20157293 :DD