sunnuntai 7. elokuuta 2011

Kymmenen totuutta itsestäni

1. Näen ihmisten läpi. Röntgenkatseella tiirailen! No eikä kun uuden ihmisen tavatessani näen jo muutamassa sekunnissa millainen ihminen todellisuudessa on. Monta kertaa on käynyt niin, että mä olen tiennyt jo ennen varsinaisia todisteita jonkun tyypin olevan läpeensä mätä. Myöhemmin tyyppi on omalla toiminnallaan todistanut sen todeksi. I knew!

2. Haluaisin olla n. 10 v. vanhempi ja elää tylsän tasaista perhe-elämää. Voi hyvinkin olla, että sitten kun niin on, haluan nimenomaan toisin päin. Kuulen päässäni "äitiiiii, buhuuuu osta karkkiiiii"!! Okei, en sittenkään tiedä, mutta joku siinä viehättäisi.

3. Yksi asia mikä ärsyttää mua suunnattomasti on se, ettei yläkerran naapurin virkaa toimittava nuorehko, ehkä 36-vuotias tupakkaa ala-ovella polttava (sekin on ärsyttävää) nainen moikkaa mua takasin. Sanon aina heipat kaikille, joiden tiedän olevan naapureita ja niille, jotka rappukäytävässä tulevat vastaan. Eilen olin tulossa kaupasta, niin ko. henkilö sauhutteli ulkona niin elämäänsä kyllästyneen näköisenä läjänä (anteeksi vain:D) moikkasin ja sain vastaukseksi pienen "mhm":n. No aha moi vaan sullekin. Musta tuntuu, että tää on tyyppi, jolla ei oo minkään sortin omanarvontuntoa, saamaton ja just sellanen vässykkä, joka ei siis edes pyri parantamaan elämäänsä. Mä en kestä sellasia tyyppejä.
Olenpas mää kamala ihminen kun näin puhun, voivoi. Muttakun ärsyttää.

4. Mulla on kotona tankotanssiin tarkoitettu tanko, jota olen käyttänyt ehkä kerran. Ei meillä ole edes sen vertaa tilaa, että voisin tehdä siinä mitään. Heihei hukkaan menneet 250e. :D

5. Syön lähes joka päivä paketillisen pekonia. Useinmiten paljaaltaan. Eläinrasvoja, namnam.

6. Puhun todella paljon. Tuntemattomillekin. Pitäähän sitä nyt rupatella. Jotkut ihmettelee sitä, mutta en voi sille mitään.

7. The hard times on Archie  Berger on mielestäni hyvä ohjelma. Samoin Teräspallit, Pasila ja Paavo Pesusieni!
T. 22v lastenohjelmien nauhoittaja

8. Joudun aina välillä soittamaan hätäkeskukseen, kun yläkerran pariskunta tappelee aika railakkaasti. Onneksi ovat vähentäneet sitä viime aikoina.

9. Ällöjen miesten karkoituskeinona toimii mulla tästä lähin possunauru. Lupaan kokeilla joskus, mikäli tarvetta ilmenee ja infota miten toimi vai toimiko.

10. Mä lähetin juuri Teemulle viestin, missä ilmoitin siivoavani täällä.. Taisin huijata, koska koneellahan tässä ollaan..

Pieni ekstra vielä loppuun. Nellytilaus! TAAS. Tiedän, ettei viitta sovi mulle ollenkaan, muttakun se oli tarjouksessa ja söpö. Pitää testata, vaikka veikkaan, että näytän aika pitkälti bodarilta tai haamulta ta joltain vielä jännittävämmältä se päällä.

<3

-Ansku

19 kommenttia:

Jennifer kirjoitti...

:D:D:D: toi possunauru oon itekki joskus miettiny sitä mut sit siinä tilanteessa en osaa toimia mitenkään ällöttävällä tavalla... Ja kuulostaapa tylsältä se sun sauhutteleva naapuri :-(

AnsQ kirjoitti...

Se on varmasti supertylsä tyyppi!

Niin joo, voi se tuntua vähän oudolta siinä tilanteessa..:--D

HarMonica kirjoitti...

Mä oon varmaan meiän talossa se joka tupakoi tuolla alaovella ja ei sano kellekkään päivää, asuin vähän kyseenalaisemmalla seudulla aiemmin, missä kukaan ei sanonu päivää toisilleen ja nyt sit muutiin hirveeseen perheidyllihelvettiin niin kestää hetki tottua siihen että vaikka kaikki sanoo sulle päivää, ne ei välttämättä suunnittele sun ryöstöä. :D

AnsQ kirjoitti...

hahah voi ei ! En kyl usko, että oot yhtä tylsä tyyppi kuin se meijän tupakoitsija :D

Katja kirjoitti...

Tuosta viitasta tuli mieleen ekana Harry Potter! :-D

Isabel kirjoitti...

Olet aika ihanan oloinen tyyppi! Arvostan niin puheliaita tyyppejä ja sellaisia ihmisiä jolta lentää juttua. Tästä tuli jotenkin hyvälle mielelle, Ihan pakko oli tulla kommentoimaan:)

AnsQ kirjoitti...

Katja: hahaha :D:D Niin muuten!

Isabel: Ai ihana kiitos!:)

randomkisu kirjoitti...

nyt vihdoista viimein jätän kommentin, joka ois "pitäny" jättää jo ööö neljä kuukautta sitte :D Eli ens ku aloin törmäillä siun blogiin ja eksyin aina tänne, ni tavallaan "inhosin" (hyiii :c) sua, vaikutit vaan jotenki niin ärsyttävälle :D No mut sit kerran tultii täält satojenkilsojen päästä helsinkii, ja mentii tietty Valtteriin, ni törmäsinki siuhun siellä! Oltii samas pöydäs kattelee (ja siin pöydäs ei oltu myyjää ja molemmat haluttii ostaa jotai :D) ni aloit vaa juttelee. Sit juttelin toki kivana takasi ja mietin kuumeisesti et ohhoh toi taitaakin olla se ansQ! Sit tulin tietty siun blogii tarkistaa et se tosiaa olit sie, ja jouduin toteamaan et olitki tosi mukava! :) Et ei sen kummempaa mut en ois koskaa saanu rauhaa jos en ois jaksanu tätä kommentoida. (ja nytki vahingos pyyhein tän kommentin kerra pois, voi huhhuh!) :D

AnsQ kirjoitti...

Kiva kun jaksoit kirjottaa uudestaan! : D Joo mutta no kiitos, vai mitäs tässä sanois. :) Haha hassua! Mitähän mä oon siellä Valtterissa sulle höpissy..Oon aina niin unessa ja hiljasempi aamusin, että en niin paljoa juttele sillon kuin ehkä yleensä. En kyllä muista ollenkaan tätä tapausta, mutta joo, kyllä mä väsyksissäni jotain välillä mutisen ihmisille sielläkin. :p

Lotta kirjoitti...

RJ Berger on ihan huippu. :D Se tulee tälki hetkel telkkarista ! ;)

AnsQ kirjoitti...

Niipä! Jess :D

karoliina kirjoitti...

Mulla tuli tosta viitasta mielee Harry Potter heti, mut se on kiva :) Hyyi toi 5 :D
Ja kivan kuulosia naapureita sulla (3. ja 8.)...

AnsQ kirjoitti...

Nii :D Joo ne on aika erikoisia..

Henje kirjoitti...

HAAA komppaan tossa ekassa!! Mä kutsun sitä ylimääräiseksi aistiksi, tiedän aina ihmisista etukäteen, että tuosta tyypistä paljastuu vielä jotain huonoa. Sitten kun niin käy, sanon kavereille vain että I told you so. Aisti ei ole pettänyt vielä kertaakaan!!

AnsQ kirjoitti...

Henje: JOO! Kyllä muute toimii hyvin mullaki 8)

Puputupuna kirjoitti...

Täällä kans yks pekonin syöjä, Mun ruokailutottumukset on muutenkin melko miehekkäät.. :D

AnsQ kirjoitti...

Haha, sama homma!

Anonyymi kirjoitti...

hei tää sun blogis on ihan sairaan hyvä! sun tapas kirjottaa saa aina iloseks, sulla on hauskoja juttuja:) tää postaus oli kans tooosi kiva D: on aina kiva saaha tietää toisten naurettavan hassuja 'salaisuuksia' ja tapoja :D
jatka samaan malliiin! vaikutat tosi kivalta, positiiviselta ihmiseltä:)

AnsQ kirjoitti...

Anonyymi: Ihana! Kiitos!<3 Säkin sait mut hyvälle tuulelle :-)jee