lauantai 20. elokuuta 2011

New Shoes x 4

OHHOH

Mun oli saatava noi vasemman alakulman kiilat ja näköjään parit muutkin kengät. :D Ohhoh, eikai tässä muuta voi sanoa.

Se porvooreissu peruuntui ja tehtiinkin toisin päin. Kati tulee meille tänään. Otetaan illalla parit ja aamulla Valtteriin! Toivottavasti herääminen ei tuota ylitsepääsemättömiä vaikeuksia. Veikkaan, että tuottaa. Nyt jatkan The Hillsssin katsomista ja ihmettelen suuresti miten Heidi kestää Spenceriä. Se on niiiin sairas, huhh..

Mutta joo, toivottavasti te kaikki ootte terveitä, hilpeitä ja epäspencermäisiä, koska onhan sentään viikonloppu. Näkemisiiin!

 Tee Ansku nykyään harmaalta, ennen valkoiselta sohvalta

16 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Joko oot testannu jalkaan noita oikeella yläkulmassa olevia mustia? Onko millaset? Onko hyvät kävellä? :) Ite oon miettiny nuiden tilaamista varmaan öö, pari kuukautta ainakin mutten oo vieläkään saanu aikaseks. Onhan noi namut, ei siitä pääse yli eikä ympäri! :)

AnsQ kirjoitti...

Anonyymi: Kannattaa lukea ne nellyn arvostelut aina. Siellä ainakin luki, että tosi hyvät kävellä ja siltähän ne näyttääkin! Koot on kuulemma isoja ja mä tilasin normikokoani suuremman, kun oma koko oli loppu :D varmaan joudun palauttamaan..

Mutta tilaa nyt ihmeessä, jos sun kokoa vielä on! Tuskin niitä ikuisesti riittää. Voihan ne sitten palauttaa jos ei ole hyvät!

Derya kirjoitti...

mä en kestä sua ku oot ihan ku minä :D mullaki on aina pakko ostaa uudet kengät vaikka kaapit jo pursuukin niitä, kato tos mun uusimmas postaukses on just yhet noista ja noi on mun lempparikengät :) joten eipä ainakaan tarvi aatella et ois huono ostos ;)

♥ leave-world.blogspot.com

AnsQ kirjoitti...

Juu mä kato! Juu ei kenkiä voi olla liikaa, tulee niitä aina käytettyä, kun niitä tarvitsee joka päivä :p Niin mä sen aina selitän haha

Mary kirjoitti...

mäkään en tajuu et miten se kestää sitä ;o no mutta kuitenkin ihania kenkiä taas ;)

Anonyymi kirjoitti...

Mistä katot the Hillsiä? Mikä kausi?

Hanna kirjoitti...

Mulla on noi mitkä on oikeella yläkulmassa ja ne on _IHANAT_ ♥ Niillä on tosi hyvä kävellä muuten, mut yläreuna hankaa nilkkaa niin ei voi pitää paljasta ihoa vasten. Mut ei se mitään koska ne on niin täydelliset muuten!

AnsQ kirjoitti...

Mary: Noo kiitos

Anonyymi: Nää on jotain vanhojavanhoja jaksoja, MTVltä

Hanna: Oookkei! Hyvä tietää :) Hitsi kun joudun varmaan palauttaa ison koon takia, HÖH

Anonyymi kirjoitti...

Se on hassua, et ku eksyy esim. nellyn sivuille kiertää nii yhtäkkiä huomaakii et hups, ostoskorissa muutama kenkäpari ja sit taas hups ku lähti tilaukseen. On se petollista tuo nettikaupois surffailu ;)

Essi-Julia kirjoitti...

Hyyyyi Spencer on kauhee:((

sofi kirjoitti...

miekiin käytän korkoja, mut en silti tajuu miten te ihmiset pysytte pystyssä tollasil kengillä=)Mie oisin kyl varmaan myös ihan hassun näkönen,kun oon 178pitkäkin=) yleensä miu korot on sit 7cm tai jotain sellast=). Mut kaikki nuo kengät täs postaukses on kyl tosi hyvän näkösii! sen puoleen ottasin kaikki siu kengät=)

Hanna kirjoitti...

Vitsi sul on kyl ihania kenkiä!

Пименава Яна kirjoitti...

:)))

Anonyymi kirjoitti...

Mulla kans nuo mustat, hyvännäköset kyllä, itellä kolmekasin jalka ja kengät tilasin samassa koossa, vähän isohkot oli. Pitäs ehkä tehä lisää reikiä noihin remmeihin et sais tiukemmalle ne :D

AnsQ kirjoitti...

Anonyymi: No totta tosiaan on! :D

Essi-Julia: Nii i! Kauhein ikinä.

sofi: heh, mun mielestä se on just hyvä, että on pitkä! Ihan hyvin voi käyttää korkeitakin korkoja :-)

Ja ihan hyvin noilla pystyssä pysyy, ei siinä mitään. Mukulakivillä, kuten rautatieaseman edustalla täytyy ottaa vähän rauhallisemmin vaan, jo ihan kenkienkin takia. :D
Muuten ei onkelmia. Kiitos!

Hanna: Kiitti. Tulis vaan pian nuokin!

Пименава Яна: :-)

Anonyymi: buuu, ei ne sit voi olla mulle hyvät :s Onhan ne isot, vaikka kuinka kiristäisi niitä remmejä. Lesti jää kuitenkin liian pitkäksi. höhh.

Mut juu, mä oon laittanut moniin kenkiin lisäreikiä! :D

Anonyymi kirjoitti...

Mites AnsQ, oliko noi mustat liian isot? Jouduitko sendimää takasin? :(