keskiviikko 10. elokuuta 2011

Diiva

Hyvää iltaa ihmiset!
Meninpä sitten hakemaan Sellosta sitä hattua, joka mulle varattiin sinne eilen Aleksin H&M:stä soittamalla. Meinasin vähän alkaa diivailemaan siinä kassalla, kun ne tonki varauskaapistaan ihan väärän lätsän! Se näytti ihan Karjala-lippikseltä  verrattuna siihen hattuun, jonka luulin siellä odottavan. AAA. Onnistuin kuitenkin pistämään from diiva to Ansku vaihteen päälle ja sain sanottua, että "peeveli, toi on iha värää! Eiks teilloo niit hienoja hattuja"?! :D

Sitte selitin että millasia ne hienot hatut on! Eipä kuulemma ollut. Niillä oli vaan niitä rumia. :<
Hieno hattu on tietysti tämmönen, mikä mulla oli mustana päässä. Jokseenkin Täti Moonikamainen, mutta sehän on vaan hyvä. Kukapa ei haluaisi olla kuten hän. Ja sitäpaitsi, eikös se ole muotia. Tuolla sanonnalla mä ainakin tähän asti olen selittänyt (iäkkäille ihmettelijöille) miksi käytän jotain mukamas outoja vaatteita.
Sitä ollaan olevinaan kovemmankin luokan muotiexPertti..


Hattu - H&M
Mekko, liivi - Seppälä
Sukkikset - Lindex
Kengät - Linzi Shoes


Sellosta löysin kivan takin.. joka päällä näyttäisin hyvin pitkälti sairaalta. Oonko katsonut liikaa Team Ahmaa, kun hoen tota hyvin pitkältiä. "Asiahan on niin, etten minä tykkää siitä hyvin pitkälti ollenkaan".

Menin, näin, koin, söin. Oli hyviä hiilareita.

Teemun isoveikka söi myös..:D

Sillä aikaa kun itse tein tuhmuuksia! Eli ostelin vaatteita. 2 t-paitaa ja yhden topin. Ihan perusjuttuja vaan!

Nythämää vasta hokasinki, että mulla on just sellanen Team Ahman katsomis-fiilis aika pitkälti. Sen jälkeen iskee nälkä- ja sitten unihätä. Yritän peittää nälkähädän nukahtamalla tähän sohvaan Team Ahman aikana. Sitten unohdan ruoan. Välillä täytyy huijata itseäänkin. Se on ihan hyväksi vaatteiden päälle mahtumisen kannalta. Terveisiä näiden kuvien pömppikselle. :-)

-Ansku

11 kommenttia:

Mary kirjoitti...

plääh, eli et siis saanut sitä hattua :( ?

Darling kirjoitti...

Oiiii Team Ahma! Lapsuuden suosikkini ja naurattaahan ne jaksot vieläkin!! :D Voi hitsin hitsi!

AnsQ kirjoitti...

Mary:): en niin

Darling: Joo se on niin hyvä!! :D

pez kirjoitti...

Wau, toi hattu on i-h-a-n-a! Aiheutti sellaiset cravingskohtaukset tässä päässä et huhhuh :D Pakko metsästää tollanen, onneks lähden huomenna Lontooseen niin ehkä siellä olis :)

Ps. Koko asu on muuten kiva!

AnsQ kirjoitti...

Kiitti paljo :) ! Eiköhän Lontoosta luulis löytyvän :p

Helens kirjoitti...

Lindexiltä saa kyllä niin makeita sukkiksia aina :) Varsinkin nyt aleista niitä on tullu hamstrattua parin-kolmen euron kappalehintaan - ja kaapit tursuilee....!

Anonyymi kirjoitti...

sulla on tosi hauska/kiva blogi! :D

tästä asustakin tykkään paljon! mutta jotenkin mun silmää toi noiden sukkahousujen ja noiden kenkien yhdistelmä miellytä... yksväriset kengät olisin ite valinnu tai sit noitten kans yksväriset sukkikset :D

ja kiva hattu tuo ! harmi ku et saanu sitä toista:(

AnsQ kirjoitti...

Helens: mulla sama juttu! :D Lindexi<3

Anonyymi: Kiitos tuhannesti! :-)
heh, mä just tykkäsin tosta yhdistelmästä. :D Tarpeeks outo, haha!

Niinpää, buu! Se tulee mulle postissa sit myöhemmin, onneks :-)

Anonyymi kirjoitti...

Tää asu on niin kim kardashian (etenkin toi hattu), eli rakkautta! :> Ostin juuri itse ihan samanlaiset sukkiksen Lindexiltä! Luin koko blogisi läpi ja jossain välissä totesin, että ollaan samankylän tyttöjä (tai oltiin, kun asuit vihdissä), JA että ollaan joskus oltu samassa porukassa bilettämässä ja että ihailin sillon sun kenkiä! Missä päin Vihdissä asuessani kävit kirpparilla?

- Sini

AnsQ kirjoitti...

Sini: jeee kitti! :-) Lindexillä on parhaat sukkispökät ja sukkajutut muutkin. Koko blogin?! Haha, voi ei..:D Mut kiitos kauheesti!
Mä ehkä tiedän sut, voi kiitos vielä uudestaankin. :D
Mää kävin siinä sprn:n ja sit siellä teollisuusalueen kirpparilla, joka on sielä kenttälässä päin. Siinä on yleensä tien vieressä jotain kylttejä..

Peppi kirjoitti...

ihan mielettömät sukkikset! lindexis on kyl paras sukkisvalikoima :)