sunnuntai 21. elokuuta 2011

TIGIHEAVEN

No ei nyt varsinaisesti, vaan ylipäättään aikamoinen kosmetiikka-taivas. Miksen ole aikaisemmin klikannut itseäni feelunique.com iin ?! Siis mikä mua on vaivannut. Tigiä noin puolella Suomen hinnoista. Joo kiitos!
Ja mikä parasta - ilman postikuluja.

Esim toi tuplapakkaus oli n. 20 euroa ja muut n. 10 tai alle.

Naurettavinta tässä on se, etten ole aikaisemmin tajunnut Tigi-hehkutusta. Mutta hetki sitten heräsin ja mut valtasin hurja Tigi-innostus. Oon rakastunu. Oikeestaan se tapahtui jo siinä vaiheessa, kun jokunen aika sitten hankin ensimmäiset Tigini. Nyt on shampoo loppu ja uusi pitäisi saada.


Melkein pistin tilauksen menemään, mutta tulinkin toisiin aatoksiin. Joku roti tässä tilausten tekemisessäkin on oltava. Ei IHAN joka päivä voi tilata jotain. Vaikka tarvitsisikin. Noo..jos mä jatkan sitä miesten shampoon käyttämistä sitten. Että niin. Teemulle sellasia terkkuja, että lopeta nyt se mun hiusten hajusta valittaminen, kun oma lettis haisee samalta. :D


Ylläolevat jo klikkasin ostoskoriin ja täytyy todeta sellanen seikka, että eihän nuo ihan kauheita maksa. Hmm..:D
Ensi kuun ostoslistalle on päässyt jo uusi puhelin ja Tigit. Mitähän seuraavaksi keksin.

-Ansku

5 kommenttia:

orchid kirjoitti...

Kannattaa aina FeelUniquesta tilatessa ensin tsekata tää sivu:

http://www.vouchercodes.co.uk/feelunique.com

koska tuolta löytyy yleensä AINA joku alekoodi sinne, tyyliin 2,5£ pois yli 20£ tilauksista jne.!

Hanna kirjoitti...

Toi on niin vaikeeta olla tilaamatta heti jos löytää jotain kivaa!

Jos tulee viel sähköpostii mainos et jossai verkkokaupas on tietyn ajan toimituskulut ilmaset nii melkee ettimäl ettii sielt jotain! :D

AnsQ kirjoitti...

orchid: Oookkei! Kiitos paljon vinkistä :-

Hanna: Niinpä! :D

Anonyymi kirjoitti...

Hei jos oot tilannu tuolta, niin voisitko tehä postauksen tai kertoo ees tähän kommenttiboksiin miten se onnistu?:) vähän jänskättää tilata suomeen tuolta, ku niin halpaa ja ei muka postikuluja:D kiitoos:)

AnsQ kirjoitti...

En oo ikinä tilannut tuolta, niin en oikein osaa mitään sanoa. Sun pitää mennä ko. osotteeseen ja tutustua sivuun, kyllä se siitä :)