torstai 4. elokuuta 2011

Uusi lipasto

Mun aamu alkoi tuttuun tapaan huomiolla, että hameessa on jogurttia, tukka lytyssä ja naama kalpea kuin A nelosen arkki. Siitä sitten vaan pakkelia naamaan ja peruukkia päähän. En osaa sanoa kuinka iso apu niistä oli..vai oliko ollenkaan. Kun tästä oli selvitty otin matkan kohti Kampin bussiterminaalia ja eiköhän sillä matkalla lähtenyt kengästä korko. Ou jee, se oli hienoa. Hyvin mennee, mutta menkööt!

Töiden jälkeen pyörin kaverin kanssa kaupungilla ja nyt lötkähdin sohvalle. Sain töistä kamalan paljon herneitä ja nyt mussutan niitä varmaan kolmatta päivää lähes yhtäjaksoisesti. Maha tykkää ja joo, mutta ei siitä sen enempää..:D
Äsken otin uudesta lipastosta muutaman kuvan ja innostuin kuvailemaan muutakin romua, jota makkari sisältää. Itseasiassa se lipasto ei edes näy kunnolla näissä kuvissa. Hienosti onnistuin kuvaamaan likaisen linssini läpi vain kaikkea muuta itse lipastoa lukuunottamatta.

Pölyjä vois pyyhkiä

En siis ostanutkaan sitä täällä esittelemääni ruskeaa lipastoa, vaan valkoisen. Näyttää paljon paremmalta ja laadukkaammalta. Se ruskea oli ihan käyttökelvoton. Pieni ja hutera. Veikkaan, että se oli tehty pahvista tai ehkä styroksista .Meinasi hajota jo siinä vaiheessa, kun avasin yhden laatikoista. Saattoihan se johtua myös laatikon avaamis-tyylistäni. :D Se jumittui jotenkin ja poistuin  paikalta yrittäen näyttää mahdollisimman syyttömältä.  

Töissä kuvailin pomon vaimon kukkasia niiden ihanalla pihalla.

En valita maisemista..

Nyt meen sekoittamaan mun sokeritonta kinuskia (öö). Kerron sitten millasta tuli!

-Ansku

3 kommenttia:

Tiia kirjoitti...

Missä oot töissä? :)

roseee kirjoitti...

Moi! alotin lukee sun blogia joku pari kuukautta sitten ja oot aina niin ihanan pirtee ja kirjotat tosi kivasti ja hyvin :)! ja ihailen sun kenkäkokoelmaa.

Oot varmaan kertonu/joku on kysyny, että missä oot töissä? Ihan mielenkiinnosta kyselen, ei tarvii vastata :)

AnsQ kirjoitti...

Tiia: Vastauksen varmaan jo saitkin? :)

roseee: samat sulle kuin tiiallekin :p Kiitos hirmusti kehuista! Voi ihana, kivasti sanottu :)