perjantai 19. elokuuta 2011

Uudet vanhat kengät (SUCKS)

Varastossani majailleet harmaat korot pääsivät toissapäivänä ensimmäistä kertaa käyttöön. Ensin ne tuntui ihan kivoilta, sitten aika huonoilta, kun klonksuivat niin paljon (on oikea koko) ja lopulta mulla oli molemmissa jaloissa hullut hiertymät. Varpaatkin tuli peeptoe-reijästä ihan pinkkeinä. :D SATTUI. Oltiin juuri pääsemässä kotiin, kun piti yltittää vielä tie ja pyörakaista.
En katsonut yhtään tuleeko pyöriä ja sainkin huomata heti pyöräkaistan ylitettyäni, että ai katos juu, kyllähän siinä toden totta oli tulossa pyörä, jonka alta koikkelehdin nipin napin pois. Huh.
Heti tapauksen jälkeen Teemu huomautti mua asiasta ja aloin itkemään ja huutamaan sille, että "etkö sä jo tajuu, että mä haluun vaan nää v***n kengät poiiiis eikä mua sillon kiinnosta jäänkö pyörän alle!!" Joku sano mua joskus ihanaksi, mutta ei ole tuon jälkeen paljoo kuulunu..:D 

Eikä satanu edes mummoja


Tästä kuvasta piti sensuroida (=leikata) alaosa pois, mutta no menkööt ny näin. :D
Eerikinkadun autotarjontaa
 

Housut - H&M
Kengät - Nelly
Laukku - Valtteri
Takki - Boohoo.com
Hattu (kirjoitin ensin vahingossa tatti, mutta kai siitä piti tulla lakki:D) - H&M


Teemun pöxyt
Mä en voi uskoa, etten ollut ennen kuullut lateskaterista (= se sexiseppo)! Menikö nimi nyt oikein? Hänhän on vallan julkkis melkeinpä. Hävettää etten tienny! Onneksi tiedän nyt. Kiitos vain infosta kaikille, jotka asiasta ilmoittivat. :-)

-Ansku

EDIT. AI SE ONKI LASERSKATER! :D

10 kommenttia:

Nadja kirjoitti...

Hahaa voiei toi kenkäjuttu kuulostaa ihan multa :D Voin joskus olla tosi ilkeä ja tuiskia Jonakselle koko päivän kaupungilla kunnes se sit kysyy et mikä hätänä ja mä rupeen huutamaan et mun jalkoihin sattuuuuuuuu! Ja sit se aina ihmettelee ku lähteään ulos et miks ihmeessä mä sit laitan korkkarit ku lättäkengät on mukavemmat -.-

AnsQ kirjoitti...

SAMA!!! :DD

Anonyymi kirjoitti...

LASERSKATER!

Jennifer kirjoitti...

noi kengät näyttää niin ihanilta!! ja toi pitsitakki aiaiai haluun kans :)

AnsQ kirjoitti...

Anonyymi: AIJUUU!

Jennifer: hiihii kiitos :) Osta!

Hanna kirjoitti...

Siis sun postaukset on aina jotain niin parasta, osaat kirjottaa mielettömän hyvin ja hauskasti ja vaikutat sellaselta ihanan höpsöltä tyypiltä! :D Oon niin ilonen kun löysin sun blogin. Ihana asukin! :-)

Jasmine kirjoitti...

Toi kenkä juttu kuulostaa niin tutulta. :D Silloin kun on huonot kengät jalassa niin ei kiinnostaa yhtään mitä tekee, kunhan sais ne pois. Mullakin on muuten yhdet peeptoet, ja vaikka ne on oikeaa kokoa niin ne klonksuu jalassa ja varpaat menee kipeiksi :(

AnsQ kirjoitti...

No mitäs. Ootpas kiva! Hhii hee, kiitos<3! Ihanaa jos voin piristää jotakuta :---) Kiitti vielä. Hymyilyttää nääääin paljon!

AnsQ kirjoitti...

Jasmine: Höh juu, se on pyllystä :< auts

tiina kirjoitti...

Aivan ihana toi pitsijakku/takki!

Tuttu tunne täälläkin kun kengät hiertää ja sattuu ja sillon ei oikeasti ajattele yhtään mitään muuta:D