sunnuntai 21. elokuuta 2011

Myö ei löyvetä asuntoo

Tulin juuri Valtterista ja täytyy sanoa, että olipa surkea reissu, Ainoon törmäämistä lukuunottamatta. :-)
Saattaa olla, että tää kurkkukipu ja räkäsyys on osasyy siihen ja toinen syy lienee se, etten löytänyt juuri mitään kivaa. Pari juttua, mutta niitä esittelen myöhemmin.

Kipeenä olemisesta tuli mieleen, että kuinka helposti ihmiset ottaa töistä vapaata sairauden takia. Oletteko töissä viimeiseen asti ja vasta henkihieverissä pidätte sairaslomaa.
Oon miettinyt tätä usein sen jälkeen, kun Cityssä oli juttu ihmisistä, jotka oikeesti lintsaa töistä ihan mielettömän paljon. Joku oli tehnyt joskus niin, että oli tullut töihin viiden viikon kesälomalta ja huomannut, ettei työnteko kiinnostakaan. No täähän oli sitten mennyt lääkäriin ja sanonut tyyliin "jalkaani sattuu" ja saanu kolme viikkoa saikkua siihen. Eikä jätkällä mitään vikaa edes ollut siinä jalassa, ehkä päässä ennemminkin. :D
Mutta siis. Kuinka sairas teidän mielestä täytyy olla, että on ok pitää saikkua? Missä vaiheessa täytyy ottaa lomaa jo työkavereiden sairastumis-riskin takia ja missä vaiheessa lähdette lääkäriin.
Kiinnostaa, kertokaahan ny!

En näköjään muuta tee, kuin valitan. Laitetaan tähän pari kuvaa tasapainottamaan negisfiilistä, minkä tosta tekstistä sai :D


Laiheliini

Paksuliini
Joku vähän nauroi tälle poseeraukselle :D


Päältä löytyi Zaran uudet pöksyt, jotka olisi ilmeisesti pitänyt palauttaa kauppaan, ennen lappujen repimistä irti. Noi on tosi isot, vaikka normaalisti käytän Zaran kolmekasia, niin näissä olis pitänyt ottaa ihan normikoko. Joku varmana luuli mua räppäriksi, kun sillä lailla lökötti. Pitää vielä hankkia, jotkut Björn Borgin (vai mitä ne nykyään käyttää) bokserit, niin en menetä katu-uskottavuuttani kukkapikkareiden takia.


Housut - Zara
Hattu - H&M
Kengät - Nelly
Laukku - Kirppis

Oli pieni tuuli:

Ylimielinen Ansku 

Normaali Ansku

Kävästiin kanuunassa ja mentiin sataman penkeille istuskelemaan ja syömään. Penkkipiknik:
Siellä sitä istuttiin kylläisenä.

Eniten bebasta on muuten sellanen tosiseikka, ettei meillä ole tiedossa kämppää, johon muutettaisiin. Ja pian on jo pakko muuttaa, äääk apua! Raah, en jaksa edes kirjoittaa mitään, ottaa niin päähän. Taidan käydä Alepassa (kolmen apelan jälkeen meni oikein) ostamassa jotain hyvää ja sitten imuttelemaan leffaa ja miksei Teemuakin. Ajattelin, että se haluis tän taudin kanssa.

-Ansku


19 kommenttia:

Kiraz- kirjoitti...

Mä oon älyttömän surkea hakemaan saikkua, koska mulle tulee huono omatunto tietäessäni, että joku muu joutuu tuuraamaan. Siksi lähes poikkeuksetta oon töissä kuumeessa, flunssassa yms. Sitten vasta kun keuhkokuume painaa päälle jään kotiin jo ihan tartuntariskinkin takia :-D p.s ihanat housut!

Anonyymi kirjoitti...

hassun näköinen,ku vaan toisessa korvassa on korvis :D Kyllä te sen kämpän vielä löydätte! tsemppiä :)

veerra kirjoitti...

Mä haen saikkua vasta sit ku on oikeesti pakko. Mulla on migreeni, mut oon vasta kerran lähteny kesken päivän töistä sen takia kotiin ja vissii kerran hakenu sen takia saikkua, yleensä yritän sinnitellä parhaani mukaan vaikka päässä jyskyttää astetta rankemmin :-D ja sit jos on flunssaa, nii saikkua haen vaan jos pää on niin täynnä räkää et pyörryttää tai on kuumetta. Mut esim jos kurkku on vaan kipee niin sinnikkäästi istun kassalla ja kähisen asiakkaille :-D mut mäki oon tosi huono hakee saikkua, en uskalla soittaa koskaan töihin ku ne syyllistää mua sit siitä et pää on kipee tai on kuumetta, kivakiva mun vikahan se on :)))

Anonyymi kirjoitti...

Silloin nyt ainakin tulee haettuu saikkuu jos oon jossain oksennus/paskataudissa tai jos kuume nousee 38 asteeseen... muuten kyllä tulee ihan kipeenä oltuu töissä, kerran mulla kesti tommonen 37 asteen kuume/flunssa n.2viikkoo ja sit vasta menin lääkäriin kun olo meni paskaks,no mullehan oli tullut keuhkoputkentulehdus. ja sit pari viikkoo sen jälkeen joku ihme akuutti nielutulehdus johon en ees saanu antibiootteja ja tää mokoma oireili 3 viikkoa ja töissä vaan olin....
hirvee stoori, sori! siistit kengät muuten!

AnsQ kirjoitti...

Kiraz-: Vooiha pökäle! Kyllä sitä nyt vähän aikasemmin sopii sitä saikkua hakea mun mielestä :D Haa, kiitso!

Anonyymi: Paree olis! :D haha, mun mielestä toi toimii vaan toisessa korvassa paremmin oikeestaan ;>

veerra: Mullakin on migreeni ja sen takia en juuri ole saikkua hakenut! Räkätaudin ja velton fiiliksen takia sitäkin useemmin :D Vaikkei kuumetta oliskaan. Kyllä mun mielestä on okei hakea saikkua vähemmästäkin! Tai ainakin itse haen aika helpostikin, koska en saa sairastuttaa tätä halvaantunutta pappaa jota hoidan. Sille olis vielä kauheempaa saada pienikin flunssa, kun ei pysty esim niistää itse :)

Miten ne syyllistää? Siis alkaa valittamaan vai :o Aika tyhmää työnantajalta.

Anonyymi: Eikä kun kiva kun avauduit! Just ton takia noin ei saa tehdä :P se vaan pitkittyy sitten. Nojuu mutta kiitos vaan :D!

hennäv kirjoitti...

Vautsi ihana blogi!! Jään seuraileen. Ja hei kiva toi hattu:)

Katja kirjoitti...

Mä otan saikkua jos räkää valuu niin että silmät alkaa vuotaa, eli aika helposti. Mut en tykkää istuu kassalla ja niistä joka välissä, ällöä. :( Oon tosin niin harvoin kipeenä että omatunto ei kolkuta :D

Life On Plate kirjoitti...

Kyl sitä saikkua pitäis hakea ihan jos itsestä siltä tuntuu, ei tarvii olla kuumettakaan. Onhan se kurjaa jos töissä yskii ja pärskii ihan hulluna ja siitähän seuraa vaan se että muutkin sairastuu. Lisäks mä uskon et parin päivän lepo ehkäsee sit sitä myös että tulee pidempiä saikkuja jonkun jälkitautien takia. Mut mut, emmä itsekkään näin toimi vaan oon esim huomenna menossa töihin vaikka olo on ihan järkky tällä hetkellä, kuumetta en ees uskalla mitata. Migreenin sattuessa oon kyllä yleensä pois sen päivän tai meen töihin jos vielä ehdin sit vasta kun kohtaus on oikeesti ohi.
www.lifeonplate.com

Anonyymi kirjoitti...

Noi kengät on ihanat! mielettömän hyvät jalassakii!

t. kyseisten kenkien omistaja myöskin ;)

vintage process kirjoitti...

Great look!!! I love it!!

AnsQ kirjoitti...

hennäv: No mutta kiitos :--) Se passaa enemmän kuin hyvin!

Katja: hyvä, se on ihan oikein. Mä taas tunnun olevan aina kipeenä :s

Life On Plate: Toi on varmasti hyvä tapa, jota itekin käytän.
En halua olla sitten pidempään kipeenä, koska siitä tulee vaan enemmän harmia kaikille. Älä ihmeessä mee töihin, jos tuolta tuntuu! Terkkarille vaan aamulla :)

AnsQ kirjoitti...

Anonyymi: Jee! :-) ON KHYLLÄ HYVÄT MUSTAKIN

vintage process: Thanks a lot! :-)

Anonyymi kirjoitti...

suhunkin oli kiva törmätä<3 harmi että rupattelumme jäi liian lyhyeksi :( mutta pitäisi joskus mennä kahdestaan kiertelee kirppiksiä tai jotain tälläistä

UINO

AnsQ kirjoitti...

Uino: Juu iliman muuta! Millon vaan :--)

Peppi kirjoitti...

VAU! Upee asu! Ja noi kengät! ahh..... ♥

mun blogissa on arvonta jos haluut käydä kurkkaas :)
http://chillingout-globalstyle.blogspot.com/2011/08/arvonta.html

AnsQ kirjoitti...

juu selvä :-) Kiitos kovasti!

-Hanna- kirjoitti...

Tässä työssä jossa mie oon niin aika helposti haen saikkuu, sillon harvon ku oon kipee, koska joudun kuitenki olee nii paljo tekemisis ihmisten kans et varmaa jokane sairastus jos räkisin sin vieres tai bakrusilla käsilläni jotai siin näplisin, ja joudun juoksee joka paikkaa pää kolmantena jalkana ni en ees jaksais jos olisin kuumeessa/nuhassa, kerran en jaksanu ees kunnol kiivetä yhen koneenkaa päälle ku oli nii paska olo, tais olla kuumettaki sillon... Kaikenlisäks inhoon työtäni mut se ei vaikuta saikkujen hakemiseen, eli en hae terveenä saikkuja

AnsQ kirjoitti...

Dodiin. Mitä työtä oikein teet, jos kerran vihaat sitä? :o Mäkin haen aika helposti saikkua, koska en halua sairastuttaa muita. :) Kai se on ihan oikein!

-Hanna- kirjoitti...

Meikä siivoo...

Pari työhakemusta oman alan hommiin on lähetetty..
Toiv tärppää!