keskiviikko 10. elokuuta 2011

Syksyn tuulia haistelemassa

Olikohan tämä toissapäivänä, kun kierreltiin kaupungilla ilman sen kummempaa tekemistä tai päämäärää. Suureksi ylläriksi päädyimme kauppaan ja kameran roikkuessa ärsyttävästi kaulassa ja ilman ensimmäistäkään sillä reissulla otettua kuvaa aloin räpsimään kuvia parissa ruotsalaisessa (ja yhdessä suomalaisessa) ketjuliikkeessä. Omg.  Kyllä, kaupoissa saa (ilman erillistä mainintaa) ottaa kuvia.

Tässä tulloo parit kuvat kivoista vaatekappaleista, jotka nauliintuivat verkkokalvolleni.
Kaupassa on aina niin ihmeelliset valot, niin kuvatkaan eivät ole siitä parhaasta päästä..nonii vissii, selityksiä selityksiä! Näissä olis voinu käyttää nenän tilalla kyllä niitä silmiä ja jättää sen haistelun vähän vähemmäille.

Söpöt herrainkengät n. 40e, H&M

Hopeanhohtoinen valkoinen neule tais olla 30e Ginassa

Laukku ja korvakorut Seppälästä. 

Pari muuta turhaa kuvaa piknikiltä

Mulla oli tänään ehkä tuskallisin työmatka ikinä. Jalassa oli Nellyn Serpat, jotka oli muuten oikein kivat, mutta ainakin koon verran liian pienet. Yritä siinä sitten kävellä normaalisti, kun oikeesti oli sellanen olo, että mielummin konttaisin polvet auki kotiin. Veikkaan, että mun ilme oli aika mielenkiintonen. Toisaalta yritin hymyillä vähän, vaikka kengät aiheutti sellasen fiiliksen, että sen kokiessa näyttäisi enneminkin tältä: :(( ! Kaikkea sitä tekeekin "kauneuden" eteen. Joo mun meno oli tosi nättiä, voin vaan kuvitella..


Noh, nyt olen kotona ja tuskan hetket ovat osa menneisyyttä. Onni on sitä, kun saa puristavat luistimet pois jaloista ja tilalle ne ah-niin-söpöt Kuomat räpylöihinsä painellessaan kotiin luistelukentältä. 
Mulla oli niin samanlainen tunne tänään, kun vapautin jalkani kenkien sisälmyksistä.
Seuraavana testiin toiset uutuuskengät (selviä masokistisiä piirteitä havaitavissa) ja kohti Selloa. Jos sitä ottais vaikka varmuuden vuoksi reinot messiin?


-Ansku

8 kommenttia:

Melinda kirjoitti...

satuitko katsomaan paljon nuo ensimmäiset sulkakorvikset maksaa? voiskin käydä katsomassa,onko tännekin Seppälöihin tullu nuita =)
On niin söpöt ja paljon värivaihtoehtoja.

BabyJane kirjoitti...

Seppälä ei ole enää suomalaisessa omistuksessa :( Suomessa on enää yks ketjuliike eli River company joka on suomalaisessa omistuksessa..smyy

Tiinu kirjoitti...

No heipä hei Ansku! :D

Kysyisin vähän töistäsi.... Ei, en ole kysymässä, missä olet töissä. Tiedän sen jo ;)

Kysyisin, että mitä teet töissäsi päivän aikana? (siivous, ruoanlaitto, pyykkäys, perushoito...?) Millaiset ovat työvaatteesi? Käytätkö työkenkiä? Kun luultavasti joudut työnantajallesi siirtoja tekemään.

Ja kaikki muukin, mitä vain viitsit töistäsi henkilökohtaisena avustajana kertomaan kiinnostaisi. Olen nimittäin itse kiinnostunut henkilökohtaisen avustajan töistä, mutta työnkuva on itselle tuntematon.

Ja työnhakijailmoituksissaan he kertovat niin vähän mitä työnkuvaan sisältyisi.

Kiitos jos viitsit vastata edes jotain. :)

AnsQ kirjoitti...

Melinda: noi oli n. 6 e eli ei paha! :) Mäkin ajattelin ostaa monessa värissä :p

AnsQ kirjoitti...

Baby Jane: Ihan tosi? No voi peeveli mä olin taaas väärässä. Kiitos infosta! :D

Tiinu: Jou vaan! :D Voinhan mä kertoa, niin paljon kuin jaksan.

Eli aamulla kun meen töihin pesen ekana tän ukon hampaat, ajan parran ja katetroin. Missään noissa ei oo mitään ällöä, kun siihen tottuu. :-) Enkä mä kyllä juuri muutenkaan ällöä mitään, heha.
Kun ne hommat on hoidettu nostetaan ukko (en keksinyt parempaa nimeä:D) suihkutuoliin ja sitten toinen hoitaja (lähihoitaja tai joku jostain firmasta..) käyttää suihkussa yms. Eli mä en tee niitä juttuja, paitsi vaan autan jos on tarvis. Sen jälkeen nostetaan nostoliinalla ja nosturilla ukko takasin vuoteeseen, puetaan tukisukat, laitetaan dödöt ja vaatteet käännellen siinä sängyllä poikkilakanan avulla. Ei pitäs olla vaikeeta. Jos on tosi voimaton yläkroppa, niin voi tuntua alussa vähän rankalta (tai niin luulisin?) mutta siinähän se kehittyy sitten.

Kun ukko on pesty ja vaatetettu nostetaan hänet sähköpyörätuoliin, jota ajaa itse leuallaan. Tossa on ne aamutoimet eli ehkä se "vaikein" osuus. Päivän mittaan syötän, käytän hänet "yskimiskoneessa" (=sellanen hassu laite, jossa on maski jota pidetään naamalla ymsyms) ja järjestän paikkoja. Laitan pyykkejä pesuun ja astiat tiskikoneeseen. Vähän sellasta kodinhoitojuttua teen päivittäin.
Luetaan hesari yhdessä, niin että mä kääntelen sivuja ja silleen. Ei mitään ihmeellistä :) Nyt en jaksa enää selittää.

Mutta siis toihan oli vaan sen perheen ja mun tapa. Avustettava on siis neliraajahalvaantunut eli asiat tehdään eri tavalla kuin vaikka vaan jaloista halvaantuneen kanssa. :) Sellasta juu! Toivottavasti oli edes vähän apua tästä.

Tiinu kirjoitti...

Juuh. Kiitos paljon. Itse tosiaan olen valmistunut lähihoitajaksi aika vasta, joten tuttua hommaa kyllä on. Eniten vain mietitytti tuo, että kuuluuko ruoanlaitto (missä en kovin hyvä ole) henkilökohtaisen avustajan hommiin.

Mut kylläpä se esim. neliraajahalvaantuneen kanssa taitaa kuulua, mutta ei välttämättä sellaisen kanssa joka on halvaantunut vain jaloista.

Työnkuva taitaa siis aikalailla riippua työnantajasta ja hänen sairaudestaan tmv. minkä takia apua tarvitsee vai kuinka?

AnsQ kirjoitti...

Joo ja siis kyllä mä välillä jotain perunoita keittelen yms, mutta en mitään ihmeellistä. Älä nyt sitä stressaamaan rupee ainakaan! :D

SUGAR kirjoitti...

Onpas sulla kiva blogi! Ainakin ihania asuja ja kuvia, ja ihana tyyli sulla! <3