sunnuntai 28. elokuuta 2011

Scream 4

Moikkelis kivat tyypit!
Karkit odottaa (oho hups) ja kohta pitäis käydä Scream nelosen kimppuun, mutta lyhyt postaus ennen sitä!
Tämän postauksen aloitus olisi voinut olla vähän erilainen, sillä kuulostan nyt paksulta sohvaperunalta, kun laitan tähän kuvan jäätelöstäkin jonka söin töiden jälkeen. Iso jätski+karppipussi = Plösöilyillan menu. 

Ostin työmatkalla (kyllä, olin sunnuntaina töissä, yäk) tuikkupurkin ja kynttilänjalan Tiimarista. Mulla on ilmeisesti sellainen taipumus, että alan sisustaa uutta kämppää, jota en ole vielä edes nähnyt. Toivottavasti se asunto ei näytä siltä, että sen nähtyäni tarttis alkaa huutamaan "voi kauhistuksen kanahäkkiä". Teemun on syytä olla varuillaan, jos se asunto on tippaakaan rumempi livenä, kuin kuvissa.

Olin aika ruma tänään, en tykänny asustakaan! Näytän sen ehkä myöhemmin täälläkin jos joku on kiinnostunut rumista vaatteista? :D

Melkein koko työpäivä meni siihen, kun kävin mun avustettavan kanssa navettakirpparilla. Kunnon landeilua, Ansku the landespede tykkäs kyllä. Löysin Hennesin mustan mekon parilla eurolla. 

Eilen tapahtui jänniä. Kävin Oranssitorilla ja siellä myymässä ollut tyttö tunnisti mut! Terkkuja sulle, kiva kun moikkasit. :-)   Olin ihan että woot, joku siis oikeesti lukee tätä blogia?! :D Kovana selittäjänä olisin toki voinu höpötellä vaikka kuinka kauan, mutta siinä lappas asiakasta kassalle koko ajan, niin lähin kuin leppäkeihäs siitä niin! Niin kovaa, kuin korkkareilla koikkelehtiva leppäkeihäs voi lähteä. 

Nyt mun täytyy varmaan auttaa tuota miekkosta löytämään sen eväsrasia. Se meinaan kysyi äsken, että jos olisin rasia, niin mihin menisin?  Hmm. Mihin te menisitte? 

-Ansku

5 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

höpöhöpö, nätti olet aina ! ja asukin olis varmasti ollu kiva :----) leppäkeihäs :DD

Erica kirjoitti...

Oot kyllä niin hassu sun juttujes kanssa :D Löysitkös mitään oranssitorilta? Toi musta mekko on kyllä aika löytö.

AnsQ kirjoitti...

Hanna: Ääk sinä oot ! :-) höhöö :D

Erica: :D Juuu tuota löysin mä sen tarjotinhommelin mikä on edellisessä postauksessa! En (ihme kyllä) muuta. Eikun hei! Sellasen keltasen bleiserin mikä makso 50 senttii! Mut se on liian iso :s

karoliina kirjoitti...

Uu, hieno toi naamari tossa mekkokuvassa ! :D

AnsQ kirjoitti...

karoliina: Kiitti! Kirpparilta eurolla sain:)