tiistai 16. elokuuta 2011

Ansku tykkää


Mä alan jo pikkuhiljaa (=täysiii) FIILISTELEMÄÄN (!) syksyä. Karvaliivitkin ovat hengailleet koko kesän tuossa naulakossa keskella makkaria, niin on ehtinyt tulla sellanen olo, että millonkas niitä pääsee taas käyttämään.

Parasta syksyssä on ehdottomasti kerrospukeutuminen ja ennenkaikkea se, että takkia voi pitää auki ilman, että tulee kylmä kuten talvella! Toisiksi parasta lienee huonojen sarjojen katsominen ja kolmantena olkoon kynttilöiden polttaminen. Lehden lukeminen kynttilänvalossa <3!

Kohta voin alkaa piiloutumaan neuleiden, hattujen, nahkatakkien ja huivien muhevaan syleilyyn. Tai jotain sinne päin. :-)  Ihanaa jokatapauksessa.

Tällä siis yksi, joka ei ole enää niin masentunut syksyn tulosta, kuin vielä pari viikkoa sitten. Mites on teidän laita, vieläkö vuodenajan vaihtuminen ottaa pattiin ja muihin osiin vai lämpeettekö ?

-Ansku

12 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

Mä oon niiiiiin fiiliksissä syksystä! :>

randomkisu kirjoitti...

Oon kyl aika innoissani syksystä. Haluisin tosin vaa et nyt 2vko menis ens viel kunnon kesänä, koska HUOH työt jatkuu viel sen aikaa, ja sit taas koulunpenkille. Ni töihi ei jaksa laittautuu mitenkää koska alkaa liian aikasee + ei kukaa mua tääl näe :D Kouluu sit himottaa taas panostaa! (niin siis pukeutumisen suhteen :DD)

liisa kirjoitti...

pöh mä en oo yhtään fiiliksissä syksystä. vieläkään. haluaisin olla, muttei tunnu edes syksyltä kun ei alkanut koulu samaan tapaan. enkä edes osaa innostua syysvaatteista, kun mun pitäisi enemmänkin ostella kesävaatteita tulevaa talvea varten, huh.. :D

Darling kirjoitti...

Itse nautin jokaisesta vuodenajasta ihan täysillä ja ois tosi tylsää, jos vuodenajat ei vaihtelis täällä kunnolla. Kyllästyisin muuten! :) Mutta tosiaan ihanaa, että voi kerrospukeutua, polttaa kynttilöitä ja fiilistellä!

karoliina kirjoitti...

Mä kans ootan syksyä ihan täysillä ! Ostin loppukeväästä karvaliivin ja en oo vielä kertaakaa päässy käyttää sitä nii venaan innolla että millon sitä voi käyttää :) Mä oon muutenki ihan fiiliksistä tästä syksystä ku mulla oli tänää eka koulupäivä ylä-asteella nii se on kivaa, haha :D Paitsi kuukauden päästä oon jo ihan että voisko se kesäloma tulla taas kohta... :D

Nanna kirjoitti...

Mää kanssa rakastan syksyä! Vaatekaappi pullollaan kaikkia ihania neuleita, jotka oottaa päälle pääsyä! ü

sofi kirjoitti...

Mie olen niiin innoissani! en oo yhtään mikää kesäihminen, melkeen inhoon kesää, joten oon täysin jo saanut siitä tarpekseni!

kerrospukeutuminen, paksut neuleet, ruska ja jäätyneet vesilammikot... (tykkääkö joku muu rikkoa niitä koulu/työmatkoilla=))ihanaa. Ja talvella oikeen kovat pakkaset ja lumi, jes.=)

Mary kirjoitti...

ei haittaa vaikka syksy tuleekin, sateet ei vaan oo kivoja :) näin muuten sen ruskeen hatun mitä et saanut niin sellossa eilen :/

Jennifer kirjoitti...

ihana postaussss tai noi kuvat en jaksanut nyt tällä kertaa tekstiä lukea mut syksyyy <3!!!!!!!!!!

AnsQ kirjoitti...

Lotta: JESS hyvä homma ettei kaikki vaan masistele :D

randomkisu: Joo pukeutumisen suhteen mäkin voin panostaa, mut se muu sitte jäiskin..:D

liisa: Kesävaatteita talveksi. Hmm :D Mihinkäs sitä ollaan matkaamassa :)

Darling: Mä oon kanssa vähän samanlainen. Että ihan hyvä että on vaihtelua :-)

karoliina: Niinpä:D Syksyynki kyllästyy! Tai pimeyteen lähinnä. Karrrvaliivit rulez!

Nanna: Jeee :-)

sofi: ai sä oot niitä ihmisiä :p No mutta, ihanaa! :-)

Mary: En haluu ruskeeta, vaan peigen :) Kaikki käsittää sen ruskeeksi, en tajua :D Se ruskee on eri hattu. Mutta kiitos kumminkin!

Jennifer: Jeeee kiva kiitos hei :-)

-Hanna- kirjoitti...

Miekin tykkään syksystä, tosin vielä se ei oo miulle alkanu kun puut on viel vihreitä, sateet viittaa kyl kovasti syksyyn...

Se on just kaikista paras vuoden aika, ei tartte hikoilla ku pien sika jos tekee jotai tai vaik ei tekiskää niinku kesällä.

Miulla on syksylle kaikista kivoimmat vaatteetkin ja kaapit täys kynttilöitä :D

Ihana syksy!

AnsQ kirjoitti...

Voi kun kiva! :) Mä tarvitsisin auttamatta lisää syysvaatteita !

Mä hikoilen syksylläkin! Laitan aina liikkaa päälle ja juoksen ees sun taas :D Mulla on aina hiki, yh. Vihaan sitä!

Kiva kun oot fiiliksissä :)!