keskiviikko 31. elokuuta 2011

Karvaliivi

Kuskasin tänään itseni ja erään nimeltä mainitsemattoman (huomatkaa salaperäisyys) henkilön Hakaniemen metroaseman läheisyyteen. Ihan vaan siksi, että tiesin siellä olevan graffitiseinä. :D

Noi kengät oli siitä huonot, että ne tuppaa kääntymään helposti laappeelleen, jolloin nilkka vääntyy kivasti. Demonstroin sen nilkan vääntymisen toiselle osapuolelle sen verran selkeesti, että hän oli sitä mieltä että se olis nyt meikäläisen aika mennä ydinfyysikko-kouluun? :D Niinpä.


Kellopeliappelsiini<3 Rakastan kaikkea roinaa..Sitä vois aikuistua ja lopettaa romun halajamisen? :D

Tää oli taas näitä päiviä.. Arvoitus: Onko kuvassa minä vai äitini? 

Nyrjäytyskengät! Olkaa varuillanne mukulakivillä.

Cubus Grand Opening 8.9 ! Eihän tätä kauaa odotettukaan. Mä olen kysynyt monelta bloggaajalta (ja googletellut) Cubuksen aukeamis ajankohtaa, mutta tossahan se nyt lukee, Forumin seinässä sellasilla haisunäädän (saman pitusia, mittasin just) kokosilla kirjaimilla. Onhan tätä saatu odottaa, mutta 8.9 se vihdoin tapahtuu. Kuulostaa siltä, kuin puhuisin nyt jostain astetta isommasta tapahtumasta kuten lapsen syntymästä mutta hei, onhan toi nyt hienoa saada uusi kauppa keskustaan. 
:---D

Kengät - Nelly
Liivi - Vila
Shortsit - H&M
Paita, laukku, hattu - KirppisUudet shampoot on muuten molemmat hyviä! Ostin metsässä asuvalle työkaverillekin kuiviksen, koska tämä ei pääse asioimaan Sokkarilla niin usein. Työkaverikin tykkää ja on äärimmäisen rakastunu meikäläiseen (ei voi olla olematta), kun kerroin ko. tuotteesta hänelle. Kerrankin musta on hyötyä. Hieno fiilis!

Seuraavana mulla olis vuorossa muutamat kotityöt. Onneksi sain suostuteltua Teemun viemään roskat. Raukalla on nenä ihan tukossa ja mä ajattelin vähän hyväksikäyttää sitä.. Kuvitelkaa kaupan jätelava sellasessa plus kolmessakymmenessä selciuksessa. Miellyttävä mieli-, tai no, hajukuva. En siis tietenkään kertonut Teemulle tästä roskiksen hajutilanteesta, vaan annoin miehen viedä roskikset onnellisen tietämättömänä :-)

T. Ihana tyttöystävä

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

tiiätkö myydääks tota karvaliivii viel? aivan ihana<3 tai tiiätkö oisko jossai muual samanlaist? (:

AnsQ kirjoitti...

En tiedä kyllä, mutta tää on viime vuonna ostettu, et ehkä joskus vois löytyä Valtterista tms jos tärppää :) Kiitos!

Jasmine kirjoitti...

Aivan ihana toi laukku!(::

AnsQ kirjoitti...

Ai kiitti! Lisäsin ton ketjun siihen ihan omin kätösin :D

ansqu4 kirjoitti...

Siistiä, että Cubus tulee Forumiin! Ei nimittäin aina jaksa mennä pyörällä/maksaa seutuhintaa Myyrmanniin. ;P Mut huomenna Kampissa Scandinavian Hunks, Giant Leap ja Duudsonit! ;D

sofi kirjoitti...

heh=) en nyt tiiä miks,mut tosta asusta tuli ihan mieleen joku musikaali.

Пименава Яна kirjoitti...

Great lok =)

Anonyymi kirjoitti...

Pst, jos kaipaat uusia vaatekauppoja keskustassa niin olethan huomannut että City Centeriin on juuri avattu Promod? (http://www.facebook.com/Promod.Suomi?sk=wall)