tiistai 2. elokuuta 2011

Nahkapökät

Jesss mulla on uusi lipasto palasina tuossa lattialla. Eiköhän me huomenna saada se koottua käyttökelpoiseksi. Voi olla, että jos meikäläinen osallistuu siihen hommaan, tulee laatikot ruuvattua/naulattua kiinni runkoon. Koita siinä sitten avata laatikoita. Kun nyt aloin miettimään tuota, olen aika varma siitä, että nään ensi yönä painajaisen jossa muuten käy JUSTIINSA_NOIN. Pelottavaa.

Nyt kun on hiukset värjätty ja uudet shortsit oli päällä, niin olihan se kuviakin otettava.


Pusuja ohikävelijöille. Joo no en tiedä.

Mikä siinä on, että 10vuotta vanhemmat, hyvin syöneet vanhat piiat katsoo aina niin pahasti? Etenkin korkkarini saavat usein hyvin paheksuvia katseita kyseisiltä henkilöiltä. Ei kai siinä mitään, haha. Ihmettelempähän vaan.

Shortsit -Gina, kengät ikivanhat, bleiseri - Cubus

Nyt nukkumaan, herätys on viideltä<3 Tulee varmasti yhtä ihana aamu, kuin silloin, kun katsoin "ihana aamu" ohjelmaa joskus ylä-asteella heti herättyäni. Subin tsätti oli melkein yhtä kova sana. 

-Ansku

11 kommenttia:

Maarit kirjoitti...

Mua ja mun korkkareita yleensä jaksaa vanhat mummot tuijotella...:-D

Anonyymi kirjoitti...

Ei liity aiheeseen, mutta millä tuotteilla teet nuo silmien rajaukset? Ja ylipäätänsä silmämeikin?
joku postaus olis myös kiva missä näytät miten teet koko meikkisi tai edes silmämeikin, meinaan tosi nätit noi rajaukset :)

Anonyymi kirjoitti...

Heheei rupesipas kiinnostamaan että paljon oot pitkä koska käytät kuitenkin usein korkoja? Tembatso on sitten varmaan tosi pitkä?:)

karoliina kirjoitti...

Ihana toi sun korvisjuttu :) oon aikasemminki kattonu sitä mut en oo sanonu mitään.

Anonyymi kirjoitti...

Pakko kysyy et miks sulla lukee tuolla esittelyssä et hullu? Kuulostaa tosi kummalliselta. Ootko oikeesti "hullu", onko sulla joku mielenterveyshäiriö? Vai onko hullu susta vaan joku siisti yleissana?

Nadja kirjoitti...

Mua ÄRSYTTÄÄÄÄÄÄ kun jotkut vanhat lihavat mummelit tai keski-ikäiset mulkoilevat supermegavihasesti, ainakin jos on korot tai on muuten vaan vähän räväkämpi pukeutuminen (vaikka enhän mä kyllä ikinä räväkästi pukeudu muttajoo). Se häiritsee mua ihan suunnattomasti :D

AnsQ kirjoitti...

Maarit: Jep :D

Anonyymi: Oisin ehkä voinu tehdä videopostauksen (ehkä:D) aiheesta, mutta ei oo sellasta kameraa. Ihan normaalisti alas kajalia ja ylös nestemäistä eye lineriä. Ei sen kummenpaa :) ja ripsiväriä

Anonyymi: Miten ne korot pituuteen liittyy? :D Kyllä mä niitä käyttäisin vaikka olisin valmiiksi pitkä. Oon 162cm. On se sellanen aika pitkä, tai siis muhun verrattuna tosi pitkä. haha


karoliina: no kiitosta kii:)

Anonyymi: :--D Joo, lääkäri diagnosoi mut hulluksi. Se kirjotti papereihin, että totesi meikäpojan hulluksi. :)

Nadja: Joo, raivostuttavaa kertakaikkiaan!! :D en kestä

Helens kirjoitti...

Niin tuttua toi kiukkunen tuijottelu! :D Sen oikeen huomaa kuinka katse siirtyy ensin ylhäältä alas ja sitten alhaalta ylös taas.
Meikäläisen kohalla tosin usein huomataan, että hupsistalallaa, eihän sillä ollu korkoja ollenkaan. Voishan sitä tietysti niiden ihmisten iloks joskus laittaa, mutta en sit tiiä kuinka kiva on hätyytellä 190 sentin rajaa...! x)

Anna kirjoitti...

Ihqqqq bleiseri ja sulkakorvis, uulala!♥:)

Miffa kirjoitti...

Oi, toi megapitkä korvis on aika ylihieno :) Nyt iski inspis askarrella jotain vähän vastaavaa, pahus vaan kun reilu viikko pitäis vielä sukuloida ennen kun pääsee askartelukamojen äärelle taas :D

AnsQ kirjoitti...

Helens: Käytä ihmeessä korkkareita vaan, ei se mittään jos on muita pidempi :) Joo mä tiedän tuon tunteen niin hyvin! haha :D

Anna: Uulalaa kiitos :D<3

Miffa: Tänkjuu! 8) Väsäile ihmeessä!