lauantai 27. elokuuta 2011

Uudet kengät

Finnair tarjoaa rintojensuurennusleikkauksia naisille, jotka lentävät paljon. Bonuspisteiden sijasta voi siis saada kauneus (joissain tapauksissa rumuus)leikkauksen. Mitä HELVETTIÄÄ?! Suomessa?
En tiedä milloin tämä käytäntö tuli voimaan, mutta se pisti vähän korvaan tuossa Mtv:n kauneusleikkauksista kertovassa ohjelmassa. "Finnair gives free silicone implants to women who fly a lot". ÖÖÖÖ-reaktio ja enemmän volaa. :D Pitää varmaan ruveta lentämään.

Voi veikkoset. Tän postauksen syvin tarkotushan oli muun muuassa (kamala sanonta) esitellä Nellyltä tulleet kengät. Yhdet oli pienet, toiset isot ja loput sopivia. Nämä pääsivät kenkäkokoelmani jatkoksi makkarin kenkävuoreen


Tylsänä aamupäivänä ajan tappo kävi näppärästi H&M:n sivuilla.. Tässä parit lempparit. Mun on saatava toi laukku!

Veikkaan ettei nettikaupoissa pyöriminen ole järin fiksu veto ihmiseltä, joka on tilauslakossa. :D Mulla ei vaan ole tekemistä ja mieskin jätti. Se lähti Hook Uppiin kavereidensa kanssa ja jätti mut murjottamaan. Pöyristyttävää!
Kävin jo kirppiksilläkin, mukaan tarttui vain yksi vaate, mikä on ehkä ihan hyvä tuota vaatehuoneen tilannetta ajatellen. Ja sitä ettei meidän tulevassa kämpässä ole vaatehuonetta.

Kaikkea on pakko sovittaa uuden takin kaveriksi. :D
Paita 2e, luomiväri 1e, tarjotin 2e.

Ajattelin hankkia Ikeasta pari rekkiä ja muuta häkkyrää joiden avulla voisin tehdä "vaatehuoneen" eli sellaisen nurkkauksen joka olis pyhitetty vaatteille. :D   Onkohan tästä, tästä tai tästä apua? Onhan siellä kämpässä kaappejakin onneksi.
Teemu kyllä uhkasi tehdä mulle vaatehuoneen, mutta en oikein usko, että se on luvallista. Saahan sitä uhota. Sanoin, että ei varmana tee mitään kuitenkaan. Siitäkös se sota syttyy. Silloin sen on ehdottomattomasti tehtävä se vaatehuone, koska Anskulle täytyy näyttää, mitä osaa. 
"Et muuten varmaan osaa tehdä mulle vaatehuonetta".
->  Jäbä menee heti hakemaan vasaran, muut pelit ja vehkeet.
Hetki,  ja sullakin on oma closetti. Kokeilkaa!

Päivän opetus: epäile - saat vaatehuoneen!

-Ansku

17 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

Ihana toi punanen paita! :o

Riikka kirjoitti...

ihanaihana paita! :o

Ansku kirjoitti...

Ihana se onkin, valitettavasti vaan kauheeta keinokuitua ja tosi isoa kokoa. Noo ei se mitään! :D Kiitos!

Erica kirjoitti...

Sulla näyttää olevan kenkiä aika paljon :D Oon miettiny että minne saat ne mahtumaan kotonas? :D On mullakin mietinnät mutta kun musta tuntuu että mulla on paljon kenkiä ja sulla on kyllä pakko olla enemmän :D

ps: tässä viestissä ei ollu kyllä mitään järkeä!

diamond girl kirjoitti...

Aivan tosi ihanat nuo oranssit kengät, upeat! Ja tuo nahkatakki yhdistettynä punaisen paidan kanssa on aika ihana :)

http://diamondgirl-janika.blogspot.com/

Ansku kirjoitti...

Erica: Haha, olihan tossa ! :-)
Juu no mulla on korkkareita tuossa ikkunan alla 3riviä..ja osa ei oo rivissä, vaan muuten vaan ympäri ämpäri :D Sitte parit lättäpohjaset on sellasissa lokerikoissa. Buutseja yms talvikenkiä on sängyn alla laatikoissa! Sängyn alla on muuten kätevää säilyttää niitä ;> Ja sit niitä on tossa yhden vaaterekin alla, eteisessä ja mun kotikotonakin kai parit. Niitä on monessa paikassa, silleen mahtuu :D

diamond girl: Kiitos :) Mäkin tykkäilen!

Jasmine N kirjoitti...

Aivan ihana tuo punainen paita(::

Anonyymi kirjoitti...

Oi, mikä paita! Just tollasta oon etsinyt, ainut vaan, että haluaisin paidan, jossa ei olisi noita 'hihansuita'. Saisivat hihat siis mieluummin liehua vapaasti :)

Ps. Blogiasi lukee silikonitissinen tyttö, joka ei tosin ole niitä lentelemällä hankkinut, heh.

Ansku kirjoitti...

Jasmine: Hei kiitos paljon :)

Anonyymi: Heh, kiitos! mäki tykkään :p Silikonitissinen tyttö lukee blogiani, jännää! 8) Ei mutta kiva tietää(heha), aihe kun kiinnostaa meikäläistä kovasti! Jos palaat vielä tänne kommenttiboksin puolelle, niin viittisitkö heittää sähköpostiosotteesi mulle, jos jaksaisit vastata pariin tissi-kysymykseen ja muutenkin jutella ko. aiheesta. :-) Oon miettinyt niiden hankkimista itsekin. En julkaisisi tietenkään sitä s-posti-osotetta.

Annie kirjoitti...

Jooh, onhan toi silikonijuttu ollu jo jonkun aikaa.. Ihme homma.

Ja tota käänteispsykologiaa mä käytän ku ei huvita kantaa kauppakasseja. Kysyn: "Jaksatko varmasti kantaa noi?" Ei kukaan mies sano ettei jaksais! :D

Anonyymi kirjoitti...

Mäki katoin joku aika sitte jonku jenkki dokumentin, tyyliin joku, et mitä kauneusleikkauksia julkkikset on ottanu ja miksi. Vähän aloin ihmetellä, ku ne kerto että "Kun julkimot matkustaa paljon lentsikalla, ja siitä kerääntyy boonuspisteitä, niin ne pisteet voidaan nykyisin Finnairilla käyttää rintojensuurennusleikkaukseen"

öö ok?! :--D

-E

Peppi kirjoitti...

mä oon kuolannu kans tota laukkuu ja noit shortsei!! :D

Anonyymi kirjoitti...

Sulla oli josain elokuun postauksesa semmonen ACO 2 in 1 Spotless tuote kasvoille. Oranssi purkki. Onko se auttanut sulla? Eli tuleeko sulle finnei??

Ansku kirjoitti...

Annie: Jep, homma pelittää! Joo, tosi hassua. Miten lentäminen ja silarit liittyy toisiinsa :D

J-E: joo ihan käsittämätön juttu :D

Peppi: jhii, ne on ihanat!<3

Ansku kirjoitti...

Anonyymi: Ei oo auttanu lainkaan! Ootko se sama, joka kysy siinä meikkipostauksessa sitä? Olin just menossa vastaamaan, kun laitoin tähänki :) Mutta siis niin, ei oo juuri auttanut. Käytän sen nyt loppuun kuitenkin. Ei se pahaakaan oo tehny :)

Anonyymi kirjoitti...

Juu laitoin sinne viestiä, mutta ku menin eilen ehtiin sitä postausta, että oletko vastannut. En löytäny sitä, koska en ottanut ylös edes postauksen päiväystä :D

Juu, itelläkään ei oikeen tehoa :/ Siitä tulee mielettömän tahmee iho yäk :/

Nelli kirjoitti...

Ihana toi punanen paita sekä harmaat kengät!:)

justbea-woman.blogspot.com