maanantai 8. elokuuta 2011

Suuri ja mahtava Ansku

Innostuin suurentelemaan asukuvia niin, että niistä tulee saman levyisiä ! Onko näin parempi vai palataanko vahnaan kaikki kuvat erikokoa - tyyliin? :D

Joidenkin kuvien kohdalla suurentamisen olisi toki voinut jättää väliin. :D Tässä varoittava esimerkki:

Vaatteet ja kengät on tosi vanhoja, laukku River Islandin. Päällä oli niin ihme settiä, eikä hametta oltu pituudella pilattu. Arvatkaa mitä tapahtui, kun suojatiellä kimppuuni hyökkäsi hurrrja tuuli. No niin. Niin juuri.

Tässä nyt niitä lettejäkin, mitä joku lukija toivoi. Ole hyvä! :> Aika luiruthan noista tulee, mutta ihan siedettävät kumminkin, ainakin melkein?


Oli tuuli.
Ja onko näitä kuvia liikaa?

Tänään en ole puuhannut juurikaan muuta, kuin käynyt satamassa vilauttelemassa ja laittanut monta vaahtista suuhun samaan aikaan. Kyllä elämä on mennyt villiksi. 
Telkkarista tulee joku jännäri, pelkään sellasia ja pitäisi rientää suihkuunkin tämän rasvaletin takia. Jospa harrastaisin yksinpuhelua- ja kirjoittelua vielä hetken, vaikkei elämäni niin järin mielenkiintoista olekaan.
Eikun! Kyllä jotain oikeasti jännää (mun mittakaavassa) on tapahtunut. Tämä oli tosin jo perjantaina, mutta unohdin mainita (miten saatoin?!).
Töissä paloi rantasauna. Vooi veljet. Se on tosi pieni sauna, eikä sen sammuttamiseen olisi tarvittu paljoa vaivaa, mutta kutsuttiin palokunta varmuuden vuoksi, ettei ala kytemään. Sieltä tulikin sitten kolme autollista niitä palomiehiä (hmm..eipä haitannut.. :D) ja kaikki tuli pillit päällä. Oli siinä pienellä kylätiellä ihmisillä ihmettelemistä, kun kolme paloautoa porhaltaa kaasu pohjassa ohi. Veikkaan, että mummoilla hyppäsi sydän kurkkuun sellasta 354km/s nopeutta. Siinä tapauksessa olen itsekin mummo. 
Ei mutta palo saatiin sammutettua ja mä sovin treffit kaikkien niiden palomiesten kanssa, joten loppu hyvin, kaikki hyvin! :)

-Ansku

Ps. Ai miks ette usko tota treffijuttua?!!  Njoo voi olla että "vähän" liioittelin. Kyllä mä ihan Teemun kanssa ajattelin vielä jatkaa. :D







24 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ihanat nuo letit :)
olet nätti !

Mariam kirjoitti...

Ansku + letit = supersöpö Anksu :3

diamond girl kirjoitti...

minusta näin on kiva kun kaikki saman levyisiä :) hei, pakko kysyä, millä hiusvärillä värjäät hiuksesi kun ne on niin kauniin ruskeat? :)

diamondgirl-janika.blogspot.com

Ansku kirjoitti...

Anonyymi: No kiitti paljon :-)

Mary:): Phöh, kiitos!

diamond girl: Okei, kiitos vastauksesta! Mä värjään sillä uudella Syoss merkkisellä markettivärillä. Se sävy on ihan vaan tylsästi keskiruskea. :>

sonja kirjoitti...

Sul on iha sairaan kiva blogi! ja oot iha super nätti <3

Ansku kirjoitti...

Höpsistä höö! No voi kiitosta :--)

Jennifer kirjoitti...

Mää ainaski tykkään enemmän siitä et kuvat on samanlevysiä :)! IHANA ASU :) ja letit sopii mainiosti sulle. Ja hääh mikä tuo treffijuttu ? :DDD oonko sokee

Ansku kirjoitti...

JEE KHIITOS. Se oli (paska) läppä :D Oikeesti ne ei halunnu mun kanssa reffeille :<

Henna kirjoitti...

aivan mahtava blogi sulla! kirjotat nii positiivisesti ja "hassusti" :3 tästä sun päivän asusta tuli ihan mieleen joku kiltti koulutyttö jostai japanista! aww

kinaolivia kirjoitti...

Kiva asu :) Sulle sopii letit kivasti !

Mirre kirjoitti...

Kyllä mun mielestä toi kuva-asettelu näyttää "paremmalta" mutta sit se lataus.. ku sulla on muutenki aina miljoonakuvaa per postaus niin mulla raksuttaa tällä kakkanetissä aina 10minsaa että kaikki latautuu :D

Ansku kirjoitti...

Hanna: Kiitos! :--) Kiva kommentti. Tykkään susta! :D

karoliina: Oikeesti? No mutta kiitos nyt :) Mulla oli tosi lapsi-olo niissä mutta eikai se mtn. :D

Mirette: HÖÖÖH! Ai lataako ne nyt vielä paljonkin hitaammin kuin aikasemmin? Siis ihan merkittävästi hitaammin? Tylsää kun ihmisillä on hitaita nettejä :-D Kohta kukaan ei jaksa lukea mun plokia jos kuvilla kestää tositosi kauan latautua. Buu

Anonyymi kirjoitti...

Mun mielestä noi sun letit on supersöpöset!! :-) Muutenkin kirjotat tosi hauskasti ja ihanasti. Oot niin positiivinen ja kaikkee, sun kaltasia ihmisiä pitäis olla enemmän! :-))!



-Linne

Riina kirjoitti...

oi, tosi kivan näköiset noi letit!:)

http://riinamaaria.blogspot.com/

Aliisa kirjoitti...

Nyt on pakko tulla kommentoimaan,eli oon nyt lukenu sun blogias jonkun aikaa ja vaikka aluks tää tuntuki tosi ärsyttävältä enkä yhtään tykänny sun muka-hauskasta kirjotustyylistä niin silti palasin tänne aina uudelleen. Nyt oon alkanu huomata,et oikeesti naureskelenkin aina sun jutuilles ja sun huumori taitaakin purra muhun! Ehkä se olikin vaan alkujärkytystä, koska tajusin millanen huumori mulla on :DD Eli tän kaiken sekavan jutun tarkotuksena oli vaan sanoa,että tätä blogia on piristävää lukea!

Ansku kirjoitti...

Riina: kiitti paljon :--)!

Aliisa: Kiitos kommentista. Se on oikein kiva! :) Mä oon ihan tietoinenkin siitä, että tämä kirjoitustyyli ja jutut jakaa mielipiteitä aika rankastikin. Etenkin tän postauksen otsikko herättää varmasti pientä ärtymystä joissain, hahaa. Musta se on vaan hyvä juttu. :D Mun jutut täällä on aika samaa settiä mitä saatan sanoa ihan jutellessakin !

Mutta hei, kiva kun luet ja kiitti söpöstä kommentista :-)

Ansku kirjoitti...

Linne: Mä meen ihan sanattomaksi kaikista kehuista täällä :D Mut kiitos tooosi paljon!
:-)

ansqu kirjoitti...

Kiva asu. Varsinkin toi hame on ihana. :)

Ansku kirjoitti...

Kiitos :)

Anonyymi kirjoitti...

samapa tuo miten nuo kuvat on, tee sillei miten sulle on helpoin ! ::)

Laura kirjoitti...

miten joku pystyy olemaan näyttämättä urpolta kahden letin kanssa? me_so_jealous!

Ansku kirjoitti...

sonja: Okei :-) Kiitti kommentista!

LURA: No emmä kovin fiksultakaan näytä. Tosin se ei taida olla hiusten asennosta kiinni.. Mut kiitos vaan :-)

Janina kirjoitti...

hei apua, oon aina miettiny miten noi kuvat saa suurennettua tollain, et on samanlevysiä? :D mut tykkään iha hirveestä sun hiuksista! <:

Ansku kirjoitti...

Voi kitti :) Mä oon niin huono näissä..Teemu sano,että sielt html-koodista! Niin sieltä sitte ilmeisesti :D