tiistai 30. elokuuta 2011

Mitenniin käyn joka päivä ulkona syömässä

Huhheiii! Tulin juuri sateesta juoksemasta. Käytiin Uinon kanssa katsomasa Midnight In Paris ja sitä ennen pyörittiin kaupoilla, jossa nuuhkimme nahkatakkeja ja ihastelimme mm. tämän tyylisiä laukkuja. Ajattelin käydä ostamassa tuon huomenna tai palkkapäivänä. :----)

Niinkuin yleensä elokuvissa, karkit loppui multa heti kättelyssä. Tää toinen oli sen verran hillitympi juustonaksu ja ranskanpastilli-combonsa kanssa, että söi vähän hitaammin. Tai sitten se feikkas ja olikin oikeesti syönyt kaiken ennen meikäpoikaa. (Paljasta itsesi!!)
Siis juustonaksuja ja ranskanpastilleja saman aikaan suuhun..Okeesti?!
Nojoo, voishan sitä kieltämättä kokeilla..:D


Eilen olin nyrpistelijä.

No nysse naama veke!! 

Jahas, sitä oltiin iltakävelyllä mitä hä.

Etkö sä ikinä syö kotona? Joku kysyi joskus. Syön, melkein päivittäin, mutta en ota siitä kuvaa. Mun ruoka on paketillinen pekonia, 2kananmunaa tai rahkaa. Että ei siinä kauheesti kuvailla. Kukaan taho mun munia nähdä.
Käytiin Cafe Ursulassa Kaivarissa. Paikkana se oli nätti ja ruokakin oli hyvää. Vain yksi miinus! Hinta. Köyhä kun olen, en maksa kymmppiä salaatista, jossa on täytteenä lusikallinen aurinkokuivattua tomaattia ja lohta. Kyllä mä jatkan sitä samaa vanhaa linjaa. Hissillä aleksi13:n vitoskerrokseen, pari askelta ja Factoryyn. Täytteiksi lohi ja bataattia, parmesaania ja ananasta sekä päälle vielä papaijaa ja kuivattua sipulia. AH mä sanon!


Ai että oli hauskaa taas.
DIDIDIDIDIDIDIDI BÄTMÄÄN!
Sellasta eilen! Mun naamalla on sellanen fiiwis, että sen tarvii päästä pesulaan. Annan sen nauttia L'orealin mömmöistä ja painun petiin. Hauskaa yötä, muistakaahan nukkua!

-Ansku

9 kommenttia:

Uino kirjoitti...

ei että repesin tolle laukku jutulle :D EI VITSII ANSKU!! ja sit naurat mun yhdistelmälle, ok, olit oikeessa että sä hotkit nopeemmin mutta mä söin mun sipsut eka ennen sua<3 samppa kokeili tota comboo toisten sipsien jakssa ja tykästy sikana, sen jälkeen se olikin kinumassa pastilleja lisää >:D

Lali kirjoitti...

Beautiful outfit!

diamond girl kirjoitti...

tosi kiva asu jälleen kerran :)

Anonyymi kirjoitti...

mä kysyin ton kysymyksen sillo joskus :DDD !!!

Ansku kirjoitti...

Uino: :D:D Ai niinkösse meniki! Dodiin, tartutat pahamaineisen addiktiosi muihinkin :D

Laili: Thank youuu :-))

diamond girl: Hjee kiitokiitos :)

Anonyymi: Nonii :D

Sirpa kirjoitti...

Aivan ihana tuo laukku (siis tuo hapsu :D) mistä mahtaa olla?

Ansku kirjoitti...

Sirpa: Se on hennesiltä viime vuonna ostettu :p

Anonyymi kirjoitti...

hei onko nuo nellyn kengät mukavat jalassa ja onko niillä helppo kävellä? ajattelin itse tilata samanlaiset =)

Henna kirjoitti...

Kiva hattu ja asu muutenkin :)