tiistai 9. elokuuta 2011

Kengät ja muutama jumpsuit

Sain eilen postissa muutaman uuden jutun taas. Eikä haittaa ollenkaan! Alla näkyvissä kengissä tosin hiertää vähän se, ettei lesti ole järin sopiva omaan jalkaani. Kokeilin niitä kotona sen muutaman askeleen verran, mutta eihän siinä saa kunnon tuntumaa kengistä, niinkuin kävellessä. Meidän kämpässä ei paljoa kuulkaa kävellä, sillä siellä täällä lojuu jos jonkinmoista roinaa.
Jospa vähän testaisin niitä ulkona ja sitten palauttaisin ne naarmuisina ja muutaman purkanjämän pohjaansa saaneena, elleivät ole hyvät. Voiko niin muuten oikeasti tehdä? :D  En haluaisi taas ostaa sikaa säkissä.
Voinhan toki pitää ne, käyttää muutaman kerran ja törppönä myydä ne jollekin hyväuskoiselle, joka oikeasti luulee pystyvänsä niitä käyttämään. Kertaikaikkisen julmaa.

Kengät (olisko 17e?) - Nelly

Jumpsuitit - H&M

Khakinvihreän jumpsuitin kanssa ilmeni sellainen pieni propleema, nimeltä pituus. Täytyy koittaa lyhennellä. Haluuko joku lainata ompelumasiinaa? :-)

-Ansku

9 kommenttia:

Mariam kirjoitti...

Noi kengät on kyl tosi kivat :/ Noi jumpsuititkin on nättejä ;)

ansqu kirjoitti...

Mulla meni taas koko kesä silleen, että mun piti ostaa jumpsuit, mutten sitten ostanutkaan. Sama juttu gladiaattoreissa jo viime kesänä. x) Ens kesänä sitten, jos silloinkaan. :D

Ansku kirjoitti...

Mary:): kiiitooos!

ansqu4: Outoa! :D

powderpuff kirjoitti...

Kivoja ostoksia! Voi harmi noitten kenkien kanssa :(
http:powderpuff-powderpuff.blogspot.com

Ansku kirjoitti...

Niinpä :( kiitos!

Girl in a million kirjoitti...

kengät on........... täyttä rakkautta!

Ansku kirjoitti...

Minttu: Jumpsuit on itseasiassa vihreä ;> Mutta sitä mäkin toivon! Huomenna lähden ulos niiden kanssa..jännää.

Girl in a million: Hjiha, kiit! :-)

Nanna kirjoitti...

jos ei oo ompelukonetta ni osta sellast silitysnauhaa (saa vissii kangaskaupoista), ni ei tarvii ku leikata lyhyeks ja sit silittää sen nauhan kanssa se sauma kii. :D

Ansku kirjoitti...

Jess! Kuulostaa kätevältä. 8) kiitos tosi paljon vinkistä :-)!