torstai 1. syyskuuta 2011

Unisieppari ja korutelineitä

Hej på dej. (Menikö oikein?!) Tarkotus oli vaan sanoa, että se olis terve mieheen hyvät kansalaiset.
Eihän mulla taaskaan mitään asiaa ole, kunhan tulin kertomaan mitä näin äsken dösässä. Ei mitä, vaan ketä. Se on Salkkareista, blondi ja ruskeasilmäinen. Noniiin, kyllähän te Isabellan tiedätte!

Totesin bussiin sisään päästyäni Teemulle, että jahas täytynee ruveta taas yhtä kovaksi salisfaniksi kuin ylä-asteikäisenä. Ilmotin siinä sitten Teemulle myös sen, kenet olin nähnyt. Ja mikä ton reaktio oli. "EI SE OLLU SE!!!!". Kiitos vaan Teemu ilmotuksesta, mutta kyllä oli. Tuona hetkenä päätin, että me poiketaan vaatekauppojen sijaan Specsaversilla tai vaikka perus Nissenillä seuraavan kerran, kun suuntamme kaupoille.

Tänään on siis juostu postissa, ostamassa lahjaa kaverille ja ihmetelty miksi hemmetissä liukuportaiden kaide ei mene samassa tahdissa portaiden kanssa?!

Niin tosiaan, se lahja piti ostaa kaverille, eikä itselle.. Acnicyliä tarvitsee aina! Ainakin meikäläisen naamalla tulee hyvin äkkiä sitä ikävä. Vieroitusoireet alkavat valehtelematta jo vuorokauden käyttökatkon jälkeen.

UNISIEPPARIA HALAJAVAT HUOM. Kampin Sol:n (se pesula) vieressä on joku krääsä/koristekauppa, jossa myydän paljon erilaisia ja erikokoisia hienoja unisieppareita! Kauppa on sellaisessa kohdassa, josta en ole ikinä kävellyt edes ohi, mutta pitäis löytyä jos löytää sen Solinkin. Omani ostin aikoinaan Valtterista.

 Lahja hankittiin MIQ:sta<3. Sieltä muuten löytyy myös erilaisia korutelineitä, joita vähän himoitsin. Välillä kannattaa lähteä maan alle seikkailemaan. Voi päätyä vaikka mitä mainioimpiin kauppoihin, joiden olemassa olosta ei saisi ikinä tietää ellei tekisi tutkimusretkiä Helsingin teiden alle.
Inspiroiva paikka muuten tuo asematunneli. Siellä törmää monenlaisiin ihmisiin.. lähinnä sellaisiin, joiden vaatekomerossa ei heilu ihan kaikki henkarit paikoillaan. :D 

Lompakosta löytyi "yks bisse". 

Tukkakin saapui. Tai siis, muutama karva oikeastaan. Anteeks mitä? En ole ikinä nähnyt hiusnauhaa, jossa olisi näin vähän hiusta. Kuva voi hämätä mutta voin kertoa ettei noissa nauhoissa ollut juuri enempää hiusta, kuin 80-vee Mairen päässäkään. Koko pakkaus vastaa ehkä viidesosaa siitä hiusmäärästä, mitä koko pään "hiuksettamiseen" tarvitsee. 

Laitan asukuvia huomenna töiden lomassa (teen postauksen töiden sijasta). :D
Kiitos näkemiin.

-Ansku

15 kommenttia:

Melinda kirjoitti...

ihana unisieppari,oon jo pidemmän aikaa halunnut itekin tuollaisen :) Ja ei tainnut olla ihan paras ostos nuo ebayn pidennykset? :/

Oona kirjoitti...

"yks bisse" :--------DD

Malla kirjoitti...

Hej på DIG! :D

AnsQ kirjoitti...

Melinda: Juu ei tosiaan ollu. :s Sit vaan Kamppiin ostamaan! :)

Oona: Joo olin että mitä perhanaa, emmä tätä oo kirjottanu! :D Mut sit hokasin, että toi raha on ehkä ollu PARILLA muulla tyypillä ennen mua ja joku on tilannu sillä yhen bissen :D:D

Malla: Ai DIG :D ok!

Anonyymi kirjoitti...

mistä tilasit nuo pidennykset? näyttäis kyllä olevan ihmeen vähän hiuksia :) yleensä nyt luulis että enemmän!

Anonyymi kirjoitti...

Käykö toi seteli vielä kauppaan? Itellä on 50€ setelisä jotain epämäärästä tekstiä mustalla Stabilon kynällä kirjotettu :D Toimiiko sulla tuo acnicyl??

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä hej på dej käy myös, tosin dej on enemmän puhekielinen muoto ja dig se "oikea"

AnsQ kirjoitti...

Anonyymi: Ebaysta, se selittää kaiken. :D

Anonyymi: Acnicyl toimii ihan kivasti, joskaan ei kaikkia finnejä estä :)

Siis tääh? Tottakai käy?:D Miksei kävis, kun rikkinäiset, teipatutkin rahat käy

Anonyymi: Ai okei, kiitos tiedosta!:-)

Anonyymi kirjoitti...

Siis juu kyllä mulla ainaki toimi se :D siinä luki jotain ulla :D kahesti kirjotettuna :D on siitä aikaaki ku käytin sen :D

AnsQ kirjoitti...

Dodii! :-)

Anonyymi kirjoitti...

Miks tarviit hiusten pidennyksii?kysyn ihan kivassa mielessä:)

AnsQ kirjoitti...

Häh? Ehkä oudoin kysymys ikinä :D Ei kukaan niitä varmaaan TARVITSE, mutta kyllä minä ainaski haluan pidemmät hiukset mitä mulla itsellä on. Kukapa ei haluaisi. Vai mitähän tässä nyt haettiin :D Ei ihan auennu

Anonyymi kirjoitti...

koita palauttaa ne? tai pistää viestii myyjälle miks ne on noin harvat tms.. josko saisit osan rahoista takasin tai palautettua :-)

AnsQ kirjoitti...

En viittii kun olivat niin halvat ja jos palauttaisin, niin joutuisin maksaa postikulut. Noi on kiinasta, niin vois maksaa aika paljon, vaikka meneeki kirjeenä :)

Annie kirjoitti...

Onko toi Acnicyl tehokastakin..? (: