maanantai 30. elokuuta 2010

Tsekkaa tää ulos

Musta tuntuu, että moni etsii pidemmän mallista, karvahupullista ja khakinvihreää takkia syksyksi. Mä oon löytänyt (toivottavasti) omani. H&M:ssä naistenpuolella on ainakin ollut muutama optimaalinen vaihtoehto.
Mä löysin itseä miellyttävän takin kuitenkin lastenpuolelta. Samaisesta kaupasta.
Katsastan Hennesin lastenpuolen tarjonnan aika-aijoin ja se ihan oikeesti kannattaa. Suosittelen muillekin suht' pienikokoisille (ja epärintaville;D).

Tämä siis lähti tilaukseen

Mun mielestä tää on tosi kiva! Ainoa huono puoli takissa on se, ettei siinä ole helmassa kiristysnarua. Toisaalta se on hyväkin juttu, eipähän näytä säkiltä ainakaan. Otin takista isoimman koon (170cm).

Naistenpuolen vaihtoehto olisi ollut tämä

Kumpi on kivempi? Kyllä mä kallistun tohon ensimmäiseen. Naistenpuolen versio kun on niin kovin pitkäkin mulle.

-Ansku

Edit. Vaihdoin ton takin koon satakuusneloseen, koska kokeilin kirpparilla hennesin lastenpuolen takkia, jonka kokolapussa luki 152 ja se oli just sopiva! En uskaltanut tästä takista ottaa samaa kokoa, joska se kuulosti niin pieneltä :D Mutta siis te, jotka omistatte rinnat, voitte ihan hyvin ostaa sen 170 koon tosta takista. Ehkä jopa pienemmänkin :) Kyllä se mahtuu!

9 kommenttia:

Maarit kirjoitti...

Tota alimpaa vois käydä kattelemassa. Molemmat oli kyllä kivoja, vois ehkä hakee molemmat vaatekaappiin(:

ixdu kirjoitti...

toi lasten puolen takki on oikeesti tosi kiva! mullehan tuli siis noi alempi takki siinä syksyn ennakkotilauksessa ja se oli (mun päällä) aivan järkky!! :D tai siis ihan semmonen liian iso ja pituus yli polvien, vaikka otin siis ihan koon 34..

AnsQ kirjoitti...

Maarit: Noniin totta! :)

ixdu: Auts. Mä ajattelinkin, että toi saattaa olla sellanen giganttinen malli :D Toisaalta pelkään lasten takin olevan liian pieni. Ääk

Womppis kirjoitti...

No voi perhana, oon idiootti. Odotan just tällä viikolla saapuvaksi tuota jälkimmäistä, mutta todennäköisesti se on aivan valtava tähän 155-senttiseen kehoon. :D Ei sitten tullut mieleen kattoa vähän tarkemmin lasten puolta. :/

AnsQ kirjoitti...

Womppis: Jepulis! ;D Vaikka et sää mikää Seppo ole. No mutta onneks aina voi palauttaa, jos ei takki imartele! :)

FUTISHIRMU kirjoitti...

Jeep, kyllä toi lastenpuolen takki on ehdottomasti kivemmpi :) Kuvaa sitten kehiin kun saat sen !

AnsQ kirjoitti...

FUTISHIRMU: Niinpä :) Juu, kyllä toki.

Riikka kirjoitti...

Mä tilasin naisten puolelta ton mustana, miksen tajunnut tsekata lastenpuolta! Vaikka voi kyllä olla että se ois liian pieni tisseistä :DD

AnsQ kirjoitti...

Riikka: Haha :D Joo mulla voi kanssa käydä niin, että se kinnaa, koska mulla taas on leveet hartiat. Yleensä se on ollu ongelmana ainakin lapsille mitotettujen vaatteiden kanssa :s Mut toisaalta, mulla on yks lastenpuolen kauluspaitakin, jonka koko on 164cm, joten luulis että takki olis vielä väljemmin mitotettu! Saa nähdä :)