torstai 12. elokuuta 2010

Kiinalainen+suomalainen=ei hyvä

Tänäänkin mulla on ollut ihan normipäivä. Paitsi. Kävin ensimmäistä kertaa kiinalaisessa. Jep. :D Hyi että oli pahaa! Menen jatkossa vain ja ainoastaan "amerikkalaiseen" tai keballe. Noniin tavallaan tein tänäänkin. Suoraa kiinalaisesta heseen siis, hahaa! Hesburger, siitä mä tykkään<3

Tässä pömppis-asussa mentiin
Vois vissiin siellä kampaajalla käydä. Mutta asiaan. Kiinalainen sukcs! Okei noi teemun sapuskat viel meni,
mut mun ei. Kyllä mä kaiken söin, mutta en kovin mieluusti..:D
HYIII
Onneks on olemassa..
Hyviä ruokia!

Onko muita, jotka ei niin kiinalaisesta sapuskasta välitä? Pliis sanokaa etten oo ainut "outo" ? :DD

-Ansku

5 kommenttia:

nsos kirjoitti...

Monet kaverit on kans ollu sillee hyihyyiiyiyiy kiinalaisest kunnes vein ne mun vakkaripaikkaan ;) se on ainoo mis on hyvää kiinalaista. Mutta jälleen kerran olet ollut nättinä :--)

AnsQ kirjoitti...

Aaa se oli siis vaan huono paikka, missä kävin. :D Höhö kiitos :)

Iina-Maria kirjoitti...

Eikä! Kiinalainen/aasialainen ruoka on yhtä parasta mitä on olemassa. Sä oot selvästi vaan valinnut jonkun huonomman ruuan tai huonon paikan, koska toi ei vaan voi pitää paikkaansa. :-D Okei, kaikilla on omat mielipiteensä, mut suosittelen kokeilemaan uudestaan ja aloittamaan jollain kana-riisi ruualla. Turvallinen ja hyvä valinta. :-)

Kiva asu btw. Mulla itselläni on vaan aina turhan "seksikäs" olo hameessa ja over knee sukissa. Pitää keksiä joku hyvä yhdistelmä, ettei tuntuisi siltä.

FUTISHIRMU kirjoitti...

Ite en oo käyny kiinalaisessa ku joskus pienenä canarian saarilla, ja muistaakseni oli pahaa. Joten en tykkää. Ennakkoluulot on ainaki kovat ja sen takia en edes kiinassa suostunut menemään paikalliseen syömään XD hah. Käytiin siellä mm. japanilaisessa ja subwayssa.

AnsQ kirjoitti...

Iina-Maria: Joop, mä oon kuullut kanssa, että se on siitä paikasta kiinni aika pitkälti, että onko hyvää vaiko eikö. :) Pitää kokeilla joku toinen kerta ja toisessa paikassa uusiksi.

Voi kuule, mullakin, ainakin siinä vaiheessa kun toitoppi/mekko hinautuu ylös kävellessä. Pitää ottaa lyhyitä askelia. Oon huomannut, että vanhemmat ihmiset katsoo vähän pahalla noita overknee-sukkia..:D

FUTISHIRMU: Joo mulla oli ihan sama juttu. Olin jo ennen maistamista ottanut "HYYI"-asenteen. :D Teemu pakotti mut kiinalaiseen syömään ja makso mun ruoat, joten oli pakko maistaa.