maanantai 9. elokuuta 2010

Asua

Nyt tulin töistä ja kohta pitäis lähteä kaverin kanssa jonnekin. Tulin vaan pikaseen päivittelemään nämä itse otetut asukuvat, jotka napsasin tossa parvekkeella äsken (:D) Souu, tässä tulee

 Hame (med kaks vetskaria jotka ei näy) - Monki
Toppi - H&M
Huivi - Seppälä
Tossut - H&M

Olis voinu silmänaslusille tehdä jotakin, älkää jätkyttykö.

Ainiin ja hei, tungen tähän samaan nyt yhden kamalan tökötin.. Joka näyttää tältä
 Jostain kumman syystä tämä aine eksyi nassuuni muutama päivä sitten. En todellakaan tiedä miksi, koska seuraukset oli suht kamalat. Mulla on aika rasvainen iho ja tämän käytön jälkeen finnejä rupes tulemaan tosi_paljon. Jotenkin ihoni tuli "likaiseksi", vaikka tuubissa lukee "kaikille ihotyypeille". Lieneekö mainoskikka, en tiedä. Kuivan ihon kanssa mönjä saattaa toimiakin, koska on nimensä mukaisesti kosteuttava. Mulla ei toiminu siis tosiaan jooo ei :D Jos joku on käyttänyt tätä hyvin seurauksin(enibadii?) niin saapi ilmottautua.

Noniin ja nyt mulla on jo kiirus, Heijdåå! :)

-Ansku

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ootko koskaa ajatellu et noi hiukset ois sulle liian pitkät?:D

AnsQ kirjoitti...

No nyt en kyllä ymmärtänyt kysymystä. Ymmärtäisin siloin, jos olisin joskus kompastunut niihin tai jotain vastaavaa? Mikähän sun pointti oli, selvennätkö kiitos :)

Anonyymi kirjoitti...

Joskus kun iho alkaa puhdistua niin se pukkaa finnejä ulos, itsellä ainakin näin joidenkin kasvojenpuhdistusaineiden tai saunan jälkeen.

AnsQ kirjoitti...

Joo noin mullakin käy sellasten puhdistavien tuotteiden kanssa, mutta koska toi oli pääasiassa kosteuttava, niin kai se vaan tukki ihon jotenkin :o

Anonyymi kirjoitti...

tarkotin et noin pitkä letti ei sovi sulle, sitä on vaikee selvittää/hoitaa..

AnsQ kirjoitti...

Vainiin, selvä..:D Hyvä tietää!