maanantai 23. elokuuta 2010

Korkeasaari

Helou ja ilitoja!

Käytiin tosiaan teemun kanssa Korkeasaaressa Lauantaina. Iltapäiväksi oli luvattu sateista säätä, mutta korkeuksista ei herunut tipan tippaa. Eipä siinä mitään, vaikka olisi satanutkin, meinaan mulla oli leopardi sadetakki mukana. Ajattelin, että se päällä vosin pujahtaa johonkin häkkiin ja ystävystyä eläinten, kuten lumileopardin  kanssa kenties. Älykäs kun olen, ymmärsin kuitenkin, että ideahan kusee aika rankasti! Mun pilkut meinaan olisivat olleet neon oransseja..

Tuli siellä vähän kuvailtuakin, enimmäkseen sellasta elukkaa, jolla karvat kastaan vaan tossa ylhäällä, eli päässä! Ja nekin on sangen epäluonnolliset. Noniin mutta nyt eläinaiheisiin kuviin
Toi pyörivä keppi - homma meni sairaaaaaan kovaa kun Teemu anto vauhtii! Pelotti. Käytiin siinä sitten tekemässä hekkakakkukin! Saatiin parit oudoksuvat katseet hiekkalaation reunalla kykkiviltä vanhemmilta. Öö jos mulla olis muksu, niin tottakai menisin sen kanssa hiekkikselle "älä tule paha kakku, tule hyvä kakku"ilemaan. Halloota, nyt kaikki äipät ja isit tekemään kakkuja.
Ihmeteltiin joutsenten kaulan pituutta. Joojoo, on niillä pitkä kaula, mutta en oo ikinä nähny sitä suoristettuna. Jännää.
Uuvet tennarit. Lovelove<3
Tykkäsin tosta käärmeestä. Teemu siihen (neljän ja pulen vuoden seurustelun jälkeen) "AI EIKS TOI OOKKAAN SUSTÄ ÄLLÖ???!!?" Joo ei se ole :D
Hyvin onnistuneet asukuvat jälleen kerran. Tuol sillalla tuuli snadisti.
Pukeuduin tietysti teemaan sopivasti. Paidassa kaks jäpää miettii maailman pelastamista. Tai no luonnon. Tai jotain sinne päin, en jaksa perehtyä nyt sen koommin.

Oli kivaa :) Ton jälkeen käytiin vielä mäkissä, tottakai!

Nyt meen kattoo leffaa ja nukkumaan, iltoja!

-Ansku

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

I-H-A-N-A-T lasit, lovelovelove! :) <3

Anonyymi kirjoitti...

Tiedätkö, on superärsyttävää, että kommentoit jatkuvasti ns. suosituimpia blogeja ja lopetat kommenttisi jättämällä oman blogisi osoitteen. Yrität ilmeisesti päästä blogimaailman kärkikastiin keinolla millä hyvänsä. Valitettavasti ainakaan tämänhetkisellä sekamelskatyylilläsi et ole sinne pääsemässä. Mauton mainostaja.

AnsQ kirjoitti...

Anonyymi: No mutta kiitoskiitos :)

Anonyymi: Vai silviissii.::D Mun oma näkemys on se, että se on vaan hyvä juttu, jos laittaa sen, että se toinen tavallaan näkee ja "tunnistaa", että kuka se kommentoija on. Eli se on MULLE ainakin tavallaan kohteliaisuus, vähän niinkuin kommentoija esittelisi itsensä.

Perusta säkin oma profiili ja tuu sit kommaa, niin tiedän kuka olet,se olisi sangen..mielenkiintoista. ;D

Anonyymi kirjoitti...

täysin samaa mieltä anonyymin kanssa, yritätkö oikeasti päästä suosittujen blogien maailmaan ? tää blogi ei oo mikään kummonen, susta ei todellakaa tuu mitään Tickle Your Fancy kakkosta, sori nyt vaan..

AnsQ kirjoitti...

Anonyymi: Haha, ihana vertaus! :)