torstai 21. heinäkuuta 2011

Kivoja juttuja

Mietin eilen tosi syvällisiä. :D Pohdin, että minkä takia mä edes tykkään arjesta tai elämästäni. Tässä pari pientä piristäjää.

Ensimmäinen mahtijuttu olkoon lehdet (ja plokit, niinku meillä päin sanotaan). Mä en todellakaan tiedä mitä tekisin ilman niitä. Varmaan selittäisin Teemulle siitä, miten ruohonvihreää ja maastonvihreää ei saa sekoittaa ja  ettei nilkkasukkia tulisi ikimaailmassa käyttää. Se varmana jättäis mut. Täten voin todeta, että tän suhteen kesto riippuu aikalailla siitä, kuinka monta lehteä postiluukusta pärähtää mun nimellä.



Kiva juttu kakkonen. Vaatteet. Innostuin pukemaan lapsellisen Mangon Suppammäään - paidan, jonka materiaali on ihanan ohutta. Siihen vähän sinisiä rannekoruja ja kynsilakkaa niin on muodikas asu valmis. Hhehheh kuulkaa. Ei mutta ihan tosissaan. Mä en ikimaailmassa voisi pukeutua kuten vaikka Linda Ps. I Love Fashion - blogissa. Älkää ymmärtäkö väärin, mun mielestä Lindalla on tosi kaunis tyyli ja pidän itsekin samanlaisista vaatteista tosi paljon! En kuitenkaan tuntisi oloani ollenkaan kotoisaksi sellaisissa vaatteissa, vaan tarvitsen kaikkea supermän-paidasta kukkakalsareihin yms. :D





Ja kolmonen. Terasseilla hengailu. Mielellään vain kesän paikkeilla.(Ehkä) ilman terasseja eläminen onnistuisi, mutta ei se mukavaa olis!



Nelonen. RUOKA. Koska nämä kohdat eivät ole järjestyksessä, voi ruoan laittaa melkein viimeiseksi. Muuten se olis tuolla ensimmäisenä. :D Tein hyvää tonnikala-salaattia eilen. Muutkin salaatit käy. Mm. Factoryn, Johdon tai Javan vastaavat. Jotka muuten on - pakko myöntää, parempia kuin tuo mun tekemä.


Vitonen: Vaahto- tai suihkugeelikylpy ja sekerittomat salmiakkinamit. Voi sitä onnea, kun pääsee namien kanssa kylpyyn. Karkit suuhun ja kylpyyn, ei karkkeja kylpyveteen. Samalla voi selailla vaikka H&M:n kuvastoa, josta ei muuten löytynyt mitään mieleistä. Outoa!


 Kutonen. Söpöt asiat/ esineet kuten esim. tämä pyörä. Kattokaa sitä!<3 Miksei tää ole mun ?


Söpöistä jutuista tulikin mieleeni, että täällä huushollissa olisi kova tarve sisustaa vähän. Voisin hakea Miquesta vähän söpöjä pieniä sisustusjuttuja, H&M:stä värikkäitä pyyhkeitä ja ikeasta muutaman kalusteen, kynttiän jalkoja ja lampun. Sen teen kuitenkin vasta ensi kuussa. 

Listaan olisi voinut lisätä kaverit, Teemun, musiikin, nukkumisen ja vaikka mitä muksaa. Jos olisin laittanut tuohon kaikki mieltä lämmittävät asiat olisi listasta tullut sellanen ei-kovin-lyhyt, joten jääköön muut kohdat  toiseen kertaan.

Nyt menen syömään munakkaan, jonka väsäsin äsken vapaapäivän kunniaksi! Sen jälkeen postiin hakemaan Nelly-paketti.Oujeee.

Hauskaa torstaita!   :-)

-Ansku

13 kommenttia:

Peppi kirjoitti...

tosi kiva postaus! täst tuli hyvälle tuulelle ja alko vähä iteki mietii! :)

Ansku kirjoitti...

Ai ku kiva :) KIITOSKIITOS!

Lise kirjoitti...

Mä mietin kans joskus noita blogeja joita mä seurailen.. Esim. just Lindan blogia seurailen, mutta sen vaatetyyli ei oikeastaan hirveesti oman tyylin kanssa mee yhteen (tosin oon toimistossa ja mun pitäis pukeutua just noin, mut en vaan pysty!:D). Ja toisaalta taas tätä sun blogia, missä vaatemaku menee vähän samaan suuntaan, muttei kuitenkaan. Ja monia muita samantyylisiä. Mutta jokasesta mä inspiroidun (joko vaatetuksen suhteen tai silleen muuten henkisesti), en mä niitä muuten lukisi :)

Sun blogista mä varsinkin inspiroidun silleen ilosesti kun mun mielestä tätä on aina niin kiva lukea kun vaikutat olevan niin hyvällä tuulella ja hymyilet :)

Ansku kirjoitti...

Hihii, kiitos ekana. <3

Juu ymmärrän mistä puhut. Mulla on kanssa mooonta blogia, joita seuraan, vaikka sen pitäjä olis vaikka esimerkiks gootti, eli ihan eri tavalla pukeutuva yms mutta niissä blogeissa onkin sitten jotain muuta kivaa.

Kiva kommentti, kiitos viäl! :)

Mariam kirjoitti...

Mäkin seuraan Lindan blogia, ja tykkään tosi paljon sen vaatteista, mutta sen päällä ! En usko että itse hirveesti viihtyisin niissä :/ Tykkään omasta tyylistäni :)

Ansku kirjoitti...

Jees samoin täälläki :)

ansqu kirjoitti...

Mun mielestä sulla on just kiva vaatetyyli, josta on helppo hakea inspiraatiota. Tästä saan helposti aasinsillan ja haluaisin postausta sun (mieluiten kaikista) kiilakoroista, sillä olen ettimässä nyt itelle sellaisia. Ja minkä kokoset niiden kannattaa olla? Oma jalkakokoni on yleensä 39, mutta nyt ihmettelin, kun 37 menee. :D Erityisesti tuollaiset nudet/beiget/muut vaaleat miellyttää kiilakoroissa, joten toivoisin jotain vinkkiä mistä kannattaisi lähteä etsimään. :D

Ansku kirjoitti...

Kiitos kauheesti :) ! Kiva kuulla. Ei mulla ole kuin kuudet kiilat ja muut normikorkosia, mutta voin mä ne esitellä. Itseasiassa teen jossain vaiheessa postauksen jossa on kaikki mun kengät niin siinä ainakin näät sitten ne. Oho, aikamoista jos 37 koko menee koon 39 jalkaan :D Siis minkä merkkisissä kengissä näin oli?

Ihan joka paikastahan noita kiiloja nykyään löytää! Kierrät vain kaupoissa ja sitten tietty netistä voi tilata niiltä sivuilta mistä mäkin tilaan esimerkiks. Vaikka Nelly.com, boohoo.com, asos.com..riittäähän noita! Umpinaiset vai avokärkiset, avokkaat vai nilkkurit?
Kokohan riippuu ihan merkistä. Mä oon aina ottanu sen normikoon mikä mulla on ja yleensä ollu sopiva. Eli sinuna ottaisin koon 39 netistä tilatessa. Tietysti jos epäilee, niin kannattaa ottaa kokoa isompi, ainakin sen mallisissa kengissä, joissa on kiinnitysremmejä/jotka on umpinaiset, ettei sitten tipu jalasta, jos ottikin turhaan kokoa isommat ja kengät ovat täten ihan yli isot..Suutarilta saa kaikenlaisia "täytepaloja" liian isoihin kenkiin. En mä muuta osaa neuvoa :D

ansqu kirjoitti...

Näin oli DinSkon yksissä alekiiloissa, mutta tajusin sitten että varpaiden ei tarvitse tunkea niin kovasti ulos sieltä, joten 38, maybe. :D

Ansku kirjoitti...

Aa no sit sen ymmärtääki! Dinskossa on isot koot. Mullakin on parit kengät kokoa 36 sieltä. :)

Anna kirjoitti...

Tuo pyörä ois ollu just niin sulle!
Suppomään on ihana, eiku siis toi paita on just ihanampi.. :D

lotta kirjoitti...

haaaaaa! en siis ole ainut joka mielestä hooämmän syyskuvasto oli jotenkin, noh ei huono mutta.. huonohko ? kerrassaan ärsyttää!

Ansku kirjoitti...

Anna: No niimpä! :-))

lotta: Joo, tylsää, niin tylsää! Oikeesti. Eikö niillä oo muuta annettavaa, kuin samoja materiaaleja ja malleja kuin aina. Ja niitä vähän erilaisia/erikoisempia vaatteita ei ollu yhtäkään. Väreistäkään en tykänny. U suck H&M !! :D
Yleensä siinä syyskuvastossa on 100 juttua jotka haluaisin.