torstai 21. heinäkuuta 2011

Nellypaketti

Miepä kävin reippaana tyttönä aamulla postissa hakemassa pienen nellypakettiseni! Matkalla kun kävin Siwassa näin Tiina Jylhänkin siellä, hihhih. Oli jännää. Sitäkin jännempi oli pakettini sisältö, joka paljastui aika miellyttäväksi, vaikka pelkäsinkin tilaamani laukun olevan huono. Tämmösiä juttuja tuli:

Koko sormen peittävä panssarisormus n. 5e

A-wearin söpö laukku 29,29. Aika kova hinta noin pienestä laukusta, mutta kun mä tarvitsen (=haluan) juuri tämän värisen pikkusalkun.

Nakkisormihan se siinä!
Ristisormus n. 5e 

Mää tykkään! :> Kynsissä oli jotain vanhaa Malavan lakkaa.

Ja vaatehuoneessa on kamala sotku! :D OHO. Vaatetta olis niinku lattiasta kattoon! Ihmettelen suuresti, että mun kaikki vaatteet mahtuu huoneeseen, jota ei ole koolla pilattu. Hyvä että sisään mahtuu kävelemään.
Jos äiti näkisi tämän, niin se soittaisi kavereilleen, että täältä saa tulla ottamaan kamaa ilmaseksi! :D 


Pikkusien laukkujen paikka on makkarissa, eikä tuolla, joten uutuudet eivät joudu tuohon kasaan, eii hätää : ) Lupaan siivota illalla (niin varmaan..) !

Mä käyn valitsemassa nopeesti vaatteet ja sitten mennään salaateille tai leffaan, en tiedä vielä!

-Ansku

10 kommenttia:

Milla kirjoitti...

Voi ei miten paljon vaatteita, oisin ihan taivaissa tuolla! :D Ja supersöpö laukku :)

Anna kirjoitti...

Noi sormustimet on ihastuttavia, mii laiks!:))

ansqu4 kirjoitti...

Mulla on tuo kynsilakka, mutta se on jo aivan lopussa. Kuului suosikkisävyihini pitkään. En viitsi ostaa uutta. :D Ois itelläkin kiva omistaa tuollainen kunnollinen vaatehuone.

Anonyymi kirjoitti...

Pakko kommentoida et löysin eilen sun blogis ja oon ihan rakastunut! (Blogin sisältöön en varsinaisesti suhun sentään:D) Kirjotustyylis on tosi kiva, asukokonaisuudet ihania ja mukavan vaihtelevia ja on i-h-a-n-a-a kun postauksia ilmestyy tiheään tahtiin :) Että jatkahan samaan malliin, mä ainakin tästä edespäin seuraan haukkana sun blogiis ;D

Anonyymi kirjoitti...

MM, ihana vaatekaappi :) !!

_E

AnsQ kirjoitti...

Milla: Kiitti superisti :D Musta tuntuu että olisin ennemminki helvetissä tuolla pienessä täydessä kopissa haha. Kiitos! :-) Se on kivis.


Anna: Tänkjuu :-) oha ne!

Ansqu4: No voihan. Kicksistä ainaki saa 3 tollasta 2 hinnalla muistaakseni. Heh, toi vaatehuone oli mun "asunnossa on pakko olla"- listalla ekana kun etittiin kämppää

Anonyymi: Ai ihana ku kiva! :> Mäki tykkään susta jo nyt :D Eikai tässä voi muuta sanoa, kuin KIITOS ihana ja valitella sitä, etten aina voi postata näin tiheään tahtiin kuin nyt tässä lähiaikoina (on ollu lomaa yms :). Mutta yritän postata aina edes kerran päivässä kyllä. Yleensä mulla on vain asukuvia ja samanlaisia juttuja, mutta koitan keksiä välillä jotain uutta jännää :D

AnsQ kirjoitti...

J-E: Ihanan sotkunen ainaki :D

Lali kirjoitti...

BEAUTIFUL THINGS!

Anonyymi kirjoitti...

sit ku saat komeron siivottu niin kuvia kosk haluun tietää milt se näyttää siistimpänä :D

AnsQ kirjoitti...

Lali: Thanks! :-)

Anonyymi: Aa okei :D