keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Olitko se sää?

Hei sinä joka hymyilit minulle eilen.
Näytinkö tosiaan niin dorkalta, että alkoi naurattamaan? Olin hei just juossu ainakin sata metriä (koviss) korkeilla koroilla ja huohotin hikisenä siinä Kampin nurkilla kun tulit vastaan. Oli kiire junaan! Okei ne korkkarit oli tosi hyvät kiilat, mutta silti, sata metriä on jo kymmenesosa kilsa! Vähän armoa, vaikka luukkini olikin jokseenkin pöllähtänyt. :D

Metinpähän vain, että oliko se hymyilevä tyttö saanut unelmiensa työpaikan, tullut kosituksi vai oliko hän mun blogin lukija ja hymyili siksi. Kaiki noi asiathan on siis verrattavissa. Kosituksi tuleminen voisi olla melkein yhtä hieno juttu, kuin meikäläisen kirjoittamien postausten lukeminen. :-)

Jepuliss! Nyt pari kökkölaatuista random kuvaa, joissa näkyy ne uudet popotkin :> Siis jos näkyy.




:--D


Älkää ikinä ostako Raindow kolmioleipää! Ihan kamalaa. Pystyin syömään yhden hakun, joka sekin oli liikaa.




Kengät oli pakkohankinta syysmasennuksen torjumiseksi. 


Näytin tosiaan eilen niin epäinhimilliseltä, että tieidän lukijoiden sydänkohtausriskin vuoksi jätän omakuvat pois tästä postauksesta. 
Mutta mitäsmitäs! Huomenna olis Kallion pihakirppis Torkkelinmäellä ja ajattelin suunnata sinne heti kahdelta. Olisi mulla vähän myytävääkin, mutta en varmaan jaksa ottaa niitä mukaan. Täytyy raahata pari pussillista kamaa vaikka Hietsuun joku kaunis viikonloppu. On niin lyhyt matkakin, ettei tarvitse autoa, jee :>
Onko jokun aivolohkoissa tietoa siitä, mitä Hietalahden kirppiksellä maksaa myyntipaikka, vai maksaako mitään? Kertokaa ihmeessä, jos tietoa on.

Mukavaa työpäevvöö kaikille, jotka töihin suuntaavat tai siellä jo ovat. Koittakaa kestää! :D Mä lähen kohtapuolin Uffille katsomaan, josko sieltä löytyisi vaikka kivaa värikästä bleiseriä. MOI.

-Ansku

9 kommenttia:

Sani kirjoitti...

oliko toi sidukka hyvää!?:P kirsikka vaikuttaa! Ja ihanat kengät!

AnsQ kirjoitti...

Juuuuu toi on mun uutta lempparijuomaa :p haha. Kiitos!<:

emilia kirjoitti...

bongasin sun kommentteja JATKUVASTI kaikista mun lemppariblogien kommenttibokseista ja oli pakko tulla kurkkaamaan että millasta blogia oikeen itse pidät XD sun kirjotustyyli on ihan m a h t a v a ja tyylistäskin tykkään, tänne mä tuun hei uudestaankin :--)

AnsQ kirjoitti...

emilia: Joo mulla on vakkari kommentointi-blogit, joiden kirjoittajien kanssa mulle tulee sellanen kommunikaatiofiilis :D Yleensäkin haluun puhua kaikkien kanssa in irl kanssa. xD Kiva kun kurkkasit ja tervetuloa uudestaankin :-)

AnsQ kirjoitti...

Nii ja KIITOS paljon !

janitaem kirjoitti...

noi rainbown kanaleivät on just parhaita ! :--D varsinki grillattuna ! ;)

ansqu4 kirjoitti...

Ihania kenkiä, varsinkin noi ekat. :D

Anonyymi kirjoitti...

Ite koin just lähipäivinä ihan saman ton kolmioleivän kanssa ihan kamalaa! hyvä ettei ensimmäistä palaakin pitäny pois sylkäistä =)

AnsQ kirjoitti...

janitaem: Nyt en kyllä usko. Grillattuna vois ehkä mennä, mutta kun siitä sisällysmössöstä ei ottanut yhtään selvää mitä siinä oli, mutta kuin majoneesia :D Siks en tykkää.

ansq4: Kiitos :)

Anonyymi: JEP! :D hyihyi