maanantai 18. heinäkuuta 2011

Kukkamekko

Eilisellä kaupunkikierroksella mulla oli päällä se itse lyhentämäni kukkamekko, joka tosiaan on aika lyhyt. Eipä siinä vielä mitään. Juttuhan meni niin, että huomasin puolessa välissä matkaani hameen ovan pepun päällä rypyssä. Kaulassa roikkunut laukku oli jotenkin hinannut sen ylös. Tämä siis selittää ne meikäläiseen kohdistuneet pitkät katseet alkumatkasta. Hyvä että alla oli sentään mustat sukkahousut. :D Tosin, en tiedä kuinka paljon se lohduttaa tässä tilanteessa, haha.Tein huvikseni kuvista pari kollaasia, mutta huomasin vasta äsken, että reunat on muokattu vaaleanpunaisiksi. En jaksa muokata ja lisätä noita uudestaan, joten olkoon. Enkä mä täällä töissä sitä voisi muutenkaan tehdä.
Mekko - Kirppis, itse lyhennetty (sitä ei voi korostaa liikaa :D)
Kengät - ?
Takki - ? öö
Laukku - Kirppis


Hahah, turpaan tulloo, kantsii varroo! Nygårdin Petri täällä kansaa moikkaa ku tytöt päälle jalat auki loikkaa. Hahah olen tosi hauska.. No en nukkunu yollä. Se on mun selitys tälle runosuonen kukinnalle.


Käytiin hakemassa Teemun pikkusiskolle kiva rannekoru H&M:stä muutaman Nomination-laatan kaveriksi.

Vammakäsii


Tässä eilisen Valtterissa vierailun tulos.. Tarkempaa esittelyä illalla sitten!

Ja paras mehujää<3 Okeiokei, Pirkka Amppari vie ykkös-sijan, vaikken pidäkkään niistä keltasista kohdista.

Töiden jälkeen kaveri tulee meille leikkaamaan mun otsiksen ja siitä suuntaamme terassille, jos sää vain sallii! Eilinen terassikierros jäi tekemättä, kun Teemu halaji mäkkiin herkkuperseilemään ja sitten käytiin siellä H&M:ssä. 
Nyt käyn tyhjentämässä pyykkikuivurin ja sitten päivälliselle (vai onko se lounas? En ikinä opi..). Kiva päästä taas valmiiksi katettuun pöytään. Kyllä kannatti palata töihin. :D

-Ansku

6 kommenttia:

Jasmine kirjoitti...

Tosi kiva tuo mekko! :>

karoliina kirjoitti...

Toi mekko on superihana :)

Anonyymi kirjoitti...

Mulle on käynyt ihan samoin!! Huomaamatta laukku oli hinannut hameen helman ylös. Ja sama meinasi tapahtua useampaan kertaan.. Eli voin hyvin samaistua siihen häpeäntunteeseen kun tajuaa kävelleensä perse vilkkuen :D

Hanna kirjoitti...

Ahahaa, ihanaa että joku toinenkin tykkää ampparimehujäästä muttei niistä keltasista kohdista! :DD Syön ne aina silleen nopeesti ja mua ärsyttää, että viimenen raita on keltainen!

Essi kirjoitti...

sun postauksista tulee hullun hyvä mieli! esim just toi noussut mekonhelma, ja sekin että sulla on noin _ihania_ vaatteita esim toi takki ja noi kengät ja et edes tiiä mistä ne on! :D sitten vielä nää hössötykset ruuasta yms! ois ihanaa jos alkaisit vastaamaan kommentteihin ja panostaisit sillälailla:) ei näitä kumminkaan tuu yhtä paljoa kun esim nadjastrangella tms ja hänkin vastailee silloin tällöin:) oot ihana!

AnsQ kirjoitti...

Jasmine: Kiitos kauhiast :-)

Karoliina: Kiitokset sinullekin :>

Anonyymi: Joo se nousee sit aina uudestaan! :D koko ajan saa olla kiskomassa helmoja..

Hanna: Jee! Mäkin syön ne nopeesti :D Joskus haukkasin aina sen keltasen kerralla ja syljin pois..:D hmm. Mut kyllä mä yleensä muistan lähes kaikkien vaatteideni ostopaikat ja hinnatkin.
Kyllä mä tietääkseni suht nopeesti vastaan kommentteihin? Aina jos oon vaikka töissä saatan katsoa että mitäs ne ihanat on mulle kirjotellu ja sitten vaan julkasen ne kommat, mutten ehdi vastata. :-) Kyllä mä vuorokauden sisään vähintään yritän aina vastata. Tosin nyt parin postauksen kommentteihin vastaaminen on päässy unohtumaan, korjaan asian saman tien ja koitan olla nopeempi. Jee!
Mut mulla menee työmatkoihin 2h enemmän kuin nadjalla ;> Haha, selityksiä selityksiä

Essi: Ihana kommentti, kiitos ihana<3! Veikkaan että ne on kirpparilta, kun ei lue merkkiä tai mitään..