sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Rakas Nelly.comin väki

Toivoisin kovasti, että lopettaisitte alelappujen nakkelun yhä useampaan tuotteeseen. Heikkoluontoinen kun olen, joudun tilaamaan sieltä lähes päivittäin jotain ja alet edesauttavat sitä ikävällä tavalla. Olisi mukavaa jos kaappitila ja rahani säästyisivät. Täten pyydän teitä sulkemaan ale-puolen tai vähintäänkin rajoittamaan alennettujen tuotteiden määrää.

Ei mutta oikeesti. Mulla ei oo kohta enää rahaa..no joo on, mutta kaappitilaa ei. : D Mulle tuli meinaan taas parit kengät Nellyltä. Hups. Muttakun se oli vahinko!
Esittelen ne joku toinen kerta, koska nyt poposet ovat laatikoissaan Teemun autossa ja auto paikassa nimeltä tuntematon.
Kenkäpostauksen sijaan tästä tulee tylsä ja tavallinen "tällaisia vaatteita käytin tänään" - postaus. Joo. Riemastutan teitä kuvillani, jotka pakotin poikaystävääni ottamaan taannoin. Oli vissiin tänään. :DToppi - kirppu
Hame - H&M
Laukku - Aleksi13
Kengät - Linzishoes
Mummokorvikset - ?

Hyvvee limpparia ja terkut Teemulta :--D 


Voiskohan toi "etsitkö yhden yön seuraa" -mainos lähteä tosta imageshackin sivupalkista?!! Menee herne kohta nenään sen takia.

Nyt mää alan lueskelemaan blogeja ja venailemaan huomista (=biitsiä ja aurinkoa). Viimenen lomaviikko alkaa ! Kauheeta ajatella, että  joudun sen jälkeen taas töihin. Eipä siinä kyllä mitään, mutta kun mulla on ollut supakiva loma, eikä mua varsinaisesti päähän ottais mikäli se voisi vielä jatkua. No. Sama se. Saanpahan ainakin hyvää ruokaa sitten kun menen töihin ;)
NO NYT LOPPU SE TÖISTÄ PUHUMINEN!! Olen hiljaa. Turha muuten sitten tulla pistämään kommenttiboksiin viestiä, jossa hekumoidaan iloisena loman alkamisesta. Ne on niitä kommentteja, joita en nyt kaipaa. :-D Kiitti moi.

-Ansku

6 kommenttia:

Anni kirjoitti...

Ihana tuo toppi !

karoliina kirjoitti...

Oi, mitkä ihanat kengät ! :)

Anonyymi kirjoitti...

Vitsi että nauratti tuo alku "puhe" :-D paras tapa ehkä, jos et käy siellä sivulla ;> mutta ihana asu taas, me like !!

_E

Anonyymi kirjoitti...

tsau! mites tuo sivusto josta nuo popot on, onko tilaus helpåpoa`ja osaatko yhtään sanoa meneekö koot suomalaiserlla tyylillä vai eroaako suuresti?

you are looking great!

AnsQ kirjoitti...

Anni: kiitos :-)

Karoliina: Kiitti, mäki tykkäilen 8)

Jepa ja Epa: kiitos! Niin se vois olla.. :D

Anonyymi: Noo kiitos :) Mun mielestä toi on tosi iisi. Koot vastaa hyvin suomalaisia kokoja. Mulla on 37 jalka, niin otan tuolta 4 koon. Ja sen maksun saa suoritettua electronillakin, niin hyvä kauppa on! Miinusta pitkästä toimitusajasta. Viimeks siinä meni ainakin 3 viikkoa..

Jenni kirjoitti...

ihana asu♥

http://jennisfashion.blogspot.com/