keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Miten saada pepusta isompi?

Kysyi eräs nuori nainen vauva.fi-sivuston keskustelussa. Noo miepä kerron! Joko syöt ihan samperisti tai käytät kasarifarkkuja. Tottahan sekin on, että lihakset kasvattavat takamusta, mutta koska itse olen laiska tekemään lihaskuntoharjoituksia kasvatan äässiäni Uffin kolmen euron keltasilla farkkushortseilla. Kätevää ! :D hahaa.

Shortsit ja bleiseri - Uff

Leotakki - Joku Järvenpään kirppis. Onks tää ihan kamala ? :D

Pitsikuvioinen pikkumusta ja paitamekko Nellystä


Keltaset shortsit oli päällä kanuunassa (josta tein muuten yhden huippulöydön), mutta sieltä ei ole kuvia tällä kertaa, vaan reissusta, joka johti Koomarkettin jäätelöhyllylle. Vahinkoja sattuu nääs.

Kovempi jätkä

Toisinaan edes Uffin kolmen euron shortseja ei tarvita..:D

Kuvitelkaa laukun tilalle täysi tuoppi. Kippiiis!

-Ansku

Ps. Awww katsoin juuri Poliisit-sarjaa ja siinä poliisi pysäytti auton, koska näki siilin tienjakajalla, ja meni viemään siilin metsään. Symppis poliisisetä.<3 pisteet sille!

16 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oon lukenu sun blogii nyt vähänaikaa ja täytyy sanoo et, ku luen sun blogii ni pakostakin piristyn :) Ja, ku löydät aina niin ihania löytöjä kirppiksiltä nii itekki saan enemmän intoa käydä niissä, oot ihana. :)

Lotta kirjoitti...

Ihanat noi keltaset sortsit! :)

AnsQ kirjoitti...

Tiia: Ihanaa, itse olet ihana! KIITOS<3

Lotta: Noni hyvä! Kiitos. Teemu haukkuu niitä :D

Anonyymi kirjoitti...

Ihana asu! Mistä toi musta laukku on jossa roikkuu noita hapsuja? muuten minkä ikäinen sun mielestä vois alkaa käyttämään korkokenkiä? IHANAT noi aijemmassa postauksessa olevat ekat kengät <3

AnsQ kirjoitti...

Kiitos ! :) Se on itseasiassa tumman ruskea ja friis&companyn!
Korkkareiden käyttöhän on jokaisen oma asia ja niitä voi alkaa käyttämään silloin kun haluaa. Ei nyt ehkä ihan 10 vuotiaana, mutta kuitenkin. Mä aloitin vissiin vasta 9. luokalla jollain 4-5cm koroilla muistaakseni! Sanotaan tuohon kysymykseen nyt vaikka niin, että ylä-asteen alussa voi mun mielestä alkaa käyttämään suht matalia korkoja vaikka vain juhlissa ja sitten siirtyä käyttämään useemminkin niitä. Kannattaa muuten valita ekoiksi sellaset, joissa on jotain remmejä tms, että varmasti pysyy jalassa! Kun on oppinut kävelemään hyvin pikkukoroilla voi siirtyä vähän korkeempiin, mutta tukeviin korkoihin. Esim Mungolife-blogista löytyy korkkarikoulu, missä on ohjeita korkkareilla kävelyyn. :> Toivottavasti auttoi, muista alottaa matalilla koroilla!

Huh, tulipahan pitkä sepustus.

Sani kirjoitti...

siis ihan hirvee tuo takki, myö miulle!!!!

Anonyymi kirjoitti...

mitkä on kasarifarkut???..auta tyhmää :)

AnsQ kirjoitti...

Sani: :--D

Anonyymi: Siis ne on sellaset korkeevyötäröiset, missä on isot taskut ja ne on asetettu aika ylös. Kyllä sellaseet tunnistaa! Ei mitkään peruspillit, joita kaupat pursuaa :D Esim Levis 501 ja sellaset jotka lötyy t'st' blogista "kasariperse"-ootsikon alta. :-)

viveka kirjoitti...

Leotakista voisi tulla aika täydellisennäköinen, jos lyhennät sitä ;) <3
Ihanat shortsit :)

AnsQ kirjoitti...

Kiiitoss! :> Mä itseasiassa ajattelinkin tehdä niin :)

karoliina kirjoitti...

Kivat shortsit noi keltaset vaikka yleensä vihaan keltasta :D

Tohon korkkarikysymykseen liityen muutes että mä oon 12.v (täytän kohta 13) ja oon tänä kesänä käyttäny semmosia 4cm kiilakorkoja ja mun mielestä sellasilla on hyvä alottaa :)

AnsQ kirjoitti...

Aijjaa, haha kiitos!

Joo ihan totta muuten! Kiilat on ainakin superhelpot :-)

lotta kirjoitti...

ihanatihanat noi uffin shortsit! Itse en melkeen koskaan viittii käydä uffilla kun ne kamat siellä on usein ihan ylihinnoteltuja ja se uffin kehitysaputyö on vähän niin ja näin. kuinka paljon (vähän) sitä ihan oikeasti tehdään.. Niillä euron, kahen euron ja kolmen euron päivillä oon satunnaisesti piipahtanut mutta ei ole tarttunut itään kivaa mukaan :D

AnsQ kirjoitti...

Kiitoss! :> Mulla on tiekkö just sama juttu! Siellä saa maksaa niin törkeitä hintoja ja justiin toi apujuttu äärsyttää, kun ei ne niin kovasti sitä kehitysaputyötä tee (kuten antaa ymmärtää). Mäkään en löytänyt toiselta lähiufferoiselta mitään, mutta siinä Finnkinon vieressä olevassa Uffissa oli nuo molemmat löydökset. :-)

Anonyymi kirjoitti...

Sul on hyvä perse ;)!

AnsQ kirjoitti...

Hahaha kiitos kai :--D