keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Leffa-asua

Aika pelottavaa. Meinasin aloittaa jo toisen postauksen ruoasta puhumisella. Mutta siis, syöty on. Päivän ravintona toimi karkit, siideri ja sipsit. Mutta sille on selitys!
Käytiin katsomassa Heartbreaker, vaikka alunperin suunnitelmissa oli Bad Teacher. Lippuja ostaessa ilmeni, että alkuperäis-suunnitelmaamme kuulunut elokuva oli loppuunmyyty. Mätöt oli jo ostettu, joten pakkohan sitä oli leffaan päästä, siitä huolimati. Jouduttiin tyytymään sydänten särkijään, vaikka paha ope olisi ollut varmana parempi. Ei tuossakaan vikaa ollut, vaikka olikin ennalta-arvattava. Juoni meni tyyliin: nainen on menossa rikkaan miehen kanssa naimisiin, mutta tapaakin rentun ja rakastuu siihen. Sitten ne pussaa. Ylläripylläri-juttu.

Päällä oli vaatteet, jotka näkyy alla. Löysin ton mekon Kanuunasta, kun kävin siellä aamupäivällä. Muut löydöt esittelen toisessa postauksessa. :-)Tämä kuva herättää mussa kysymyksiä. Mm. sellasen, että tuleeko kaikille tollasia pieniä kuoppia leukaan tollasen ilmeen aikana? :D Hmm. Nämä on näitä elämän suuria kysymyksiä ja arvoituksia..

Otin appelsiinijäätelö-paketin hetki sitten sulamaan ja nyt se tosiaan on sulanut. Pitää alkaa kauhomaan pikapikaa. Puolustelen jätskin syöntiäni sillä, ettei meillä ole muuta ruokaa. Köyhiä ollaan.

-Ansku

10 kommenttia:

Essi kirjoitti...

mulle tulee kans noita kuoppia ja vihaaaaan niitä :---DD

AnsQ kirjoitti...

Haha hyvä etten oo ainoa :D

Johanna kirjoitti...

TULEE KUOPPIA! :-D

AnsQ kirjoitti...

Omg :-D

Jasmine kirjoitti...

Sulonen toi vika kuva :D Ja aivan ihanat kengät! Voisitko joskus tehdä semmosen postauksen missä esittelet sun kaikki kengät?(::

Helens kirjoitti...

Kyllä tulee kuoppia ja ties mitä ryppyjä, höhöö, naamaa on kiva väännellä :D
Mulla on muuten samanlainen tommonen höyhenpantajuttu, se on makee :3

lotta kirjoitti...

ahah mullekkin tulee noita kuoppia ja mietin aina että MIKSI ?!
ihanat muuten noi kengät, blogisi on muutenkin ihanainen :))

AnsQ kirjoitti...

Jasmine: Kiitos ja kiitos! :D haha. Kai mä voisin tehdä, kunhan jaksan kuvata ne kaikki :p

Helens: Mukava kuulla. :D Joo kiitos ja niin onkin!

lotta: Itse olet ihanainen kun tollasia kirjotat. Kiitos! Mäki oon miettiny et miks ne tulee..:D

karoliina kirjoitti...

Mulla on samanlainen hiuspantajuttu, mut en osaa ikinä käyttää sitä päässä joten käytän kaulakoruna :D Sulla on muutes tosi ihanat hiukset, oon kai sanonu tän ennenki.. :D Nii ja vielä että toi mekko on tosi ihana!

AnsQ kirjoitti...

Kiitos ja kiitos :-) Hehe. Mä oon aatellut kanssa, että vois korunakin tuota käyttää!