maanantai 11. heinäkuuta 2011

Korushortsit

Kuten sanottu, tai siis minä sanon nyt, ei aurinko jumaliste paistanut tänään(kään)! Jos se kesä on, niin niin auringon olisi erittäin suotavaa tulla esiin vähintäänkin joka päivä. Miksei välillä yölläkin. Sitä tosin vain toisinaan. Ottaa pattiin! Aurinko, tule heti esiin.

Aurinkofanitukseeni on myös syy. Ruskettuminen.
Mä olen aina ollut tosi vaalea, sellainen, johon ei väri tartu, mutta palamistakaan harvermmin on tapahtunu. Ihotyyppini on siis jokseenkin outo. Vai onko siellä muita ei-ruskettuvia ja ei-palavia?
Tänä kesänä on epäruskettumisessani tapahtunut MULLISTAVA käänne. Mä oon ruskettunu! Minä!
Oke okeii tosi vähän, mutta silti. Nyt haluaisin siis ylläpitää tätä upeaa "pronssinhohtoista"(oliskin :D) päivetystäni. Joten peukut pystyyn, että se aurinko tulis esiin jossain vaiheessa. Mieluiten nyt.

Auringottomuus tai mikä lie auiheutti myös asukriisin. Yhtäkkiä muistin erään kuvan, jonka näin joskus jossain blogissa.. Siinä oli laitettu shortsien vyönlekkeihin kaulakoru roikkumaan. Olin tänään matkija ja tein saman.

IHAN KU OLIS HIUSVÄRI HAALISTUNU. Mitä hä.


Koska aurinko oli tänään poissa kuvioista piristin itseäni mahtavalla idiksellä, josta kuulette lisää huomenna. Kyseessä on siis jännääkin jännempi DIY-juttu. Minä taitavana käsityö-ihmisenä (huomaa sarkasmi) ajattelin väsätä, tai ainakin yrittää kyhäillä tänään hankituista tarvikkeista yhden jutun. :-) Hii..jänskää ihan itseänikin saanko mitään aikaan. Pakko saada, kun kuumottelen sitä täälläkin jo. Älkää nyt vaan odottako, että kyseessä olisi jotain oikeesti mahtavaa. Meinaan sitä se tuskin tulee näillä taidoilla olemaan. :D

-Ansku

8 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

Mua ahdistaa se, että aurinko paistaa aina ku oon töissä, vapaapäivät taas on semmonen ilma, että on pilvistä ja sataa. Niin epäreilua. :D

AnsQ kirjoitti...

Höh!Aika epistä :D

Maarit kirjoitti...

Mul on sama, en rusketu mut en palakkaa!:-D

karoliina kirjoitti...

Mulla on ihan sama, en rusketu tai jos rusketun niin näytän melkeen normaali-ihmiseltä keskitalvella :D Niin ja en myöskään pala... Hyvä idea muutes toi korun laittaminen noihin shortseihin! :)

Anonyymi kirjoitti...

hei kiva toi clutch!

AnsQ kirjoitti...

Maarit:Jee, joku saman kohtalon omaava! Tai hyvähän se on ettei pala :D

karoliina: Jes jo toinen! joo kiitos tai jotain sinnepäin. Enhän mä tota keksiny mutta :D

Minna Cest: Kiitti. : ) Se on ollu muuten supernäppärä, vaikkakin vähän kulunu jo. Ja makso vaan yksi eugenia !

Petra kirjoitti...

Toi kaulakorun laittaminen sortseihin on tosi hyvä ja näppärä idea! Ja muutenkin tosi nätti asu, me likes!

AnsQ kirjoitti...

Kiitos hirveesti :-) jee