maanantai 18. heinäkuuta 2011

VALTSU

Lyhyesti ja ytimekkäästi: Sunnuntain ostokset tulee tässä.

Farkkuliivi 2e

Sininen samettimekko 3e

Korut 1e/kpl ja kello 0,5e

Vihreät housut 2e

Harmaa toppi 2e

Jumpsuit 3e

Zaran sininen mekko 7e

Vartalokoru 1e (JEE!)

Haukkakoru 1e.

Ostin yllättävän kalliita juttuja. Yleensä tingin hinnat alemmiksi, mutta nyt olin laiskalla tuulella sen suhteen. ;o Väsymys ottaa musta kohta voiton, vaikka takana on vasta yksi työpäivä. Burn outtihan tässä iskee!

Töiden alkamisen takia tilasin "lohdutukseksi" paljon puhututtanutta (onks toi sana?) Neulashia Ebaysta. 3,2 ml:n putilon hinnaksi tuli postikuluineen n. 70 euroa. Neulash - kaupasta ostaessa putilon hinta on 89euroa + mahdolliset postikulut. Nyt odottelen (ja kovasti odotankin) ripsien kasvattajaani kotiin! Pääsen sitten minäkin raportoimaan, että toimiiko vai eikö toimi. Olis paree toimia, kun hinta on tuota luokkaa. Kannattaa varmaan lausua taikasanoja samalla. Ihan vain varmuuden vuoksi.

-Ansku

6 kommenttia:

karoliina kirjoitti...

Kommentoin melkeen jokasta sun postausta :D

Mut noi vihreet housut näyttää kivoilta :)

AnsQ kirjoitti...

Jehaa ei se mitään! : ) Kiitos :D

Jasmine kirjoitti...

Ihana toi Zaran mekko! (::

www.aamihh.blogspot.com

vviivy kirjoitti...

kiva toi liivi!

Essi kirjoitti...

tekisitko sitte vaikka parin kuukauden päästä postausta tosta ripsien''pidentäjästä''?:) ja missä oot töissä kun sulla riittää rahat merkkikenkiin ja asut kampissa! ja kokoajan ostelet jotain kirppareilta.. ei tarvii sanoo työpaikkaa mutta ala ois kiva tietää:)

AnsQ kirjoitti...

Jasmine: Mää kiitän :-)

viivy: Täänks, mäki tyggäilen 8)

Essi: Joo tottakai teen! Se on mulla aikomuksena. Tosin siinä menee varmaan pari viikkoa ennenkuin saan aineen edes kätösiini, mutta teen kyllä postauksen sitten. :>
Heh, mä oon hoitoalalla eikä palkka ole mikään ihmeellinen. Mähän asun Teemun kanssa, niin jotkut kulut laitetaan puoliksi. Säästöönkin jää jonkun verran. : )