lauantai 30. heinäkuuta 2011

Ansku ja Lotta Valtterissa

Räkäpitsa paistuu pannulla ja mieli on vireä. Arvatkaa kumpi edellisistä pitää paikkansa..
Heräsin juuri (=4h sitten) Valtteritouhujen jälkeisiltä päikkäreiltä ja fiilis on aikalailla sitä luokkaa, että tuntuu kuin pään sisällä olis satoja pieniä miehiä tömistelemässä.
Kuvitelkaa nyt sitä panadol zapp mainosta, missä ihmiset kuvailee miltä päänsärky tuntuu ja tekee niitä "Oiih, voihh" - ääniä. :D

Sanoin kaverille pääkivustani ja tämä ilmoitti seuraavan toimivan. (Sori Kati, täytyy myöntää, että olin vähän epäuskoinen tämän auttamistehon suhteen).
"Laita käsiä vuorotellen kylmään ja kuumaan veteen.". Öö ok, mä testasin! Tein tuota 5 min tuntien itseni superidiootiksi, haha. Eikä edes auttanu. Ehkä normipäänsärkyyn tehoaa, mutta migreeniin ei. Kokeilkaa ja kertokaa auttoiko!

Aamulla kello 06.34 oli lähtö Lotalle ja siitä kohti Valtteria. Oikeanpuoleisessa kuvassa näytän siltä, kuin yrittäisin sanoa "oon 7 vee ja mua vähän jänskää tää ensimmäinen koulupäivä". Ei siinä, pääsisinnhän mä lastenlipulla junassakin.
Pöydästä hupeni tavara ihan hyvää vauhia. Kiitos vaan kaikille jotka ostitte meidän rättejä ja täten autoitte tyhjentämään komeromme. Ollaan kiitollisia! Nyt pusukassakin kilisee ja kai sieltä jotain kahinaakin kuuluu ;>
KIITOS.

Vähän viikkopäiväkirjaa tähän väliin. Eilen kierrettiin sporalla ja junalla pitkin Helsinkiä. Kohtahan sitä voi kutsua jo harrastukseksi? 

Muistettiin myös syödä hyvin. Kaupassa ollut lähes tyhjä karkkipussi herätti kysymyksiä..Joku oli syönyt hyvin  jo kaupassa ! Ehkä siellä oli käynyt Teräspalleista tuttu Urbaani Urheilija lajinaan syö niin paljon kuin ehdit ja juokse vihaista kassatätiä/vartijaa karkuun. Se mulla ensimmäisenä mieleen. Sanokaa pliis joku, etten ole ainoa, joka katsoo Teräspalleja? 

Tässä sitä ollaan peukut pystyssä juomienhakureis..eiku veneretkellä. Oon aika varma, että menetän kohta pari lukijaa noiden peukkujen takia. 

Sellaista kuuluu mun vapaapäiviin. Maanantaina alkaa ihan tosissaan työt taas ja lomailu saa jäädä. Ihan kiva palata töihin välillä! Okei mä sanoin tuon vain siksi, että kuulostaisin hyvältä jätkältä.

Oikein hauskaa viikonloppua kaikille, eikä sitten syödä niitä karkkeja siellä kaupassa! 

-Ansku

9 kommenttia:

Jasmine kirjoitti...

Haha, teräspallit on paras ohjelma :DD

AnsQ kirjoitti...

jes! :D

Anonyymi kirjoitti...

Missä oot töissä? ois kiva tutstua ? :)

Jenni

Helens kirjoitti...

Mahdollisesti näin teidät Valtterissa tänään, mutta kun en ollu ihan satavarma niin en kehdannu tulla huutelemaan :D

Minna kirjoitti...

teräspallit ihan mahtava:D

http://www.youtube.com/watch?v=zYgYNvHfZpc

tota jaksan aina nauraa:DDD

nooris kirjoitti...

ihanat sun hiukset! näytät hirmu tutulta oon varmaan nähnyt sut jossakin:)

karoliina kirjoitti...

Näin sut kirppiksellä ja ostin sulta vihreen paitajutun :D

AnsQ kirjoitti...

Ai ihana. Olisit sillon sanonu :-)

AnsQ kirjoitti...

Anonyymi: Mä oon henkilökohtasena avustajana avustettavan kotona. :>

Helens: olisiT vaan kysyny et oonko se :D

Minna: ahahah :D mäki!!

nooris: Voi kiitti :> Jaa a, enpä tiedä :) Kampissa aina pyöriskelen!