keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Äkäinen mummeli

Yleensähän mä pidän mummoista, mutta ai että tänään tuli ärsyttävä versio ko. "olennosta" vastaan.. Olin menossa mäkin vessaan pesemään viinirypäleitä (jepjep) kun tää alkaa valittamaan siitä, kuinka jokaisen pitäisi maksaa se euro siitä, että käväsee siinä vessan puolella. Miten joku voi ottaa tollasen asian ongelmakseen..
Mä siis yritin pujahtaa vessaan pestäkseni ne saamarin rypäleet, mutta kyllästyin siihen mummoon ja jätin rypäleeni pesemättä. :D Syytän sitä mummoa jos saan myrkytyksen niistä.

Kierreltiin koko päivä myrkkyrypäleiden ja jätskin voimin kaupungilla. Välillä istuttiin ruttopuistossa (Mä opin vasta hetki sitten sen nimen:D), shoppailtiin ja ajeltiin SPORALLA (!) pitkin mestoja.





Käykö kenenkään muun kengille näin, vai oonko ainoa joka kävelee jalat yhdessä :D

Ufoshortsit 10e, H&M

Vaatteitakin käytin..Vastentahtoisesti tosin.
Mä en tykkää käyttää sortseja tai mekkoja yleensä, koska mulla on alkavia suonikohjuja jo nyt. Miltäköhän nää pökkylät näyttää kymmenen vuoden päästä..Sitä en halua edes ajatella. Onneks jalkojakin voi meikata..:D



Toppi - Valtteri (Vila)
Shortsit (alla) - Vero Moda
Laukku - River Island
Kengät - Nelly

Ja mitähän tässä tapahtuu 

Eilisessä postauksessa vilahtaneesta pussista paljastui..

Pöksyt Teemulle !

Iloinen uusien pöksyjen omistaja :D 

Välillä himaan vaihtamaan vaatteita ja huilimaan. Käytiin myöhemmin vielä etsimässä ärrää, mistä voisi vuokrata leffan. No, eipä löytyny.





Ei saatu tätä huimaa etua/palkintoa käytettyä. Tylsää!

-Ansku

Ps. Hullua mutta totta - oon kuunnellu tätä nyt 3 kertaa putkeen..Pelottavaa. :D 

17 kommenttia:

Jasmine N kirjoitti...

Noi korkkarit on aivan täydelliset! (::

Anonyymi kirjoitti...

Sulla ihan salee (!1 :D) onnistuu joka ikinen kuva jonka otat ja olen siitä aika mustasukkainen.

Kivannäköinen poikaystävä, tosin, ei ihme ;)

uino kirjoitti...

hei mun pitää kysyä että mitä sävyä sun pidennykset on? ja onko rapunzelista :D En kyllä tiiä muistanko tulla tarkistaa mutta lisää mut vaikka kaveriks facebookissa : aino rossi

uino

Lotta kirjoitti...

Noi H&M:n hopeet shortsit!! Oon kattonu niitä pitkään ja just äsken mietin et pitäiskö käydä ne sit ostaa ja nyt ne on siis ales! MAHTAVAA! :D

Ansku kirjoitti...

Jasmine: Kiitoss :-)

Anonyymi: Ei tod onnistu xD ees jokatoinen. Hhehe, Teemu kiittää :-)

Uino: En tiiä ku värjäsin ite ja tuli tosi epätasanen väri..:D Mut jollain ruskeella värjäsin, mikä lienee selvää. :D Mä käyn tyyliin 1krt/2kk facessa niin lisään jos muistan! :-) kiitos vain!

Lotta: Joo ne on mahtavat, käy ostaa! :D

Linnea Maria kirjoitti...

Ootpa nättinä ollut liikenteessä :)
Ja noista mummoista... itekkin yleisesti ottaen tykkään niistä, mutta eilen taas tuli oikein ihana yksilö vastaan jonka mukaan en saa oikaista lähimetsästä omaan kotipihaani. Eikä sitten millään uskonut vaikka kuinka koitin todistaa asuvani kyseisessä pihapiirissä, valitti vaan että enkö näe "yksityisalue"-kylttejä :-D

Ansku kirjoitti...

No kiitosta :) Joillain taitaa aivot mössöntyä vanhetessa pahastikkin... Ärsyttävää ! :D

Anonyymi kirjoitti...

Sievä toppi :-) ! Onko sulla miten kauan ollu toi otsis? Se käy sulle tosi hyvin, ja aloin miettiä, et miltä näyttäis, jos sulla ei olis sitä! (En nyt muista oliko vanhoja kuvia-postauksessa kuvaa ilman otsista, mutta ei ainakaan pistäny pahasti silmään, jos oli ) :-)

_E

Ansku kirjoitti...

Kiitos. Mulla on ollut aina otsis. Yksinkertasesti siksi, että näytän ihan_kauheelta ilman sitä. Ollu sivuotsista ja ihan suoraa ja ties mitä. Eli ei musta ole kuviakaan ilman otsista :D Eikun hei! Kyllä mä vissiin talvella heitin otsiksen kerran silleen ylös, lasketaans sitä?

Minna Cest kirjoitti...

Noi on jotenki tasaantuneet noi hiukset! Tai väri.. Kivat nyt.

Ansku kirjoitti...

On vai? Hyvä kiitos!

Katja kirjoitti...

sul on ihana blogi! :)

toivon, että kurkkaisit ! :)
http://mystyleinmylife.blogspot.com/

Ansku kirjoitti...

Katja: Kiitos :--) Toki!

Anonyymi kirjoitti...

Hei!! Haluan kyllä nähdä miltä se näyttäis. Otapa kuva ja lisää tänne nii pääsee kattoo kumpi käy paremmi ;)

_E

Ansku kirjoitti...

Emmä enää pysty heittää niitä silleen ylös, kun ei oo ylikasvanutta sivuotsista, onneks

imlacking kirjoitti...

Joskus tulee tuollaisia tapauksia vastaan, mutta onneksi on myös mukavia.

Mä joskus olin pyörän kanssa tulossa koulusta ja katsoin että onpa jollain vanhemmalla naisella ihana koira ja meinasin sanoa jotain, että onpa kiva koira jne.. No olin menossa jotain polkua pitkin ja tää nainen alkoi mulle valittaa, kun kuljen siitä enkä tien kautta. Hitto, siitä oli monet muutkin kulkeneet ja ihan selvästi näkyi se polku siinä.

No eipä tehnyt enää sen jälkeen mieli sanoa mitään. Myöhemmin tuli mieleen, että olis varmaan pitänyt sanoa että aioin kehua tota koiraas mutta en kehukaan kun aloit nillittää :D.

Toinen tapaus oli joskus kioskilla, kun joku nainen pelas peliautomaattia ja aina hinkkas semmosta ruutua siinä. No sitten joku mies sanoi toiselle miehelle siitä, niin tää nainen alkoi sättiä tätä miestä ja vissiin puisti nyrkkiä tai näytti keskaria. En tarkkaan nähnyt, mutta näin että käsi oli tätä miestä kohti. Eikä tää mies ees sanonut pahalla sitä, tai mun mielestä se sano jotenkin ihan hauskasti eikä ilkeilevästi.

Emmy kirjoitti...

Oot niin nätti ♥ :> Ja sulla on ihana blogi! tykkään :)