tiistai 14. kesäkuuta 2011

IHKUPOICCIS VASTAA

Olitte pistäneet Teemulle ihan kivasti (ei se enenepään olis jaksanut vastatakaan) kyssäreitä, kiitos siitä! :-) Nyt saatte visaisiin kysymyksiinne vastaukset.
T. Ansku

Mitä mieltä sä oot Anskun bloggailusta?
- No sehän on hieno juttu, että on löytäny jotai mitä tykkää tehä :) en mä ny muute ois aikoinaa rohkassu Anskuu<3 alottaa bloggaa.

Missä te tapasitte ekan kerran ja milloin?
- Muistan sen aina :D vaik olinki hiema kännis. Se oli Nummelan ylä-asteen pihal, oltiin jotai 17 wee.

Tykkäätkö Anskun tyylistä?
-Anskul on iha paras tyyli<3 ei kukaa muu osaa yhtä hyvin pukeutuu. Paitsi oon mä joku kaks kertaa eläessäni jääny suu auki kattoo, et mitä sä oot menny päälles laittaa xD esim tota http://fromlacetostuds.blogspot.com/2011/05/monkin-synttarit.html

Mihin ihastuit ekana anskussa?
- Siihen et se kanto mua reppuseläs ja oli mun teräsnainen ja iha törkeen nätti. Tämä oli siis se ensitapaaminen, paitsi mul kyl toi näkö huononee ku o hiema ottanu. Eli selkeesti persoonaan ihastuin :)

Ootko tossun alla?! :D
- No Tietyissä asioissa taidan olla, mut en ainakaa pahasti kun on kuitenki sellane olo että tässä parisuhteessa määrää molemmat :)

Voisitko kuvitella meneväsi naimisiin anskun kanssa?
- Tottakai :P Oon mä kosintatyylinki jo valmiiks miettiny, harmi vaa et kestää vähintää vuos et sen pystyy toteuttaa. Salee AnsQ ehtii jo kyllästyy muhu ja odotteluu.

Kauan ootte seurustellu?
- Noin 5v ja pari kuukautta päälle :)

Minkä ikänen olet?
- Vuosimallia 88 eli 23 vee

Opiskeletko vai ootko töissä?
- Hengailen töis ja välil teen toiminimel jotai pienii tietokonee korjaushommii :)

Mistä löysit noin kauniin naisen itselles eli suomeksi: missä tapasitte? Kumpi teki aloitteen? :P :D
- Toho ekaan oli vastaus tualla ylempänä, mut aloitteen taisin tehä itse, kova olin aina tekemään niitä aloitteita. :D

Mitä pidät anskun shoppailuista :-D
- Kylhän se iha villii on, mut kun siitä niin kovasti tykkää ni mikäs sii :) Oon mä välil yrittäny jarrutella, kai siit jotai hyötyyki on ollu

Jos riitelette, niin mistä yleensä?
- Nykyään riidellään tosi harvoin. Yleensä pikkujutuista sillonku oon tosi nälkäne ja ärtyny :( Tai siit et oon vetäny överit :(

Vaikuttaako anskun vaatemaku sun pukeutumiseen? Eli tuleeko ohjeita siitä, mitä laitetaan minnekin päälle yms?
- Juu, kyllä mä kuuntelen Anskuu vaatevalinnois aika paljon ja osaan jo iteki valita hyvii vaattei :) tilanteen mukaan osaan kyl pukeutuu, mut vaate-ostoksil Ansku vaikuttaa suuresti ostopäätöksiin :D

Ansku joskus kirjotti silareiden hankinnasta blogissaan, niin aattelin kysyä sun mielipidettä eli tarttisko hän semmosia? nm. ANSKU WE LOVE YOU JUST THE WAY YOU ARE.
- Ei tarvi ainakaa kenenkää muun mielipiteiden takii, oon asian tehny hänel selväks kyl, mul ei  oo asiaan mitää vaikutusvaltaa. Se o sellane itsevarmuus-juttu, et turha mun siihe vastaa o sitte mitää väittää, ku ei se auta mitää :) Olis se kyl kiva jos se itsevarmuus tulis ilman niitä silareita. Eli ei tarvii mun mielestä. 

Miten Teemu on viihtynyt Helsingissä :) mitäs tykkäätte tehdä yhdessä?
- Teemu tykkää asua Helsingissä, tääl o kaikki lähel, helppo mennä mihi vaa / tulla mist vaa ja tääl on sentää jotain elämää :D Yhessä tykätään tehä kaikki paitsi vessaskäynti, no shoppaamine on joskus aika buttholest, mut kyl mä sit osaan ain hetkeks keksii jotai tekemist siks aikaa ku Ansku ihailee vaattei ja muita sellasia. 

Vieläks sä käytät niitä punasia housuja? Teemulle tää kyssäri siis.. ja onks Ansku pakottanut sun ostelee myös muita värikkäitä/räikeitä juttuja itselles?
- Joo kyl mä niit ihan käytän, ostin mä täs vähä aika sit vihreet shortsit ku Ansku kehu niit jonku muun pääl. ja kävin eile hakee yhet aika räikeet uimashortsit, varmistin vaa eka anskult et neo fine :D

Oletko tyytyväinen asuntonne sijaintiin, ootteko stadilaisia vai matkustatteko mielellänne myös muualle esim. Vantaa ja Espoo?
- Joo on aika täydellinen sijainti, ehk sit eläke-iässä landelle. xD Kyllä me ihan uskalletaan täältä kotoa lähteä, että tänäänkin käytii espoossa (huimalassa) itseasias :) Road Tripitki on kivoja.

Onko teillä auto?
- Juu Super Audi A4, siin on neljä pyörää ja ratti :)

Onko Ansku aina noin aurinkoinen, kun minkälaisen kuvan tästä blogista saa, vai onko sillä huonoja päiviä?
- Onhan se suurimman osan ajasta mun aurinko <3 joskus se on mökömökö mut sillonki söpö ja hassu.

Onko teillä riitaa Anskun vaatteiden säilytyksestä? :-D
- No on joskus ollu isoki, Niit o joka paikas, vaik o vaatehuone :( Ei niistä nykyää mitää riitaa, kyl me iha keskustelemal osataa selvittää asiat. Ansku o viemäs just sikana vaattei kirpparille :) ei sitte tarvi nii paljo niihi kompastella.

Kuin pitkä oot?
- Häh, 186cm ainaki joskus olin :)

-Teemu

3 kommenttia:

Anna kirjoitti...

AWWWWSH!♥ Ihan raksutus pariskunta olette:)) Repesin jostain syystä tolle "..siin on neljä pyörää ja ratti".:D Kauniit unet AnsQbansQ!:)

Hemuli kirjoitti...

Hahah, hassui vastauksii :DD Tosi kiva ku vastailit kyssäreihin Teemu :D

AnsQ kirjoitti...

Anna: Hahaha kiitos xD<3 Kuinkas muuten sitä voisikaan kuvailla :D hihhih

Hemuli: :D Olkaapa hyvä vaan :p t. Teemu