tiistai 21. kesäkuuta 2011

Selvästi tylsä päivä, tylsästi selvä päivä

Tylsä aloitus, mutta pakko sanoa että onpahan ollu tylsää. Keski- eikun puoleltapäivin (mummomaisesti sanottuna :D) kävin parit kirpparit läpi. Hietsu-Kanuuna-Dom. 
Ilmeisesti reissu olisi ollut paree lopettaa heti hietsun jälkeen, koska kahdesta jälimmäisestä ei löytynyt mitään! Hietsusta ostin käyttämättömän rusettimekon kolmella eurolla, mutta kotona masennuin pahanlaatuisesti huomattuani mekon itselleni sopimattoman värin.. Myyjät pimittää peilejä siellä myyntipöytänsä alla, etteivät ostajaehdokkaat näkisi miten jäätävältä heidän myymänsä vaatteet todellisuudessa näyttääkään! Ihan varmasti.
Kyllä mä sen värin osohetkelläkin näin, mutta en osannut kuvitella miten sairaalta väri saa mut näyttämään kun ei sitä peiliä tosiaan ollut tarjolla. Voi myös olla, että näytän sairaalta ilman sen kummempia värejäkin. :D

Kierroksen jälkeen tulin kotiin lukemaan uusinta Elleä, kuuntelemaan Bassoradiota ja heittämään vanhoja meikkejäni mäkeen. Pientä meikkilootan siivousta nääs. 
Tylsistyin kotona ja lähdin kaupungille tutkimaan josko sieltä löytyisi kauan takaraivossa kuumotellut hattu. Kyllähän se löytyi! Olen niin ihastunut eilisissä kuvissa päässä näkyneeseen pantaan, että ostin sen nyt mustanakin kun hinta oli alennettu alle kahteen euroon. 
Hennesiltä vielä Hello Kitty puhdistuspyyhkeet messiin ja takasin himaan tylsäilemään! :D 
Väsäsin pienen listan Juhannukseksi mukaan otettavista jutuista ja siinä ne puuhailut sitte olikin. Keksikää mulle tekemistä, tuun muuten hulluksi!!!!!!!!1
Noni, huomaatteko, en ikinä laita noin montaa huutomerkkiä. Sieltä se hulluus nyt tulee.. 

-Ansku

5 kommenttia:

Hemuli kirjoitti...

Haha, toi oli hyvä:
Teemu, ainiin se on kuski x)))

AnsQ kirjoitti...

:-D

Emilia kirjoitti...

Ääää, uusin elle on saatava käsiin! :D

AnsQ kirjoitti...

Mulla se tulla tupsahti postiluukusta ;o

Anonyymi kirjoitti...

mistä tuo hattu on :-)