lauantai 21. toukokuuta 2011

Monkin synttärit


Sovittelin hattua, jota on tullu kuolattua jo..ootas, 2 kuukautta? :D
Kuten kuvista saatatte silmillänne havaita, niin kyllä juu, näytän aikalailla pikkupojalta ilman pidennyksiä. Onneksi tukattomanakin päivänä mieltä lämmittää tieto siitä, että kotona odottaa irtoletti, jonka voi halutessaan heittää päähän näyttääkseen edes asteen inhimillisemmältä.

Käytiin Teemun kanssa siis Monkin synttäreillä tarjoilujen toivossa, mutta EIIII siellä ollu mitään suuhun pantavaa. Pettymys oli kova. Kun tultiin Monkista ulos, niin havahduin siihen, että joku moikkaa. Mietin että mitäs tämä nyt on, ei kukaan moikkaa mua ikinä. (Okei no liiottelin vähän) :D No muttaaa, sehän oli Sara, joka myös tuli kuvailemaan Monkin edustalla ollutta jännää kuplakonetta. Kuin siisti sellanen olis kotona?
Mä olisin ainakin yhtä innoissani, kuin yksi pieni poika joka jäi luultavasti loppu päiväksi kuplia halkomaan.. Mikäs siinä!
Monkista mukaan ei tarttunut alennuksistakaan huolimatta mitään, mutta kävin hennesillä hakemassa muutaman kivan ohuen ja edullisen huivin, joita mä ihan oikeasti jopa tarvitseen. Uskokoon ken uskoo :-D
Nyt iltapalaa ja nukkumaan, aamulla olis tarkoitus mennä hietsun kirpparille, joka on mun onneksi (ja Teemun epäonneksi) melkein naapurissa.. :-) Ihan mahtavaa, kun ei tarvitse herätä aikaisin, kuten Valtteriin mennessä!

-Ansku

Ps. Mun puhelin hukkui eilen, palauttakaa jos löydätte.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olet _todella_ nätti ja tyylikäs, mutta en edes välillä jaksa seurailla innoissaan blogiasi, koska siitä aivan kuin puuttuu jotakin..

Luulenkin että kaivattu muutos olisi yksinkertaisesti se, että tajuaisit itse, ettet ole mikään pikkubloggaaja muiden hyvien taustalla, vaan oikeasti potentiaalinen ja upea, jonka blogi pienellä viilauksella tulee saavuttamaan vielä huomiota liiaksikin :P

Kiitos tästä ja aurinkoisia päiviä!

Emilia kirjoitti...

ihana yhdistelma toi hame ja paita, molemmissa jo yksinäänkin ihanat värit mutta yhessä näyttää vielä paremmalta :)

AnsQ kirjoitti...

Anonyymi: Voi kiitos ihana. Sulta tuli aivan erityisen rakentava ja kiva kommentti. En ehkä kuitenkaan ihan täysin ymmärtänyt mitä tarkoitat, mutta no, ainakin sait ajattelemaan. :-) Nyt vaan miettimään niitä viilauksia haha. Enköhän mä jotain keksi :p

Kiitos ja samoin sulle !

Emilia: Hee jee, mä kiitän :><3

diamond girl kirjoitti...

Tosi kiva tuo oranssin ja sähkönsinisen yhdistelmä :) Muutenkin kiva asu vaikka ei ihan itseni tyylinen olekaan, mutta sopii sulle todella hyvin :)

diamondgirl-janika.blogspot.com

Tmu kirjoitti...

On kyl hyvä blogi <3 oon lukenu kohta jo ainaki 5 litraa sun postauksii hani :)

AnsQ kirjoitti...

Hihhi:D Tässä mulla on ne rumat vaatteet joista et tykänny hahaa kiitos : D<3