maanantai 13. kesäkuuta 2011

Itiksessä

Alkuun on kerrottava superuutinen!! Arto Länsman ja iki-ihana Johanna tukiainen nähtiin Kampissa toissapäivänä. Oli ihanaa nähdä idolini viimein livenä. <3 Nonii joo, mutta lihan toi nyt selvästi ilmoitusluontoinen asia! Olis pitänyt ottaa kuva Seiskaa varten.

Tänään (ja ilmeisesti tulevina 9 päivänä) hengaillaan vaan kotona mikäli on Poudan Pekkaa uskominen. Tai niin oli ainakin tänään tarkoitus tehdä, kunnes iltapäivällä alkoi sisällä hengailu ottaa pattiin ja pistettiin nokat kohti Itistä. Alunperin oli tarkoitus lähteä vain ajelulle, mutta kas kummaa päädyttiinkin kaupoille. ;> Hyvä niin, sillä mä löysin jotain kauan kaivattua. Uuden vähän pienemmän laukun hopean värisillä yksityiskohdilla sekä mojovalla alennuksella.

Laukku siis Mangosta hintaan 26,90.

Itäkeskuksessa törmäsin superkivaan juttuun. Kauppakeskuksen omaan lehteen, Itsiniin. Miksei vaikka Kampilla ja Forumillakin ole omaa naistenlehden tyyppistä lehtistä, jossa on juttuja ruoasta, terveydestä, muodista, sisustuksesta ja kauneudenhoitotuotteista.

Jahas. Vai väärinpäin se oli laitettava. No mutta eikö oo kiva lehtinen? Mä olen tunnetusti kova ilmaislehtien hamstraaja, joten aika kikseissähän tässä ollaan! Mulla kävi mielessä Macaronien tekeminen tai ainakin sen yrittäminen kun ei tässä juuri muutakaan sadepäivänä voi. :-) Laitan sitten lopputuloksesta kuvia tänne jos suinkin kehtaan. :D

Kai se on loppuun heitettävä vielä harmaita kuvia tylsästä päivän asusta.

Jalassa olleet kengät olivat niin kovat, että mulle tuli jo lyhyen kävelymatkan päästä rakko toiseen jalkaan. Heitin siihen rakkolaastarin, mutta ai jumatsuikka kun kipu ei hellittänyt siltikään.
Ihan luksusta olla sohvalla ilman sukkia nyt! :D

Huomenna on kai pakko värjätä oma tukka, jotta pääsisin käyttämään pidennyksiäkin taas. Ei oo ollenkaan kiva näyttää 5 vuotiaalta pojalta, ellei oikeesti ole 5-vuotias poika. En väitä, että pitkät hiukset saisivat mut näyttämään 22 vee naiselta, mutta paremmalta kumminkin, lol. Tulispa jo huominen! Ihan jo senkin takia, että pääsisin käyttämään uutta laukkua pikapikaa.

-Ansku

9 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Ihana laukku, mistä se on? :)

AnsQ kirjoitti...

Siiis oletan, että tarkotat asukuvan laukkua, se on kirpparilta : )

Jasmine. kirjoitti...

Ihana toi uus laukku(:

www.aamihh.blogspot.com

BabyJane kirjoitti...

Kauniit mutta ilmeisen kivuliaat kengät :D

AnsQ kirjoitti...

Jasmine. : Eikös ;p

BabyJane: Haha joo kiitos! Muuten tosi hyvät jalkaa, mutta rakot ei oo kivoja :D

Anna kirjoitti...

Ei hitto, tuo laukku on jotain rakkautta!<3 Miksi se puuttuu multa vieläkin?:o

Emilia kirjoitti...

Hieno tuo uusi laukku! Ja kyllä sun hiukset on kivat ilman pidennyksiäkin :)

www.smilewithyoureyes-blog.blogspot.com

Anonyymi kirjoitti...

onko sulla leveälahkeiset housut näissä kuvissa? love your shoes !

ansqu kirjoitti...

Aivan super ihana laukku! :D Vois jopa ite harkita ostavansa sellaseks vähän isommaks laukuks - vai kuinka iso toi on? :D