torstai 16. kesäkuuta 2011

Lomasuunnitelmat uusiks


Mulla on mielettömät sunnitelmat huomenna alkavalle lomalleni. Josko nyt saisin lomailla rauhassa ilman "tuu takas töihin"-soittoja. Täällä on kovasti tehty listaa lomalla toteutettavista kivoista jutuista. Ensinnäkin on saatava hengailla biitsillä piknikkejä unohtamatta. Ofkoors. Sen lisäksi..

1. PUUHAMAAHAN. Haluan. Tahdon. Sinne on päästävä.
2. Isille kylään. Käyn isukkilassa yleensä kerran vuodessa, koska isi asuu niin kaukana. Nyt pitäis saada se hoidettua pois alta. "Kamala velvollisuus".
3. Juhannus Hangossa tai Yyterissä. Missä kaikki meinaa lötköillä tänä jussina?!
4. 28.6 Tilll Sverige! En osaa puhua ruotsia..Mutta siis ruotsinristeily olisi luvassa ja pientä shoppailua Tukkholmassa. :)
5. Reissu kaverille Porvooseen! Jeaaaa, jokilaivat ja terassit.<3

Kovasti ne Puuhamaan trampoliinit ja vesiliukumäet houkuttelisi. Vielä kun tulisi hyvät säät, niin pääsisi paikan päälle ottamaan kuvia puuhanallen seurassa.

Tänään otin vähän (oikeesti vaan vähän) tuntumaa alkavaan lomaan nauttimalla muutaman siiderin Kaisaniemen puistossa. Siellä oli meneillään Linkin Parkin keikka, mutta hulluuksissani uskaltauduin paikalle siitä huolimatta. Ei ole meikäläinen Linkkareiden tyttöjä ei, mutta ihan hauskaa oli silti. Terkkuja vaan Hanselmille (joka oli aikas korkeissa tunnelmissa poikien tullessa lavalle, haha). :)

Ennen Kaisaniemeen käppäilyä hyppäsin 3B:n kyytiin ja huristelin Kaivarin Kanuunaan! Löysin sieltä vain muutaman, mutta sitäkin kivemman jutun, joista pari näkyy ylempänäkin..

Käyttämätön White Moment pipo. Tää näkee vielä monet pulkkamäet! Hintaa oli 3e
Alunperin Hennesiltä oleva karvalakki 1e

Muutama melkein uusi lehti n. 1e/kpl
Monkin hopeinen mekko 5e

Ja mun ilmaiseksi saaduista siemenistä itävät rikkaruohot. Kyllä niistä vielä palmuja tulee! 
Nyt suihkuun ja lukemaan uusia lehtiä. Seo moro. :-)

-Ansku

2 kommenttia:

ansqu kirjoitti...

Mäki olin fiilistelemässä Linkin Parkkia. Oli kyl aika hyvät näkymät ja musa kuulu ihan hyvin. Säästettii sitte about 70€ ja silti oli mahtava kokemus. :D

Saana kirjoitti...

Heiii! kiva blogi sulla! :) nättikin olet! Voisin alkaa seurailemaan!

http://justforfun-saana.blogspot.com/