keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

I see colors

WOHOO mulla on tasan sata lukijaa :-D !  Sen kunniaksi voisin esitellä pari uutta juttua täällä. Ja hei olisko joku arvonta tai kilpailu mitään?

Tänään siis hain H&M:n paketin postista ja tättärää
Iiihana play(vai jump)suit! Ihan täydellinen tämä<3 Ostaisin mustanakin, jos niitä tulisi vielä myyntiin. Pinkit shortsit kävin noutamassa varauksesta eilen. Onhan noi kokoa liian suuret, mutta ei se haittaa kun pienempiä ei ollut. Mielummin suuret kuin pienet, vai? :D
Voisin kohta taas käydä läträämässä sen samperin itsarin kanssa, josko sen saisi ihan jopa tasaisesti jalkapöytiin. Aiemmat kokeilut on olleet aika big fail. VINKKEJÄ OTETAAN VASTAAN! Miten saisin edes tuon Doven asteittain päivettävän voiteen tasaisesti jalkoihini? Joo, olen kuorinut ja poistanut karvat mutta ei auta.  Hermohan tässä menee.

-Ansku

15 kommenttia:

Halpa kirjoitti...

Ei onnistu itseruskettava tällä helteellä :( Nim. kokemusta on ja yritetty on ja sanon vaan et noloa oli mennä näissä zebrakoivissa tänään treeneihin :D

AnsQ kirjoitti...

Täh? :D sekös tässä mättääkin! Mutku en mä hikoile tai mitään. Nyt mulla on aineet koivissa ja odotan lopputulosta..haha. Jos tulee vaaleampia kohtia, niin sudin aurinkopuuteria niihin :---D toimii

Linnea kirjoitti...

Jalkapöytiin on kyllä aika vaikea saada tasaisesti kun se alue on niin kuivaa, mutta itse aina rasvaan sellasella megarasvakönttirasvalla ennen levitystä, auttaa ainakin vähän :)

Minna kirjoitti...

multa löytyy sama playsuitti :D se on niin ihana ja noi värit.. mä tykkään siitä iha sikana:P toi kuosi itsessää.. ois kiva jos tulis jonain muunakin värinä (kaksvärisenä siis)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat shortsit! Silleen kivan erilaiset. :) Mä oon miettiny kans tollasen playsuitin ostoa, mutta on jääny. Ehkä myöhemmin.

AnsQ kirjoitti...

Linnea: Joo mäkin oon kyllä rasvannut, mutta varmaan liian "laimealla" rasvalla. Pitää kokeilla rasvasempaa! Kiitti vinkistä :-)

Minna: Joo toi on niin ihana<3 Ostaisin ehdottomasti minäkin eri väreissä tuota jos eri värejä vain olisi! Miksiköhän ne ei tee kivoimpia vaatteita useemmilla värivaihtoehdoilla :o

AnsQ kirjoitti...

Anonyymi: Hii tänkeroo. Kannattaa olla nopee ton playsuitin kanssa, tuskin niitä kauaa riittää ;>

Minna kirjoitti...

niimpä, oon miettiny tota samaa itse :D

annisuvi kirjoitti...

Oon itsekkin kattonut tuota punasini sortsipukua monesti kun H&M:ssä olen käynyt. Mutta koskaan se ei ole sieltä lähtenyt mukaan. Se ei vaan näyttäisi sopivalta minun päälläni.

Miia kirjoitti...

Sekoita doveen kosteusvoidetta mukaan. Itselläni ainakin toimii:)

AnsQ kirjoitti...

Annisuvi: No hitsit. Kokeile mustaa ? : )

Miia: Okei, mä kokeilen heti! :D

Jepa ja Epa kirjoitti...

meiltä puuttuuki enää 97 lukiaa, et päästäis sataan heheh ! :D onnea ;> Ihania vaatteita TAAS, käy sulle (: miten ootki aina noin pirtee !?

AnsQ kirjoitti...

Hii ;> Kiitoooskiitoos! Mä ihmettelen itekin miten jaksoin olla pirtee eilen (noissa kuvissa) meinaan mulla oli pää ihan tajuttoman kipee :D No kyllä mä sitten illalla sanoin Teemulle vihasesti "turpa kii" kun se alko puhuu jotain :-D Raukka. Mut tuntu että pää räjähtää. Sillon en ollu pirtee, voin kertoa. jhaha

AnsQ kirjoitti...

Ja puhuin siis noista viimesimmän postauksen (eilen otetuista) kuvista, jotka on otettu eilen. Että ihme että jaksoin hymyillä niissä. Sitä tarkoitin. Mitähän mä sekoilen taas :D

Jepa ja Epa kirjoitti...

haha! :D Ymmärsin mitä tarkotit. Voi, poikaystävät saa aina kuulla jos tyttö ystävää raivostuttaa! Eikös? ;) Kivaa lomaa, olispa kivat säät!! (: