maanantai 6. kesäkuuta 2011

Hietsusta

Elikkäää hietsun kirpparilta sunnuntaina mukaan tulleita juttuja tässä näin. Löytyy hattua, huivia, paitaa ja lehtiä. Hattu on Aitoa berliiniläistä vintagea kuulkaa!

Kirppishaukkana oon huomannut muutamia erilaisia myyjä "tyyppejä".

Tyyppi 1. Hypistelet hänen pöydässään olevaa maailman ehkä siisteintä vintagemekkoa. Kysyt hintaa. Myyjä sanoo hinnaksi 16e. Jätät mekon korkean hinnan vuoksi ostamatta, mutta tulet katumanpäälle ja palaat pöytään. Mietit pitkään ostaako vaiko eikö ostaa, mutta lopn tulta ryhdyt tekemään kauppoja.
No tässä vaiheessa myyjä alkaa pohtimaat että voi kun hän ei ehkä millään haluaisikaan luopua mekosta koska se on niin hieno ja hän maksoi siitä itse 23 vuotta sitten tosi paljon.. NO AIJJAA? Siinä sitten pohditaan että "Voih, kai minä joudun tämän sinulle 16 eurolla myymään, vaikka onhan se aika vähän tällaisesta aarteesta". ÖÖ NO MIKSI SITTEN OOT MYYMÄSSÄ SITÄ TÄÄLLÄ ?!?!??!?! Lopulta myyjä myy mekkonsa ikäänkuin olisi jotenkin jäänyt tappiolle. Ihme marttyyri. :D y

Tyyppi 2. Tämä myyjä EI TODELLAKAAN TINGI. Jos hinnaksi on laitettu 6e, niin silloin sitä ei lasketa viiteen. Ei missään nimessä. Usein kun joku yrittää tinkiä, hänelle sanotaan äärimmäisen närkästyneesti "KUUS EUROA, EI VIIS". :D Emmä tajua.

Tyyppi 3. Tää on sellanen ujo tyttö, joka tinkii vaikka 4 euron mekon euroon. Jotenkin häiritsevää katsoa, kun joku agressiivinen ostajaehdokas tinkii ja tinkii ja myyjä suostuu, koska ei uskalla sanoa ei. Harvemmassahan näitä on, mutta kumminkin.

Voisin keksiä vielä lisääkin kohtia, mutta nyt on pakko mennä! Mun pitää olla 5 min päästä Kampissa, Heippaa! Palaan illalla.

-Ansku

3 kommenttia:

Emmy kirjoitti...

Voi miten söpö hattu ja kiva paita myöskin ! :>

Becca kirjoitti...

Ai oliko molemmat paidat kirppikseltä? Voisin kumpaakin kuvitella käyttäväni, ihanat löydöt!! Ja hauskat noi kirpparimyyjäkuvaukset ;-D

AnsQ kirjoitti...

Emmy: Kiitti :>>

Becca: Joo on ne, mutta toi röyhelöpaita on aikoja sitten ostettu :> Haha :D