tiistai 14. kesäkuuta 2011

Wet'nwild Cover All peitevoidepaletti

Heippuli. Joku kyseli kommenttiboksissa postausta liittyen mulla käytössä olleeseen peitevoidepalettiin. No tässäpä tulloo.
Wet'nwild on edullinen merkki, jota saa ainakin Seppälästä ja Emotioneista. Mä löysin omani käyttämättömänä kirpparilta. Tuote näyttääpi siis tältä:

Paletissa on vaaleanpunainen, vihertävä, valkoinen ja oranssi (=ihonvärinen) sävy, joista jokainen on sangen peittävää sorttia. Mä en ole meikkiexpertti, eli en voi satavarmasti tietää miten eri sävyjä tulisi käyttää. Sudin niitä nassuuni miten milloinkin, mutta käsittääkseni ne on tarkoitettu käytettäväksi näin:

Vaaleanpunainen toimii valokynän tavoin eli sopii vaikka tummille silmän alusille. Vihreä puolestaa neutralisoi punaisuutta, mutta tän kanssa voi tulla ongelmia jos on ruskettunut. Se nimittäin peittää sen rusketuksenkin eli saa ihon näyttämään supervaalealta. Etenkin, jos sitä levittää suurelle alueelle. :s
Valkoinen on jonkin sortin hohde/kuultojuttua mitä olen laittanut välillä poskipäille ja milloin mihinkin.
Oranssia peitevoidetta voi sutia näppyjen päälle ja välillä käytän sitä luomien pohjustuksena.
Meikäläisen karvakäsivarrella sävyt näyttävät häivyttämättöminä tältä:

Korjatkaa ihmeessä kommenttiboksissa, mikäli neuvon täällä ihan väärin ! Toivottavasti tämä postaus kuitenkin auttoi jotakuta hahmottamaan miten tätä mun silmään ihmeellisiä sävyjä sisältävää peitevoisepalettia voisi käyttää. : )

-Ansku

Edit: Kommettiboksiin tuli tämmönen kommentti: "Vaaleanpunainen neutraloi ruskeaa, eli esim. pigmenttimuutokset ja itsellä on eritt.tummat yläluomet,joten pohjustan luomeni sillä.Sinisyyttä( eli silmien alle) neutralisoi oranssi.Vihreä punaisille kohdille ja tosiaan se hohde on korostukseen."

7 kommenttia:

Maarit kirjoitti...

Mä käytän ite vaaleenpunasta päitevärinä, just finneille ja tota persikka/oranssi hommelia tummille silmän alusille, tapansa kullakin:-D

Anonyymi kirjoitti...

Maarit on oikeassa =)!
Vaaleanpunainen neutraloi ruskeaa, eli esim. pigmenttimuutokset ja itsellä on eritt.tummat yläluomet,joten pohjustan luomeni sillä.Sinisyyttä( eli silmien alle) neutralisoi oranssi.Vihreä punaisille kohdille ja tosiaan se hohde on korostukseen.
JennyLaaLaa

ansqu kirjoitti...

Kiitos tästä postauksesta! :) Pyysin tätä, koska halusin kuulla myös useimpien mielipiteitä.

Rullaa tätä alaspäin:
http://yesdearyes.blogspot.com/search/label/cosmetic?updated-max=2009-11-17T21%3A51%3A00%2B02%3A00&max-results=20
niin sieltä löytyy postaus tästä samasta.

AnsQ kirjoitti...

Maarit: Aaa okei :-)

Anonyymi: Mä olen ymmärtänyt, että se jotenkin "kohottaa" tai korostaa niin en siksi ole finneille käyttäny :p

ansqu: Voi kiva! Mä katsoin tuon :)

Jasmine. kirjoitti...

Oi vitsi, tuli kauhee himo ostaa kans tommonen!(:

AnsQ kirjoitti...

Osta! :-)

Sallamaari kirjoitti...

Mulla on kans tollanen samanlainen ollut jo kauan, mutta jossain vaiheessa unohdin sen käytön. Ykspäivä mä löysin sen tuolta laatikon pohjalta ja aloin miettiin et miten hitossa sitä käytettiinkään. En enää muistanut mikä väri on mihinkin, joten kiitos tästä postauksesta ja postauksen kommenteistakin ;D Nyt mä voin taas kaivaa sen esiin tuolta ja ottaa käyttöön!