lauantai 18. kesäkuuta 2011

Huhhei. Tultiin juuri Valtterista kotiin ja hyvinhän siellä meni, vaikka sitä myyntiä aluksi ressasinkin. Myydyksi tuli noin 200 vaatetta ja 6 jätettiin lähtiessämme pöydälle "saa ottaa" lapun kera. :D Kyllä ne olisi ihan ostokelpoisia olleet, mutta eivät nähtävästi kelvanneet kaikelle kansalle. Toivottavasti joku ottaa ne, etteivät joudu roskiin.
Ehdin ostaa muutaman uuden jutun itsellenikin myynnin lomassa! Niistä lisää myöhemmin..

Koska mulla ei ole (niin no harvoin on) asiaa, siirsin koneeltani parit kuvat tänne. Ilmeisesti linssissä oli jotain kuraa, kun tuli sumeita kuvia.
Kunnon kesämaisemat ja fiilistelyt, vaikkei tuolla nyt niin lämmin olekaan!

Me lähdetään "ukon" (sry Teemu:D) kanssa kohta pitsalle ja ehkä parille..saas nähdä. Huomenna olis tarkoitus TAAS herätä Valtteriin ja tällä kertaa ihan vain ostoksille. Veikkaan, ettei mieheni halua mukaan...:D

-Ansku

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa, et sait myytyä niin paljon vaatteita:) saitko paljon rahaa niistä?

AnsQ kirjoitti...

Niinpä :) Noo mä myin aikas edullisesti kaiken, niin en saanut mitään kauheita summia, mutta tosi lähelle sen verran mitä olin suunnitellutkin saavani :D

janitaem kirjoitti...

bongasin sun blogis tossa ehkä viikko sitten vasta ja oon iha rakastunu! joka postauksen jälkeen mulle tulee vaan ihan törkeen hyvä fiilis ku kirjotat niin hauskasti ja uniikisti ja kauniski oot ku mikä ! :--))

AnsQ kirjoitti...

Voi ihana! Paras kommentti aikoihin, hihii kiitos hurjasti :-)<3