lauantai 4. kesäkuuta 2011

MIC meikkikauppa

Löysin tuossa erään tylsistyttävän päivän nettisurffailun tuloksena edullista kosmetiikkaa myyvän nettiputiikin. Okei, ei edullista, vaan halpaa!
Ko. kaupan sivuilla puljua kuvailtiin näin

"MIC Collection on edullisen kosmetiikan verkkokauppaan erikoistunut suomalainen yritys. Maahantuomme BYS, e.l.f. sekä Laura Paige brändejä ja valikoimamme laajenee jatkuvasti. Haluamme tarjota kuluttajille mahdollisuuden saada meikit halvalla, ilman että laadusta tarvitsee tinkiä.

Verkkokaupassammme asiointi on helppoa ja turvallista. Voit maksaa tuotteet jo heti tilauksen yhteydessä verkkopankkimaksulla, tai valita maksutavaksi postiennakon. Verkkomaksaminen tapahtuu Suomen Maksuturva Oy:n kautta, jonka palveluun siirryt tilauksen loppuvaiheessa. Huomaathan että luottokorttimaksut eivät vielä ole vaihtoehtona verkkomaksuissa. Luottokorttia käyttäville asiakkaille suosittelemme toistaiseksi valitsemaan postiennakon maksutavaksi.

Postitamme klo 15:00 mennessä tulleet tilaukset yleensä jo saman päivän aikana. Toimituskulumme ovat aina kiinteät 3,90 euroa riippumatta siitä minkä kokoinen lähetyksesi on."


 Mulla on käynyt mielessä tilata tuolta ties kuinka monta kertaa, mutta loppujen lopuksi oon saanut todeta, että mulla on niin paljon meikkejä, etten todella tarvitse niitä enempää. :-)
Ken( ja Barbi kans) tarvitsee niin tilatkoon ! Kuvaa klikkaamalla pääsee kaupan sivuille.

Tämä ei siis todellakaan ole mikään maksettu mainos, vaan ihan vaan ajattelin valaista teitä tämmösestä jutusta, mistä ainakin itse innostuin.

-Ansku

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

noi elfin jutut on just kalliimpia ku elfin omas nettikaupas.

AnsQ kirjoitti...

Aijjaa okei :s Höh. Siitä huolimatta mä tilaisin niitä ehkä tuolta, enkä elfin kaupasta, koska toi on suomalainen. :D En uskalla aina tilata muualta

E kirjoitti...

AAAAAAAAAAAAAAAAAAA kiiiiiitos kiitos kiitos kiitos :DDD palvon sua ! löysin ton joskus kk-sitten ja hukkasin sivuston, nyt sain sen takasin kiitos sun kiiiitos :DD "okei meni vähän yli, piti vaan kiittää) :---D

AnsQ kirjoitti...

Nohyväääääää! AAAAAAAAAAAAAAA OLE HYVÄÄÄ! :-D Kiva että oli apua : )

Annamari kirjoitti...

Oon monta kertaa meinannu tilata Elf:ltä suoraan, mutta on tuo ulkomailta tilaaminen vähän mietityttäny. Nyt laitoin tonne MIC:lle tilauksen menemää. Iso kiitos vinkistä!!!:) Eipä nuo meikit tuotakaan kautta ole kovin kalliita!;)