sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Ihana mies

Niin siis mulla on. Eilen se vei mut lintsille koko päiväksi ja ai että kun oli hurjaa. Teemun mielestä pahin laite oli ehdottomasti Mustekala. Se ihan oikeesti pelkäsi siinä. Ihme ääniä piti päästellä koko kyydin ajan. :D Voi olla, että nauroin sille vähän sen takia.
Tämä aamu puolestaan alkoi tuttuun tapaan kierroksella Valtterissa ja mukaankin tarttui vaikka mitä muksaa. Pystyin jopa pitämään näppini erossa "ihan kivoista" vaatteista ja ostin vain sellaisia, joita osaan yhdistellä jo olemassa oleviin vaatteisiini. Itseasiassa mä keräilin eilisen lintsiltä paluun jälkeen omasta vaatekaapista juttuja, jotka pistän kiertoon. Myyntipöydän varaus vois olla ajankohtainen nyt.  Hmm, menisikö sitä Valtteriin vaiko Hietsun kirpparille myymään? Hietsu olis kyllä lähempänä.

No mutta nyt kuvia aamuiselta Valtteri-reissulta
Otettiin kotoa  mukaan Teemun tekemät take away smoothiet, jotka näytti pahalta ja maistui hyvältä
Ratikkaa saatiin odotella ihanat 10 min. Nojoo eipä toi nyt vielä mitään. "Maalla" asuessa bussia sai odotella sen puol tuntia -30 asteessa. Ihan kivaahan se oli.
Tukka ja naama selvästi hyvin 
Vatterissa joku nainen alkoi lähestyä mua kameran ja Elle kansionsa kanssa..Se oli pelottavaa. Nainen tahtoi ottaa kuvan Ellen streetstyle juttuun ja veikkaan, että se kuva näyttää jokseenkin tältä;
Tää oli siis Teemun ottama kuva, mutta kuitenkin. Ei kovin imarteleva ehkäpä :D Ellei tykkää räjähtäneestä "moi olin eilen ryyppäämässä ja tulin samalla naamalla tänne"-lookista. Tästä lähin pitääki herätä pari tuntia aikasemmin, jos meinaa Valtsuun lähteä. Eihän sitä koskaan tiedä mitä siellä kohtaa. Jos en olisi lähdössä kohta uimaan, niin todennäkösesti kävisin minuutin välein Ellen sivuilla kyttäämässä, josko oma kuva olisi jo siellä, lol.
Ei siis ollenkaan lavastettu kuva. 

Valtterista meintiin vielä Hietsun kirpparilla käymään ja ostokset tulee täsä näi;
Toppi 2e
Paita 1,5e
Sininen ohut takki 1e
Mangon pitsipaita 2e
Peitevoidepaletti 2e
H&M Divided kukkahame 3e

Näiden lisäksi oli vielä yksi mekko ja hame, mutta en saanut niistä kunnon kuvia, joten ne näkyy päällä asukuvissa sitten. Vähän niinkuin kukkahame ja hietsun kirpparilta löytynyt Zaran miesten puolen laukku, jotka lähtee mun kanssa Stadikalle kohtapuolin.
Ei niissä oikeesti ole tollasta eroa

Pari huomion arvoista paria on jäänyt esittelemättä, joten;
Linzi Shoesilta n. kuukausi sitten tilatut popot saapuivat Perjantaina. Molemmat on testiajettu ja nehän näyttää ja tuntuu paremmilta kuin olisin osannut kuvitella. Nappiostos siis.

Nyt pitäisi pakata tavarat (ja kamarat, heheh oonpas hauska) ja lähteä kohti Stadikkaa! Jos ette muuta keksi, niin suosittelen suuntaamaan sinne ihan jo senkin takia, että sisäänpääsy on käsittääkseni tänään ilmainen!:-)


-Ansku

11 kommenttia:

Essi kirjoitti...

oi, noi värikkäät kiilakorot, rakkautta <3

Anonyymi kirjoitti...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa noi vikat <3<3<3

Felina kirjoitti...

love the beige shoes and the jeans bustier and also your everytime smiling! (:

xoxo
Felina

Anonyymi kirjoitti...

viimeisen kuvan kengät OOÄMGEE aivan ihanat!

kinaolivia kirjoitti...

Mulla on toi sama kukkahame! :D

Ansku kirjoitti...

Essi: Jooo ne on aikas superit<3

Petra: ;--) jeuu tänks

Felina: Thank you sweetie! hihhih

Klara: ;p mäkin tykkääään

karoliina: Uu jeaa! Se on törkeen lyhyt :p Mut ihana!

kinaolivia kirjoitti...

nii se on kyl ihan törkeen lyhyt :D Noi kengät on muutes ihanat!

Ansku kirjoitti...

Kiitoskiitos :>

ansqu kirjoitti...

Oi vitsit toi hame on kivan näköinen! :D Toivoisin myös postausta tuosta peitevoidepaletista. Ite meinasin kerran ostaa sen, mutta pelkään että sävyt menee ihan oudoksi iholla. :/

Ansku kirjoitti...

Kiitso :D En mä oikein tiedä mitä sellaseen postaukseen kirjottaisin, mutta voin yrittää! :-) Hyvää se on!

JT kirjoitti...

Ompas söpö tuo jumpsuitti ja niin kiva löytö toi sininen takki! :)
T