lauantai 24. heinäkuuta 2010

Vaatekaapin siivousta

Moooi ! :)

Mulla on mennnyt koko aamupäivä erään projektin kanssa..Nimttäin tällasen
Että sellasta! Ihanan erävärisiä ja rumia henkareita, haha. Ja mitä ihmettä tuolla rekin takana on? Jotain mun "muutamia" vuosia sitten tekemiä tapetointeja..ehm.

Löysin ihan vaan muutaman kirppikselle päätyvä rätin. Mulla on ollut tapana käydä säännöllisin väliajoin kaikki vaatteet läpi ja heittää ei-käytössä olleet pois. Ja joka kerta niitä käyttämättömiä löytyy! Mä en tajua sitä juttua. Ja ne on siis aina sellasia vaatteita, jotka ovat olleet kaapissa viime karsinnankin aikana. En vaan ole silloin raskinut heittää niitä menemään. Voisin tehdä tuota hommaa vähän rankemmalla kädellä?

Nyt olisi aika ruveta valmistautumaan kauppareissua varten! Palailen ehkä vielä illemmalla.
AINIIN. Kuvailin eilen naama- ja hiusmömmöjäni. Niistä juttua varmaankin huomenissa!

Mä menen nyt tekemään itsestäni inhimillisemmän näkösen, saas nähdä onnistunko. :D

Moi!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ite tein vähä rankemmalla kädellä, ja vein käyttämättömäksi jääneet vaatteet kirpparille:) vuokra-aikaa mulla on ollut nyt 4päivää, ja oon tienannu 333e. siit pitäis toi pöytävuokra vähentää, mut ei se kamalasti kirpase, ku on jo 300e verotont ansioo hankkinu =)

Heta kirjoitti...

Ihana blogi sulla, harmi etten oo aikasemmin löytäny =(
Jos oikein luin niin sulla on cliponit? Niin olisko mahdollista saada joku semmonen postaus missä kertoisit sun pidennyksistä ja miten laitat nee päähän? Mielellään kuvien kanssa! :D Koska itelläni on kans blondit pidennykset enkä saa niitä mitenkää näyttämään ei-pidennysmäisiltä mun päässä... Sulla ne näyttää tosi luonnollisilta, ihan kuin ois sun omat hiukset =)

AnsQ kirjoitti...

Anonyymi: Vau aika hyvin toi päälle 300! Ei noista mun ryysyistä niin paljoa saisi, eikä täällä ole sellasta kirpparia mistä sais varata itselleen pöydän. :) Tai on yksi, mutta en mä tiedä meniskö siellä mikään kaupaksi :D

AnsQ kirjoitti...

Heta: Heh kiitos! :) Noo en mä tiedä, siitä ei kovin kummosta postausta saisi aikaan :D Mut ehkä jonkun lyhyen voisin yrittää tehdä. Mä en laita sitä koko pidennys pakettia päähän, vaan 11 klipsiä. Siis eri kokosia osia, ja niissä on yhteensä vain 11 niitä kiinnitysklipsukohtia. Toivottavasti ymmärsit jotain. :D