maanantai 26. heinäkuuta 2010

Hauskaa lomaa too meee

Morrooo! Wuhu, mulla alkoi kesäloma tänään. Oon hommaillu vaikka mitä. Aamulla käytiin Teemun kanssa lohjalla, sitten hengailtiin hetki kotona ja pian lähdettiin rannalle. Kun tultiin rannalta, lähdin kaverin kanssa rannalle ja nyt siis tulin sieltä. Kohtalaisen rantapainotteista voisin sanoa!
Hengailun jälkeen käytiin shoppailemassa, mutta ostos-saldo tulee sitten alempana.
Sovittelin Lindexissä -70%lennuksessa olleita boyfriend farkkuja, mutta eihän ne olleet alkuunkaan hyvät! Teemukin oli sitä mieltä, että ne läskentää ja on kaikinpuolin kamalat, kauppaanhan ne mokomat jäi. Vaikka ei ne nyt niiiin rumat ollu. Mun mielestä. Tässä todella havainnollistavaa kuvaa. Niin no aika hyi.
Shoppailun jälkeen palkittiin itsemme - milläs muullakaan, kuin Hesesapuskoilla.<3 Maha kasvaa ja mieli paranee. Joo ja "Kiva tyvikasvu sulla muuten". Ohase.
Rannalla meillä oli taaas ruokaa - tottakai! Noi Lidlin pikkukurkut on ihania.
Luin syömisen lomassa vuoden 2000 Cosmopolitania ja totesin, että siinä on ihan samat jutut vuodesta toiseen. Tällä aukeamalla oli mieskalenteriehdokkaita, ehm? Mites toi porkkanan värinen mies, iskeekö? :D

Loppuun mahoottoman suuri ostos-saldo. Onnistuin hankkimaan Lindexistä ton ohuen niittivyön ja kirpparilta Mangon kukkapaidan ja kynsilakan.

Mä haluisin lähteä vielä vähän ulkoilemaan, vaikka kello onkin jo aika paljon.Täytyypä kysyä, josko toi sohvalla röhnöttävä kasa tulis mukaan. Eiköhän tuo lähde.

Heyyymoi :)

-Ansku

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

onko sulla aito tukka vai pidennykset? tosi upee:) löysin ihan sattumalta sun blogis ja vaikuttaa tosi kivalta! =)

AnsQ kirjoitti...

Whii kiitos! :) Eikun mulla on clip on pidennykset, tosin ne on aitoa hiusta kyllä.

Anonyymi kirjoitti...

okei:) näyttää tosi aidolle!! oon itsekin miettinyt pidennysten hankkimista mut ongelmana on vaan raha hehe... :D

AnsQ kirjoitti...

Haha, mulla vähän sama ongelma, mut tää clip on pidennys on kuitenkin halvin lisähiusta halajavalle. Tai voithan sä esim Ninjasta ostaa jonku peruukin xD Mutta joo :D

Anonyymi kirjoitti...

joo ei kiitos, sitä kun yrität suoristaa/kihartaa ni se sulaa rautaan kiinni:DDDD ehkä suosiollla vaan yritän säästää pidennyksiin jotka ovat aitoa hiusta:D