tiistai 27. heinäkuuta 2010

Kosmetiikkaa part. 2

Aurinkosuojana olen käyttänyt tätä. Hyvältä on vaikuttanut. En tiedä luulenko vain, vai edesauttaako tämä ruskettumista?  Jokatapauksessa, tätä kun hieroo ihoon ennen auringon ottoa, niin ei pala, kunhan iho on jo vähän tottunut aurinkoon. En siis suosittele tätä alkukesästä käytettäväksi, koska suojakerroin 6 on turhan alhainen aurinkoon tottumattomalle iholle. Tuotteen tuoksu ei ole ehkä ihan niin hyvä, kuin aurinkovoiteissa yleensä, mutta kyllä sen sietää.

Silloin kuin ihoni on todella kuiva, käytän tätä ikäänkuin tehokosteuttajana. Tämä on siis erityisen kuiviin kohtiin, tai jostain syystä normaalia kuivempaan ihoon esimerkiksi talvella. Olen äärimmäisen huono kosteuttamaan vartaloni ihoa, mutta silloin kun sen muistan tehdä, käytän sitä mitä käteen osuu. Viimeksi mulla taisi olla jotain Hennesin Snoopy-rasvaa :D

Noniin ja käsi ylös ketä kiinnostaa mitä dödöä käytän. :D Tää Rexona on oikeesti parhaan tuoksunen roll'on mitä oon käyttänyt. Ja kaikenlisäksi pitää hyvin. Haluatteko tietää mikä sen sijaan ei pidä yhtään! No Nivean dödöt. Ihan surkeita. Sitä jos käyttää, niin muuttuu ihan hajuhemmoks alta aikayksikön. Niitä en siis suosittele.


Nämä on mun ehdottomat shampoo-lempparit. Todella hyvä hinta-laatu-suhde ja khuulit pullot tietysti. Hopeashampoo toimii niinkuin pitääkin, eli poistaa keltasuutta vaaleista hiuksista. En uskalla käyttää silveriä ihan joka pesun yhteydessä, joten välillä on pakko ottaa käyttöön samaa merkkiä oleva kosteuttava shampoo, joka jättää hiukset pehmeiksi ja pesee hyvin. Ei siis mitään valitettavaa kummassakaan. Hintaa näillä on noin 8 eugenia/pullo ja kampaamosta löytyy! Omat ostin Emotionista.

Ja tsädääm! Paljon kohuttu Aussien hoitoaine. Tai niin kai kaikki Aussien tuotteet on niiin kauhian hyviä ja plaaplaa. No, kerronpa oman mielipiteeni. Tämä ei ollut mitenkään "wow", mutta ihan hyvä perushoitsikka. Oon törmännyt huonompiinkin. Tämäkin Emotionista alle kympillä.

Tätä käytän noin kerran viikossa tai silloin kun hiukset vaikuttavat tosi kuivilta. Silloin laitan tän kuiviin hiuksiin ja annan vaikuttaa noin puoli tuntia. Sitten pesen hiukset normaalisti ja laitan tätä taas. Märkään tukkaan. Ei tämä vedä vertoja kampaajan vastaavalle, mutta auttaa enemmän kuin ei mikään. Ihan ok tuote markettiaineeksi.

Hiusten pesun jälkeen suihkuttelen koko päähän hiuksiin jätettävää hoitoainesuihketta. Mun hiukset on todella_takkuset suihkun jälkeen, joten tämä on aika välttämätön. Kyllä tukka elvii kun tätä käyttää. Tätä voi ostaa köyhempikin (=minä:D), koska hintaa pullolla on vajaat 3 euroa!

Hoitoainesuihkeen jälkeen laitan latvoihin vielä tätä. Pullossa lukee tuotteen olevan silottava ja karheutta poistava. Empiirisiä tutkimuksia tehtyäni, voin todeta, että kyllä tämä tekee minkä lupaa. Tämän hintaa en tähän hätään muista, mutta veikkaisin jotain 10-14 euron välillä.

Tässä ei ollut kaikki aineet mitä käytän, mutta parhampien joukkoon kuuluvia ehdottomasti. Mulla on ehkä kuusinkertainen määrä näitä vielä lisää, mutta en koe tarpeelliseksi esitellä kaikkia.

Hauskaa iltaa :) Mä menen tonne sängylle röhnöttämään.

Adios!

-Ansku

2 kommenttia:

veerra kirjoitti...

Haha, mulla on just päinvastoin, Rexona ei pitäny ja Nivea pitää :D mut kaipa toiki riippuu vähän ihmisestä, että miten mikäki tuote toimii.

AnsQ kirjoitti...

Oho! Aika outoa. Niin kai se ihan ihmisestä sitten riippuu :)