perjantai 2. heinäkuuta 2010

Mää sydän Nelly

No siis apuuva. Sain tänään Nellyltä giganttisen paketin. Jos totta puhutaan, tuli paketteja kaksin kappalein.  Ihmekös tuo, mä olen juuri sellainen shoppailija, joka hullunkiilto silmissään kahmii kaiken vähänkin kivan itselleen, kun "halvalla saa".
Usein siinä tuppaa käymään niin, että paketista löytyy niitä vähemmän mieltä lämmittäviä juttuja. Tämäkään kerta ei ollut poikkeus.Ylläri sinänsä, jos tilaa lähemmäs parikymmentä tuotetta.
Tästä kasasta


Mun lemppareihin lukeutui mm. nämä leggingsit
Kuinka kiva kukkakuvio, tositosi lähellä sitä mitä oon hakenutkin. Eikä toi pohjaväri ole valkonen vaan harmaa, niin ei ihan karmivaa kalsari look-a-likeäkään ole havaittavissa? Sellaista efektiä olisin pelännyt vaaleampien kanssa, mut noi on aika passelit mun mielestä.

Tänään on hommattu tilauksen purun lisäksi seuraavaa


Grillailtiin tällä erittäin hyvälaatuisella ja kestävällä grillillä, joka on maksanu varmaan sen 7 euroa..

Ainiin ja voi härregyyd sentään..
Kaikki tietää mehumainos-laulun.. " Aina maistuu mehukatti, se on ihan matti. Mehukatti!" - biisin? Joo niin voikukiva, soinu mun päässä koko pävän. Ja hei. Onko sen radio Yle Suomen pakko soida töissä koko sen 8 tuntia mitä siellä joudun olla. Välillä kauhukseni huomaan osaavani kaikki suomi-iskelmät vuosimallia 1940-2010 Taipaleen Reijosta Anne Mattilaan. Eiköhän se ole siis biisikärpäseen hakeuduttava.

Miten on, iskeekö kukkakalsarit vai ei?

2 kommenttia:

veerra kirjoitti...

Hei, mulla soi tänään koko päivän päässä se "harva meista on rautaa, moni taipua saa..." meinas vähän palaa kiinni :D

AnsQ kirjoitti...

Ahaha. Tapani kansa, vai kukas se oli joka tuota lauloi :D